2011 Şubat Anneleri Şafak Kaç ?

ya çok zor tarzında mesajlar yazmışlar resmen felaket tellalı gibi, ben de madem bu makus talihim bari sancılandığım anda baksın diye düşündüm,çünkü bazı doktorlar bunun için doğum anını bekliyorlarmış sanırım,

sezaryana gün alanlar acaba özel hastanedemi doğum yapıcak.ben devlet hastanesine gidiyorum 41.haftada gün veririz diyo ozamana kadar bekletiyor.şuan 39.haftadayım beklıyorum

devlet normal doğumu desteklediği için devlet hastaneleri sezeryanı en son ihtimal olarak yapıyorlar
aslında doğru olanda o. dünya çapında sezeryan zorunlu durumlarda en son ihtimal yapılması gereken bir operasyon olarak görülüyor.

herşeyin doğalı güzel tabiki ama şartlar ne gösterir bilinmiyor.

bu arada benim şafak 9 gibi görünüyor ama bu seferde ben doğurmucam işte vazgeçtim doğurmucam iyi böyle havada soğudu zaten ohh hamilelikte bi sıcak basıyo doğal olarak ısınıyosun

Gitsen iyi olurdu aslında, en azından çatı durumunu öğrenirdin. Korkulacakta bişey yok. En fazla 15-20 saniye sürüyor, koskoca ömürde ne demekki bu kadar kısa süre. bide dr.un eli hafifse hele bitti gitti.

son 10 ama dr çatı muayenemi yaptı bgn,açılmam varmş,3-4 gne gelr didi,hadi hayırlısı
sağlıkla gelsn de paşammm

Son 10 Gün Falan Heralde Herkes Eli Kulağında Ha Bugün Ha Yarın Diyor Ama Yok Anam Bizim Oğlanın Geleceği Yok Hele 19una Kadar Doğmasın Ondan Sonra da Ben Doğurmıcam İşte Kova Olsun İstiyordum Ben :}

kızlar bende bugun doktora gittim çatı muanesinde yarım cm açılma varmış.yarın tekrar gitcem heran gelebilir benim minik.umarım açılmam artarda normal doğum olur.

Benim doktorum ne catiya bakti ne baska biseye.. Ne zaman gelcegini bilemeyiz bisey olursa ararsin diyor.. :44:

Bizde bekliyoruz hayirlisi.. Sata göre 9.. Ama bnm inatci bebisim bu gidisle 42 yi tamamlayacagindan 9+14=23 off offf

Son 10 Gün Falan Heralde Herkes Eli Kulağında Ha Bugün Ha Yarın Diyor Ama Yok Anam Bizim Oğlanın Geleceği Yok Hele 19una Kadar Doğmasın Ondan Sonra da Ben Doğurmıcam İşte Kova Olsun İstiyordum Ben :}

Ben tehtid bile ettim "2 günün var dogdun dogdun yoksa 1 ay daha ordasin" diye..

neden balık olmasını istemiyorsunuz,durum bu kadar kronik mi yani:)

Etrafımda Tam 4 Tane Balık Bebeği Büyürken Şahit Oldum Biraz Zor Aslında Bebekliği Uslu Ama Yemek Yemesi Bile Sorun :}

O Değil de 2 Tane Kuzenim Kova Ve İnanılmaz Zekiler Zaten Bilim Adamları Kova Burcu Olurmuş Genelde Ondan Bu Takıntı Tabi Kısmet Oğlum Ne İsterse Ne Zaman İsterse O Zaman Gelcek :}

valla artıkın balıkmış kovaymış leğenmiş bakamıciiimmmm.doğsunda burcu eksik kalsınnn

hepimiz gülelim hayat bayram olsun herkes kardeş olsun

valla doğurmadıkça kafa arada gidip gidip geliyo benim yaaaa pöfffff

içimden bir his 41. haftayı falan görecekmişim gibime geliyoo aboooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…