- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
6.aya kdr mavi kalirsa mavi olucak demekmis cnm.
tünaydınlar canım çok sıkılıyo insanları anlayamıyorum bir türlü artık dışarı çıkmak bile gelmiyo içimden çünkü beni deli ediyolar sanki herkez ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylüyorlar biz kızınla sokaklarda rahat rahat gezemiçekmiyiz yaaaaşuna bakın küçüçük ay minnacık kaç aylık 1 mi yoksa 2 mi ben sanki bilmiyorum o kadar uğraşıyorum bir damla yesin diye yediğinde dünyalar benim oluyo bu sözleri duyunca dünyam kararıyo walla bir gün birine öle bir çatcam ki elimden alamıcaklar
kızlar ben rejimi diyeti boşverdim yaaa dondurma sezonu açıldı tutamıyorum kendimi saldırıyorum dondurmaya kutu kutu alıyorum külahı görseniz gülmekten lürsünüz aşır yük taşıyan kamyonlar gibi hahahahah:81:
bicket şekerim benim aaa insanlar bebek görünce+ refleks olarak ayyy minik şey ufacık yeni doğmuş ay ne küçük şey diye severler dün biz de çıktık ilk defa caddeyi turladık alışveriş bile yaptık oğlanı sevenler ay şuna bak ne miniiiiiiiiiiiiik diye uza+tarak seviyolar yani normal kısss deeett ne üzülüyon senelerdir bebeği olmayan arayıp bulamayan var
enobo sadece sol sağ bacaktan yapıldı dimi aşılar bi de akılları eriyo artık acı hisleri gelişti.meyve yedir demiş ama hangi meyveler canım 4.ayda herşey verilmiyo çünkü bize daha 2 buçuk hafta var biz de cıs olcaz ay aşıda oğlum ağlayınca bende ağlıyorum hemşire şaşkalıyo bana.
Ye bosver. Anneyiz biz, yukumuz agir. 7/24 gonullu isciyiz. Tum sorumluluk bizde. Babalarin keyfi yerinde masallah.
2.kez dogurursam ben baba olucaaammmm ! Gerci bunu ilk 2 ay soyluyodum. Cok sukur her sey yolunda simdilik. Oglumun bi gulusu tum yorgunlugumu silip supuruyor. Hele de en cok beni seviyo ya ohhh catlasin baba kaynana
bende sokakta bebek gördüğümde aynı tepkiyi veriyodum ama küçük demesinler kızıma yaaaa üzülüyorum bende zaten o küçük değil abla kız diyorum hemen uzaklaşıyorum ama 4 yandan saldırıyolar walla birinden kaçsam diğerine yakalanıyorum
enobo mesajlarını ne zaman okusam gülmekten ölüyorum ya inan çok tatlısın seni sevmeyen ölsün dicem valla özellikle senin cadaloz kaynanan.
bicket canım demekki melis çok güzel yoksa o kadar dikkatini çekmezdi milletin.pozitif düşün bacım.
enobo mesajlarını ne zaman okusam gülmekten ölüyorum ya inan çok tatlısın seni sevmeyen ölsün dicem valla özellikle senin cadaloz kaynanan.
bicket canım demekki melis çok güzel yoksa o kadar dikkatini çekmezdi milletin.pozitif düşün bacım.
saola canım ya moralim tavan yaptı ben herkesin bebeği çok güzel bence çirkin bebek yoktur allah herkezin bebeğini annesine babasına bağışlasın
maşallah kuzuna aşılarına olmuş şu dünyada dayanamadığım tek şey kızımın ağlaması bizimde pazartesi aşılarımız bende tetenoz olucam 3 dozunu kızımın gülüşüne canımı veririm walla çok cilveli benim kız oyuna bayılıyo ama sonrasında mama zamanı başlıyo ağlamaya bende her seferinde kızım hep gül tamam mı ağlama sakın diyorum babamız bizimle dalga geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?