2011 Şubat Anneleri Şafak Kaç ?

şafakk 4 inanamıorum yaaa..
allahım tüm bekleyenleri sağlıcakla hayırlısıyla kurtarsın inşallah..
17 şubat sabah saatlerınde kavuşucam kızıma inşallah.

ooohh sezaryenciler 14 şubata almışlar tarihlerini, hava atıyorlar :)) yarın kavuşuyoruz diye :))
şaka bir yana allah analı babalı büyütsün inşallah.

bizimde sat.a göre 7- antalya!

ya arkadaşlar yarın doğum yapacağım diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyorlar,sata göre mi doktorun görüşüne göre mi? benim perşembe günü kontrolüm vardı,çatı kontrolü hakkında yazılan görüşlerden ötürü gidemedim de

valla çoğu sezeryan oldugu için günü söylüyo,kimisi 9 ay 10 günün dolduğu tarihe göre söylüyo,kimisi de bnm gibi normal doğum yapacak ama suni yoldan sancı başlatılacaksa günü belli oldugu için söylüyo...
tam anlayamadım ama çatı muayenesinden korktugun için mi gitmedin kontrole??? ee o zaman normal dogumu goze alamıyosun demektir.o zaman sana da sezeryan günü verir doktorun.
herkes hayırlısıyla kurtulsun inş...

sezaryana gün alanlar acaba özel hastanedemi doğum yapıcak.ben devlet hastanesine gidiyorum 41.haftada gün veririz diyo ozamana kadar bekletiyor.şuan 39.haftadayım beklıyorum

13.. az kaldi az..

aynen cnm ya.. bide balik oglanlara hic gitmiyo.. cok dert ettim icimee
ogluma diyorum 5 günün var dogdun dogdun.. yoksa bir ay daha ordasin

canım balık erkekleri hakikaten çok fevri oluyorlar,pat pat lafları ağızlarında ve de çok kararsız oluyorlar,gerçi yetiştirme tarzına göre de değişir... korkuların neyse tam tersi olur inş:) benim kızım olacak anne kız beraber ağlarız artık:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…