Günaydın kızlar
Canım ben medela swing kullanıyorum memnunum.
canım bende avent elektrikli var memnunum. ama medelanın elektriklisini alan herkes memnun üstelik aventten daha ucuz. manuel kesinlikle alma.
Ben kardeşimin tavsiyesiyle elektrikli medela aldım. daha önce elde sağmaya bebedorun pompasından aldım, hiç bi işe yaramadı tamamen çöp, alcaksanız mutlaka elektrikli alın derim. Medelayı 140 liraya aldım.Kardeşim geçen yıl 190 liraya nuk marka almış memnun kalmayıp medela ile değiştirmiş. Çok memnun şimdi.
Ben medela pilli elektrikli kullaniyorum cok memnunum. Hem ufak hem de pratik.
bende sokakta bebek gördüğümde aynı tepkiyi veriyodum ama küçük demesinler kızıma yaaaa üzülüyorum bende zaten o küçük değil abla kız diyorum hemen uzaklaşıyorum ama 4 yandan saldırıyolar walla birinden kaçsam diğerine yakalanıyorum
millet 1 taneyle başedemez sen nasıl sabırlı birisin öyle ki 4 tanesiyle uğraşıyosun allah kolaylık versin.:18:
kızlar aklıma gelmişken bişi sorcam size benim oğlan kucağa alınmayı çok seviyo acaba kucakta dik tutmanın beline omurgasına bi zararı olur mu?
herkesee merhabaaaaaaaaaaa
aranzızda benim oğlan gibi mızmız bebeği olan var mı???????
bebeğim sürekli mızmız yaaaaaa napcam ben. kucak delisi sürekli gezdir sohbet et. nereye kadar birde sıcaklar mahvediyor hiç sevmiyo sıcağı
aynen canım benim oğlanı öyle karyolasına yatırıp bırakamazsın illa başında duracan konuşup şarkı şiir tekerleme söylicen hatta rond yapıcan kralın soytarısı gibi şebeğe çevirdi beni.aslında ben de halimden memnunum ama acil durumlarda kötü oluyo bırakamıyosun başlıyo zıııırr zıııır avazı çıktığı kadar ağlıyo kıpkırmızı yapıyo valla tumatiiiisss diye seviyorum bendeeee
aynen canım benim oğlanı öyle karyolasına yatırıp bırakamazsın illa başında duracan konuşup şarkı şiir tekerleme söylicen hatta rond yapıcan kralın soytarısı gibi şebeğe çevirdi beni.aslında ben de halimden memnunum ama acil durumlarda kötü oluyo bırakamıyosun başlıyo zıııırr zıııır avazı çıktığı kadar ağlıyo kıpkırmızı yapıyo valla tumatiiiisss diye seviyorum bendeeee
Benimki de oyleydi ta ki ilgisini ceken seyleri kesfedene kdr. Simdi mesela playskool un gunes seklinde, muzik calan bi aparati var oyun halisinda onu oradan cikarip acip kucagina koyuyorum, susup izlemeye basliyo. Sesli ve muzikli seyler sakinlestiriyo kendisini. Deneyin derim.
Sac kurutma makinesi, poposuna vurunca yukse ses cikaran bi oyuncak, agzinizla yaptiginiz onu sasirtan garip bi ses; hayvan sesi, agiz icinde yuksrk dili dondurerek lo lo lo seklindeki bi ses...
Tabii bunlari kesfetmem uzun surdu ve uzun ugraslarla kabul ettirdim. Artik 30-45 dk musaade ediyo kuzum bana karni tok ve keyifliyken. Ama yilmadan o kucak diye zirlarken inatla kucaga almadan cesitli yollarla oyaladim hep.
Cevreye ilgisi artinca cingirak vs oyuncak verince de duruyo artik. Haciyatmazliktan boyle kurtulduk biz.
Diilse kaynanam cok mu tursu yedin hamileyken, bu ne bicim cocuk, huysuz cocuk bu vs diyr beynimi yiyodu.
Diger bi kaynanam surekli onlasin ozguveni gelismicek azicik yalniz birak diyodu.
Digeri kucak kusu olmus bu cok kotu alistirmissin diyodu.
Kaydinpederim de alissin mantigiyla o keyifliyken onu aglatir hep, uyurken muthis gurultu yapar. Olan bana olur, benden baska kimse susturamaz bi agiz tadiyla oturamam onlardan birine gidince vs.. Kimse de demez ya bu kadin yorgun oglanin keyfini kacirmayalim ya da uyandirmayalim da azicik dinlensin diye. Hem yaparlar hem de olan anormalmis gibi tenkit ederler.
Kisacasi biz ana ogul iyi sinav edildik ve mucadele vermeye ediyoruz bu duzenin icinde. Ev yalnizim diye sukrediyorum artik
Halinize sukrerin siz de...
Icimi de doktum ohhhh...
Malt arastirmalarima gelince. Su tv programlarinda reklam edilen urun az arpa suyu iceriyomus ve o kdr da ise yarar dogal bi urun diilmis.
Onun yerine royal malt vs adinda olan ve aktarda satilan urunler var, onlar daha yogun kivamliymis ve onlari kullanan herkes memnunmus.
Onu da bi ara edinir, bilgi veririm size.
Heheh malt, soda, esela derken sutum bi artiyomus bi artiyomus evde sut banyosu yapiyomusuz heheh...
Artik sutumu sagip siseler seri uretime gecerim. Ay keske ananemin kara inegi kdr cok sutum olsa. Sadece ot yiyip su iciyo ama kara inek hem buzagi doyuruyo hem de bi kova sut cikariyo helal ona.
Gerci benden de sabah aksam bi kova sut sagacak olsalar emzirme donemi sonrasi goguslerimi torba niyetine kullanirdik pazardan donerken herhalde
canım benım ya cok guldurdun benı sabah sabah sut ıcın dustugumuz hallere bak ben hepsını denedım maalesef hıcbırı ıse yaramadı bende gercı dun burda sodayı duydum hemen onuda yaptım ama devamlı bunları yıyıp ıcemeyızkı ne bu bole afrıkadakı kadınlar hıcbırsey ulamyor yıcek onlar nası sut verıyor merak edıyorum
Malt arastirmalarima gelince. Su tv programlarinda reklam edilen urun az arpa suyu iceriyomus ve o kdr da ise yarar dogal bi urun diilmis.
Onun yerine royal malt vs adinda olan ve aktarda satilan urunler var, onlar daha yogun kivamliymis ve onlari kullanan herkes memnunmus.
Onu da bi ara edinir, bilgi veririm size.
Heheh malt, soda, esela derken sutum bi artiyomus bi artiyomus evde sut banyosu yapiyomusuz heheh...
Artik sutumu sagip siseler seri uretime gecerim. Ay keske ananemin kara inegi kdr cok sutum olsa. Sadece ot yiyip su iciyo ama kara inek hem buzagi doyuruyo hem de bi kova sut cikariyo helal ona.
Gerci benden de sabah aksam bi kova sut sagacak olsalar emzirme donemi sonrasi goguslerimi torba niyetine kullanirdik pazardan donerken herhalde
ayyy benımkıde sabahları mızmız ılla anne uyan benımle oyna der gıbı mızmız yapar durur serseı oğlum benım...alışmış sabahın 5 ınde uyanmaya ....herkesee merhabaaaaaaaaaaa
aranzızda benim oğlan gibi mızmız bebeği olan var mı???????
bebeğim sürekli mızmız yaaaaaa napcam ben. kucak delisi sürekli gezdir sohbet et. nereye kadar birde sıcaklar mahvediyor hiç sevmiyo sıcağı
cnm çok sevındım sodanın yaramasına bende çok işe yarıyo vallla bıtmış bugun aldırcam kocişe yemek yemekten bı hal olduk sütüm yemekle hıç artmıyo benım daha çok bitki çayları ve sodayla artıyo bıde bol sıvı....Huzuncum gercekten soda sutu artiriyo, fark etti bgn hemen icince. Tesekkur ederim cicegim
Bi de esela bulsam nerede satiliyosa artik ?
Gunaydin kizlar...
Dunku karma asinin ardindan ogluma onlem olarak onceden verdigim calpol cok sukur ise yaradi ve oglum gece ateslenmedi.
Fakat ogleden sonradan itibaren tum gun dizdiz, huzursuz ve mizmizdi, asi agri yapti sanirim. Saat 17 den 22 ye kdr sadece emmek icin oturmak suretiyle surekli evin icinde dolandik durduk. Kucaktan inmek istemedi kuzum. Gece 12 gibi zor uyuduk ve sabaha 1,5-2 saatte bi uyandi oglum. Zor bi geceydi.
Ates asidan 10-12 saat sonra geliyo kizlar, asidan 8 saat sonra ates olsun olmasin vereceginiz 1 olcek atesin cikmasini onluyo. Benim oglan isisi 36,6 dir dun gece 10-11 arasi 37,1 oldu. Ilaci onceden vermesem yukselirdi daha.
Gece de oglumu icine atlet ustune ince tisort altina mini sort giydirerek ve corapsiz yatirdim, sadece de bacaklarini orttum, ateslenmesin diye.
Aglayinca da ates yukseldigi icin tum nazini cektim kuzumun aglamasin diye. Bugun bitmis vaziyetteyim. Yemegi aksam esim yapti sofrayi o kurdu sagolsun ben oglanlayim diye.
Biz sorunsuz gecirdik cok sukur, darisi basiniza.
slm kızlar ben leylabyd şu an istanbuldayım çok ii oldu gezme herkesi öpüorum bu arada enobo çok yaşaaaa!!! bide bebiş ne kadar olmuş boyu kilosuuuu
slm kızlar ben leylabyd şu an istanbuldayım çok ii oldu gezme herkesi öpüorum bu arada enobo çok yaşaaaa!!! bide bebiş ne kadar olmuş boyu kilosuuuu
maşallah cnm...sütünün artmasına sevındım....
ayyy benımkıde sabahları mızmız ılla anne uyan benımle oyna der gıbı mızmız yapar durur serseı oğlum benım...alışmış sabahın 5 ınde uyanmaya ....
cnm çok sevındım sodanın yaramasına bende çok işe yarıyo vallla bıtmış bugun aldırcam kocişe yemek yemekten bı hal olduk sütüm yemekle hıç artmıyo benım daha çok bitki çayları ve sodayla artıyo bıde bol sıvı....
çok gecmiiş olsun bızımıkının 29 unda ınşallah bızımkıde ateşsız gecer......
herkesee günaydınnnnnnnnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?