ya ben anllamıyorum zaten çocuklu kadına haberli oturmaya niye gidilirki 5 dk önce ara bi kahve iç bebeği gör git yaniiEveeetttttt gelelim kuru fasülyenin faydalarına
ben delirmimde kim delirsiiinnnnnnin,güya bugün bebek görmeye gelecekti aptal kadınlar,dünden beri anam ağladıııı gece 12 de bitirdim temizliği,girdim banyomu yaptım,bebekle uğraştım derken saat 3 de girdim yatağa,sabah 7 de kalktım,saçlar ıslakkk,kurulayamadan tekrar evi toparladım,ve girdim mutfağa bir sürü şey hazırladım pişirdim,kekler börekler patates salatası vs,yetiştiremem diye panik oldum durdum,servis tabaklarına bardağına kadar herşeyi hazırladım ama bekle bekle ne gelen var ne giden,aradım nerde kaldınız,demezlermi aaa biz bugün gelmicektikkiii,kız kardeşine msj attık gelemicez söyle ablana diye,ulannn madem gelemicen benim cebim yokmuda kardeşime msj atıyon,bana söyleeeeee,kardeşimi aradım kızım sen sevdalımısın aklınmı uçtu,sana gelemicez diye msj atmışlar neden söylemedin banaa,abla bana msj falan atmadılar ben salakmıyım atsalar söylememmi dedi,dünden beri hem maddi hem manevi yıprandım resmen deymeyecek insanlar için,olurda gelmeye kalkarlarsa önümüzdeki günlerde,önlerine sadece çay koyucameçok bile,eşekmiyim ben dünden beri debeleniyorum,okadar uykusuz ve yorgunumki anlatamam,siz söyleyin şimdi ne denir böyle bir durumda,hırsımdan koca bir tabak patates salatasıyla 7 adet börek devirdim mideye:)
kızlar eşime enginar aldırmıştım..içinden beyaz birşey çıkmadı..ne olcak şimdi..en iç kızmı morumsu yapraklı..dışı yeşil yapraklı..bu yaprakları yenmez mi..ben daha önce hiç almamıştım..ilkti..oda boş çıktı:))))))
kızlar bir de kargom geldi..sabiha paktunanın bebeğim kitabını annelik akdemisinden istedim..kargo parasına getirdiler..5 tl..haberiniz olsun..
enginar için acil cvp bekliyorum..ona göre pişircem de..
evet harika oluyo ben 180 de 20 dk falan pişirdimya kızlar fırında kaç derecede ne kadar süreyle pişiriyosunuz ??? un kurabiyesi kıvamındamı oluyo pişince ?
cnm doktorum dedi sadece su içmek sütün kalitesini azaltr dedi o yuzden içiyorum kalitesi artsın diye...
aynı şekilde kalsiyumu falan da bizden alıyor ben oyüzden elevit de içiyorumnasıl ya su içmek kaliteyi mi azaltır????? her yerde hiç bişey yiyemezseniz bile günde 3 lt su içmeyi ihmal etmeyin diyolar... benim bildiğim hipofiz bezi süt oluştururken bbek için gerekli olan tüm vitaminleri bizim vücudumuzdan alıyor (zaten vücudumuzda hpsi mevcut ).. mesela bizim vücudumuzdaki c vitaminini süt yapımı için kullanıyor ya biz c vitamini takviyesi yapmazsak yani yemezsek kendimşz yorgun düşeriz kendimizi kötü hissederiz ve zamanla vücudumuz süt üretimini durdurmaya başlar gibi bişeyler okumuştum...
nasıl ya su içmek kaliteyi mi azaltır????? her yerde hiç bişey yiyemezseniz bile günde 3 lt su içmeyi ihmal etmeyin diyolar... benim bildiğim hipofiz bezi süt oluştururken bbek için gerekli olan tüm vitaminleri bizim vücudumuzdan alıyor (zaten vücudumuzda hpsi mevcut ).. mesela bizim vücudumuzdaki c vitaminini süt yapımı için kullanıyor ya biz c vitamini takviyesi yapmazsak yani yemezsek kendimşz yorgun düşeriz kendimizi kötü hissederiz ve zamanla vücudumuz süt üretimini durdurmaya başlar gibi bişeyler okumuştum...
çok geçmiş olsun canım bebeğininde iyi olmasına sevindim..
herkese merhaba kızlar
belki sütüm çoğalır göğsümünde ucu çıkar diye medelanın pompasından almıştım oda işe yaramadı sütüm gitti iyice çook moralim bozuk kızlar çoook..ne vardı sanki oğlumu emzirebilseydim bende.ameliyat olmuştum gögüslerimden meme asimetrisi var diye bilseydim böyle olucağını hiç ameliyat olurmuydum1,5 saattir uğraştım bi yemek kaşığı anca oda göğsümü sıka sıka geldi.
Kızlarrrrr çıldırıcam yaaaaa. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum.
Bizimkiler aradılar şimdi cuma günü gelecegiz dediler. neymiş efendim para daha herkesten tam olarak toplanmamış!!!
Halbuki ben bütün hazırlıgımı yapmıştım.Şimdi söyleyin ben ne yapayım Hepsini çöpe dökecem vallahi!!!
Offfffffffffffff
tşkler canım peki kucağında nasıl durdu sanırım onlar için ayrı kemer veriyorlarmış ve nerde oturdun
:)))) evet valla haklısın jüliböyle durumlarda ben kelime tercihi yapmıyorum şekerim ağzıma ne gelirse söylüyorum yüksek seslesen de yap rahatla ben de iice bıktım bu gelen gidenden.ev pastaneye döndü yaaa
ya ben anllamıyorum zaten çocuklu kadına haberli oturmaya niye gidilirki 5 dk önce ara bi kahve iç bebeği gör git yanii
tamam işte bi değişiklik olsun hava alalım mantığıyla geliyolar zaten,onuda dedikoduyla geçiriyolar,yaptıkları tek şey zahmet vermek,ellerinede birer parça çaput alıyolar sözde bebek hediyesi,ğzerinde ya fiyat etiketi vardır,yada kullanılmış kıyafettir,bıktım bu bebek görme olayından,amaaann kimseye küsmüyorum küsmemde gelmesinler.yaa varya okudukça sinr oldum alıntı yapmadan cvb yazıcam bebek görmeye gelenler neden haber verip gelirler karın doyurmak için bebeği neden bahane ederler bebekli kadının yanına giderken onlar bir zahmet birşeyler alıp gelsinler hep onlar yesin hemde ew sahibi bebekler o kadar şey yapmak kolaymııı yaa nasıl anlayış var bunlarda çok sinirlendim yaa banada aynısını yaptılar nasıl yetiştireceğimi şaşırdım bide normalde geldiklerinde yardım ederlerdi bu sefer dedikodu yaptılar bende onlara hizmet ettim şu kaynanaların isimlerin konmasını bu denli istemesine anlama veremiyorum benim k.v istedi ama bende eşimde biz istemiyoruz diyince çok bozuldu hamileyken soranlar oluyordu senin adını koyarlar belki diyordu oda içli içli yoookk onlar koymaz benim adımı diyip dert yanıyordu sonra oğluna kızdı seninle çocuklarında sizim adınızı koymaz o zaman dedi ikimiz aynı anda biz istemiyoruz zaten koymasınlar kendileri ne sitiyorsa onu koysunlar dedik vee ilk bebeğimiz anne babanın koydugu isme saygı duymaları lazım ama yokk illaki dedikleri olucak
bu ne ya buda yeni moda mı hem evridikinin misafirleri hem seninkiler aynı şeyi yapmışlar... walla bencede koy çayını içip gitsinler zaten 3 5 tanıdığım var şu gurbet elde onlarda gelirse hazır kek börek vericem çok bile küçücük bebişim var kimsenin midesiyle hizmetiyle uğraşamam zaten öyle çok beceriki ev hanımı filan değilim bide kendimi onların stresine sokamam... sizlerde çok yormayın yıpratmayın kendinizi haklarını kaybettiler bi kere
ÜZÜLME CANIM adını bilmiyorum ama ameliyat olmayan arkadaşlarımızda da durum aynı her bebeğin nasibi
ahhhhh aahhhhhh...benim gibi yapın su gibiyi izleyiinnn
toztoprak
canım benimde ilk bir yemek kaşığı çkıyordu..hiç yokken bu kadara çıkması bile beni çok mutlu etmişti..sürekli emzirmeye çalıştım ve yavaş yavaş çoğaldı..sakın az geliyor diye pes etme canım..inanıyorum ki çoğalacaktır..
canıım üzülme ne olurbende de aynı dert var ne yapalım bebeklerimizin nasibi bu kadarmış hem okludum hem ağladım neden bizimde yokki sütümüz diye olsun doysunlarda mama verelim üzülme sağlıklı büyüsün inş.
sağlıklı olsunda bebeklerimiz gerisi önemli değil ama insan ister istemez morali bozuluyo..silikon ucuda almıyo hani çeke çeke belki çoğalırdı süt.
lohusalık dönemimde çok üzüldüm çok ağladım kv sağolsun.sütün yok diye diye fenalık geçirtti bana.ameliyat olduğumuda biliyodu.ama bunların acısını çıkartıcam yazın mecburen gideceğiz eşimin memleketi sivasa.ayy aklıma geliyoda emziremiyorumya bana diyodu geldi cici annen diye iyice sinir yaptım off off..geceleri mamasını ben hazırlardım kv yedirirdi zaten emzirmiyosun sana gerek yok diyodu oğlumu kucağıma alsam sevgi damarın açıldı diyodu..
slm kızlar nasılsınız ben sabah 8 den beri umay hanımla uğraşıyorum çok şükür ööle çılgınca ağlamalrı azaldı arada tutuyo sadece ama gündüz hiç uyumuyo valla ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıyorum sadece o oyun minderinde oyalanırken kahvaltı yapıyorum iki dkda onun yanında sonra azcık ortalık topla yine emzir uyutma çabalrı falan valla tek başına çok zormuş saolsun eşimde eskiden daha yardımcıydı şimdi bide kaynım burda ama söölemesi ayıp evi b.k götürüyo yani ortalık azbuçuk toplu ama şu konyanın tozu mahvediyo beni valla 3 gün süpürge açılmazsa topk topak toz birikiyo heryerde ve şuanda o durumda ev kızın alerjisi bundan olmuş olabilr ama o uyuduğu zaman da azcık ben dinleniyim diyorum bazen hoş gün içinde en uzun 15 dk uyuyo ayy ağlamaya başladı bile
aa manyakmı ne o ne biçim laf nasıl kv var senin ya düşman gibi gitme arkadaşım sende memlekete onu görmeye mi gidecen...eşin kv bu laflarını duymuyor mu? o ne diyor peki?
sağlıklı olsunda bebeklerimiz gerisi önemli değil ama insan ister istemez morali bozuluyo..silikon ucuda almıyo hani çeke çeke belki çoğalırdı süt.
lohusalık dönemimde çok üzüldüm çok ağladım kv sağolsun.sütün yok diye diye fenalık geçirtti bana.ameliyat olduğumuda biliyodu.ama bunların acısını çıkartıcam yazın mecburen gideceğiz eşimin memleketi sivasa.ayy aklıma geliyoda emziremiyorumya bana diyodu geldi cici annen diye iyice sinir yaptım off off..geceleri mamasını ben hazırlardım kv yedirirdi zaten emzirmiyosun sana gerek yok diyodu oğlumu kucağıma alsam sevgi damarın açıldı diyodu..
kızlar gece yüreğim ağzıma geldi,kızımın bütün yataklarını dün yıkadım,hava bozuk olduğu içinde kuruyamadılar,birde doğalgaz peteği hava yapmış oda ısınmamıştı neyse bende kızımı gece yatağıma aldım,ara ara emzirdim falan ikimizde uyuduk,ama sürekli uyanıp kontrol ediyodum yorgan yüzüne gelmesin boğulur diye,yarım yamalak çok hafif bir uykuydu zaten benimkisi,sonra yine hafifce daldım uykuya derken hırıltılı bi nefes sesine uyandım bide baktım kolum kızımın yüzündee((((((( ağzı burnu kapanmış,gözler kayıkkkk baktım nefes sesi kızımdan geliyo aklım çıktı delirdim resmen,bi anlık bişey,okadar dikkat ettiğim halde şeytan işi işte,olabiliyorr bir kaç aylık olana kadar bir daha almak yok yatağa,aman dikkat edin ne olur
bide miniğin ilk defa tırnakları kesilecekti,ben acıtırım diye cesaret edemedim eşim daha yatkın böyle şeylere,becerir yani,aldı makası başladı kesmeye derken hafiften derinin ucunu kesmiş,kanatmış,gördüm hüngür hüngür ağladım,keşke ben kesseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?