2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınlar canım çok sıkılıyo insanları anlayamıyorum bir türlü artık dışarı çıkmak bile gelmiyo içimden çünkü beni deli ediyolar sanki herkez ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylüyorlar biz kızınla sokaklarda rahat rahat gezemiçekmiyiz yaaaa şuna bakın küçüçük ay minnacık kaç aylık 1 mi yoksa 2 mi ben sanki bilmiyorum o kadar uğraşıyorum bir damla yesin diye yediğinde dünyalar benim oluyo bu sözleri duyunca dünyam kararıyo walla bir gün birine öle bir çatcam ki elimden alamıcaklar

kızlar ben rejimi diyeti boşverdim yaaa dondurma sezonu açıldı tutamıyorum kendimi saldırıyorum dondurmaya kutu kutu alıyorum külahı görseniz gülmekten lürsünüz aşır yük taşıyan kamyonlar gibi hahahahah:81:

bicket şekerim benim aaa insanlar bebek görünce+ refleks olarak ayyy minik şey ufacık yeni doğmuş ay ne küçük şey diye severler dün biz de çıktık ilk defa caddeyi turladık alışveriş bile yaptık oğlanı sevenler ay şuna bak ne miniiiiiiiiiiiiik diye uza+tarak seviyolar yani normal kısss deeett ne üzülüyon senelerdir bebeği olmayan arayıp bulamayan var

Hanimlar bgn 4. Ay kontrolumuz ve iki asimiz vardi. Once dr a gittik, olcumlerimiz alindi. Simdilik bi sorun yok gibi. Dr gunde 2 meyve olarak ek gidaya basla dedi ama her sey nornal simdilik diye 6.aya beklicem.

Demir damlamiza basladik bgn. Tadi cok guzel geldi kuzuma. Santafer verdi dr, onun tadi guzelmis. Ferro sanol aciymis. Iki ogun arasi ver, anne sutunun cok negatif etkisi olmaz dedi.

Dr umuz gunese cikarken mutlak 50 faktor bebek kremi kullan artik dedi. Sebamed aldim. Su sira indirim var urunlerinde ona gore kacirmayin derim. Sampuan ve banyo kopugumuzu de aldim indirum dolayisiyla.

Saglik ocaginda asilarimizi olduk. Karma cok yakti oglumun canini. Normalde aglamaz asida bunda gozlerinden yas geldi ve cok agladi kuzum. Bu ayki asilar ates yapabilir diye carpol yazmisti dr, onden verdim rahatlatsin kuzumu diye. Daha once bi anneden duymustum, atesinin cikmasini beklemeden ver ates sizi olmuyo demisti. Bakalim bekleyip gorucez. Paylasirim sonucu sizle.

Kuzucum isilik olmus bu arada, ince giydir dedi. Giydiriyorum ama gece uzun kollu yatiriyodum, kisa kola don dedi anne cocuk sagligi takipcimiz. Ek gidaya da 6.aydan once baslama simdilik dedi.

Bunun disinda bi sey yok. Bol bol opuyorum kuzularinizi.

daha iyi ya iste nazar degmez melegine.

enobo sadece sol sağ bacaktan yapıldı dimi aşılar bi de akılları eriyo artık acı hisleri gelişti.meyve yedir demiş ama hangi meyveler canım 4.ayda herşey verilmiyo çünkü bize daha 2 buçuk hafta var biz de cıs olcaz ay aşıda oğlum ağlayınca bende ağlıyorum hemşire şaşkalıyo bana.

Ye bosver. Anneyiz biz, yukumuz agir. 7/24 gonullu isciyiz. Tum sorumluluk bizde. Babalarin keyfi yerinde masallah.
2.kez dogurursam ben baba olucaaammmm ! Gerci bunu ilk 2 ay soyluyodum. Cok sukur her sey yolunda simdilik. Oglumun bi gulusu tum yorgunlugumu silip supuruyor. Hele de en cok beni seviyo ya ohhh catlasin baba kaynana

bende sokakta bebek gördüğümde aynı tepkiyi veriyodum ama küçük demesinler kızıma yaaaa üzülüyorum bende zaten o küçük değil abla kız diyorum hemen uzaklaşıyorum ama 4 yandan saldırıyolar walla birinden kaçsam diğerine yakalanıyorum

Evet cnm sadece bacaklardandi bu sefer.
Dr bana kivi ve cilek disinda iki meyve sec, cilek ve kivi disinda tum meyveler serbest dedi.

Zaten 1 yasina kdr inek sutu, cilek, kivi, bal, yumurta sarisi, pekmez ve portakal yasak. Tuz seker hic yok zati. Yag da zeytinyagi sadece serbest.
Portakali dr soylemedi ama asitli oldugu ve midesine dokuncagi icin yasak. Abd de verdirmiyolar portakali da.
Ek bilgi olarak bunlari da soyledim hemen.

enobo mesajlarını ne zaman okusam gülmekten ölüyorum ya inan çok tatlısın seni sevmeyen ölsün dicem valla özellikle senin cadaloz kaynanan.
bicket canım demekki melis çok güzel yoksa o kadar dikkatini çekmezdi milletin.pozitif düşün bacım.

maşallah kuzuna aşılarına olmuş şu dünyada dayanamadığım tek şey kızımın ağlaması bizimde pazartesi aşılarımız bende tetenoz olucam 3 dozunu kızımın gülüşüne canımı veririm walla çok cilveli benim kız oyuna bayılıyo ama sonrasında mama zamanı başlıyo ağlamaya bende her seferinde kızım hep gül tamam mı ağlama sakın diyorum babamız bizimle dalga geçiyo

Guzel bebek gordugumde onun asik suratli annesine sinir olurdum. Artik hak veriyorum. Gelen gecen mincikliyo, bu nedir ?
3.ay kontrolumuzde hastaneye kadin 3-4 yaslarinda kizini getirmis, hasta kiz oksuruyo bilmem ne, huysuz, annesi zapdetemedi benim oglanin yanina yolladi git bebege bak diye. Bi tepem atti ki.hic yuz vermedim ters ters baktim ikisine de.

saola canım ya moralim tavan yaptı ben herkesin bebeği çok güzel bence çirkin bebek yoktur allah herkezin bebeğini annesine babasına bağışlasın

Sagolasin arkadasim o senin tatliligin.
Kaynanama gelince, bi diil ki tam 4 tane. Esimin anne babasi ayri, onu babannesi buyutmus. O yuzden o ana kralice kaynana, kendi annesi var bi o alingan kaynana, babasinin ikinci esi var o yilan kaynana, esimin annesi kardesiyle yasiyo o yuzden o da ikinci anne gibi o da bal kaynana.
Dertliyim ben dertli. Hepsi ayri telden caliyo, hepsi birbirine dusman. O ona saydiriyo o ona, benim kafa oluyo kazan.
Kocam desen hicbirine toz kondurmaz. Pinpon topu gibi oldum zaten 6 kilo fazlam da var, iyi sekiyorum ordan oraya yani

millet 1 taneyle başedemez sen nasıl sabırlı birisin öyle ki 4 tanesiyle uğraşıyosun allah kolaylık versin.:18:

Amin, Allah aglatmasin melegini, Allah acisini gostermesin.

kızlar aklıma gelmişken bişi sorcam size benim oğlan kucağa alınmayı çok seviyo acaba kucakta dik tutmanın beline omurgasına bi zararı olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…