2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm bende doğum yaptığım ilk zamanlar aktardan aldığım papatya,rezene,ısırgan,anason'u karıştırıp günde 3 defa kupada çay yapıp içiyodum daha doğrusu annem yapıyodu işede yarıyodu ben yapmaya bıraktıktan sonra sütüm azaldı sanki tabi bol su ve kayısı hoşafı

gunaydın arkadaşlar ben nısan annesıyım sızden yardım ıstıyorum
benım kızım benı emerken çok ugraştıyor doymuyor bu nedenle mama takvıyesı yapıyorum sutumu sagıyorum sut sagma pompası almayı duşunuyorum chıcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı-aranızda kullanan varmı yada tavsıye ettıgız bır marka??????

Son düzenleme:
bebişlerin göz renkleri değişen var mı?oğlanın mavişti doğumda şimdi açık mavi acaba maviş mi olacak babası da renkli gözlü:82:

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar birkaç gündür gelemedim,eşim rahatsız evde 15 gün istirahatte.Umarım herkes ve bebişleri çokkk iyidir. Sohbetlerinizi hızla okudum cvp vermeye çalışayım.
-Sevgili double iyi olmanıza çok sevindim cnm.Sütünün miktarıda gayet iii bence.
-Biberonumuz Dr.Browns ablam ve daha önce doğum yapmış arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım çokkk memnunum.Gerçekten çok mu ii diye bir gece başka marka biberonla mama verdim oğluma sabaha kadar gaz sancısından ağladı.Oğlumun beslenmesi şöyle ;önce beni emiyor ,daha sonra gündüz kaşıkla mama yiyor(kaşığa çok alışmış dr çok az mama veriyorsun iki katına çıkar dediği için gündüzde biberonla vereyim dedim 30 cc zor içiyor)gece de biberonla mama veriyorum.
-Süt artışı için önceki aylarda çok daha düzenli çay içiyordum şimdi düzen kaçtı :)))
Isırgan otu çok ii,ben de humana stil tea'den daha ii süt yapıyor,rezenede iii diyorlar ama bende ısırgan otu kadar etkili olmadı.Kefir çokkk iyi gelen içeceklerden.Bence kişiye göre etkisi değişiyor içeceklerin dolayısıyla deneme lazım.
-Bezimiz Prima uyu oyna paketlerinden ben ve oğlum çok memnunuz:)))
Prima Premium care kullandım 2 paket ancak oğluş kaka yaptığında üstteki petekli doku tenine yapışıp kalıyor diye bıraktım,Molfix te kötü değil biraz kalın sadece.
-Temizliğimiz için çoğunlukla UNİ wİPES ürünlerini kullanıyorum bundan da çok memnunum öyle su-pamuk vs bizde işe yaramaz oğlum kakayı günde 1 kez yapıyor ama maşallahı var bez 1 kg rahat oluyor:)))
-Kg alımı konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara birçok mama markasını deneyen biri olarak kesinlikle
smilac mamayı öneririm bize çok ii geldi.
-Oğluma uyurken yastık kullanmıyorum sadece mama yedirirken kullanıyorum o da çok ince bir yastık.
-Uras ın gözeri yeşildi sonra ara bir renge büründü şimdi elamsı yani değişiyor.

Son düzenleme:

Medela elektirikli olani kullandim cok memnun kaldim tavsiye ederim..

cnm ağzında pamukçuk olabilir mi

Ben kardeşimin tavsiyesiyle elektrikli medela aldım. daha önce elde sağmaya bebedorun pompasından aldım, hiç bi işe yaramadı tamamen çöp, alcaksanız mutlaka elektrikli alın derim. Medelayı 140 liraya aldım.Kardeşim geçen yıl 190 liraya nuk marka almış memnun kalmayıp medela ile değiştirmiş. Çok memnun şimdi.

Ya kızlar kafayı yicem, sütümü sağıp biberonla beslemeye çalıştım kızıma kabul etmiyor. Kaşıkla uğraştım püskürtüyor. Bugün milupa mama aldım denedim aynı şekilde ne biberonla ne kaşıkla kabul etmiyor, emzirmeye çalıştığımda 2 kez çekiyo sonra deli gibi bağırmaya başlıyor. Hiç böyle yapmazdı, 9 haziranda tam 4 aylık olcak, gün içerisinde bol emer gece kesintisiz uyurdu.Nazarım mı değdi nedir :18: 1 haftadır gecede 4-5 kez uyanmaya başladı, daha doğrusu uyanmıyoda parmağını emiyo ben onun sesine uyanıyorum acıktı deyip emziriyorum. acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum. Gece ağlamadığı sürece parmağını emsede emzirmemeli miyim? Hem gece onu 3-4 kez emzirip ben uykusuz kalmaya başladım hemde gündüzleri emmiyo kahroluyorum. Arkadaşlar lütfen böyle bi deneyiminiz varsa yardımcı olun, gece emzirmeyi bıraksam gündüzleri yeniden emer mi? bir yandan da gündüz zaten emmiyo birde gece emzirmezsem iyice aç kalıcak diyorum. Çok sıkıntılı bir durumdayım, gündüz 9 da uyanıyo akşam 9a kadar 1 bilemedin 2 kez beşer dakika emiyo, gecede emmeden yatıyo, koca gün hiç mi acıkmaz bu çocuk doktor ağzını inceledi pamukçuk yokmuş, kayınvalidem diş çıkartıcaktır, ozamanlar böyle olur diyo. Öyle mi arkadaşlar, ne olur birileri içime su serpicek bişiler yazsın

oğlum memeyi istemiyor göğüste süt var çok yok ama var nasıl çığlık atıyor meme istemiyor bende 60 cc mama verdim ağzına kaşıkla zorla napsam 15 günde sadece 100 gr almış şaşırdım artık

canım bende avent elektrikli var memnunum. ama medelanın elektriklisini alan herkes memnun üstelik aventten daha ucuz. manuel kesinlikle alma.

benimki asla yüzüstü yatmıyor böyle bir denemeyi bile yapamıyorum. hiç daha yeltenmiyor dönmeye

alocum bebişin keyifler yerinde hiç istifini bozmuyo şekerim hahhahha benimki de koy paşa gibi yatsın accık çabalamak yok yane biz de aylardır bakıyoruz her ihtiyacını grüyoruz artık meyvelerini grmek hakkımız şöyle dönüp yuvarlansalar ayy içim gıcıklandı düşünmek bile heyecan veriyo insana.

Günaydın kızlar

Canım ben medela swing kullanıyorum memnunum.

merhaba kızlar.ya sizlere bişey sorucam.Metehan yaklaşık 1 aydır 3 günde bir kaka yapıyor.bu durum canımı sıkıyor.en son kontrolümüzde bundan 3 hafta önce doktorumuz normal dedi.dönemsel olabiliyomuş.ama hala devam ediyor.çocukta sıkıntı yapıyor.mutsuz oluyor sonra.benim gibi sorun yaşayan varmı?

Ben medela pilli elektrikli kullaniyorum cok memnunum. Hem ufak hem de pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…