gunaydın arkadaşlar ben nısan annesıyım sızden yardım ıstıyorum
benım kızım benı emerken çok ugraştıyor doymuyor bu nedenle mama takvıyesı yapıyorum sutumu sagıyorum sut sagma pompası almayı duşunuyorum chıcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı-aranızda kullanan varmı yada tavsıye ettıgız bır marka??????
Medela elektirikli olani kullandim cok memnun kaldim tavsiye ederim..
Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bu siteye geçen yıl üye oldum ama ilk kez bugünlerde bir sıkıntım üzerine inceleyip yazmaya başladım. Ne güzelmiş herkes herşeyini paylaşıp birbirine yardımcı oluyoBenim minik kızımda 9 şubatta doğdu, yazdıklarınız arasında var mı bimem ama halimi siz anlarsınız ne olur yardım edin. Kızım normalde ortalama 1 buçuk saat arayla emiyodu.Ama son 4-5 gündür 6-7 saat geçmesine rağmen bitürlü emmiyo. kucağıma alınca ilkin hevesle saldırıyo sonra bir iki kez çekip bağıra bağıra ağlıyo, nekadar uğraşırsam uğraşayım ağlayıp reddediyo, saatlerce aç kalmaya başladı yavrum :18: Gaz problemi yok çok şükür, katı gıdaya başlamadım daha , kolu filanda ağrımıyo hani dicemki ağrıyan yerine yatırdığım için ağlıyo , yok değil. Loş, sessiz odaya geçiyorum olmuyo. Ne olabilir kızlar ya, ne yapabilirim. Deneyimleriniz varsa neolur benle paylaşın, çok üzülüyorum ne oldu birden bire yavruma anlamadım
benım kızım benı emerken çok ugraştıyor doymuyor bu nedenle mama takvıyesı yapıyorum sutumu sagıyorum sut sagma pompası almayı duşunuyorum chıcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı-aranızda kullanan varmı yada tavsıye ettıgız bır marka??????
kızlar dün oğlumu yüzüstü çevirdim bakalım dönebilecek mi diye..ayaklarıyla çabaladı totoşunu yukarı kaldırdı tırtıl gibiama sırt üstü dönemedi sanırım daha erken 3 ay 1 haftadayız ama beklicez demekki
alocum senin son adet tarihin ne zamandı benimki 16 mayıs 2010:82:
bebişlerin göz renkleri değişen var mı?oğlanın mavişti doğumda şimdi açık mavi acaba maviş mi olacak babası da renkli gözlü:82:
benimde son adet 16 mayıs 201010şubat doğum tarihi seninki kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?