2011 Şubat Anneleri Şafak Kaç ?

merhaba arkadaşlar, bugün artık 40 haftam doldu yani 40+0. sabah doktora gittik. dr artık beklemeye pek sıcak bakmıyo gibi geldi. biz eşimle ısrar edince çarşambaya çağırdı. ama artık risk artıyo diyede ekledi. oğlumun pek gelmeye niyeti yok gibi. nst çektirdik. bir kere 60'a vuran sancı çıktı ama ben pek bişi hissetmiyorum. kilosu da 3700 3800 civarı dedi. son bir haftadır stresli günler geçirdim onun da etkisi var mıdır diye düşünmüyor değilim. biran önce oğlum gelsin istiyorum. ne yapıcağımı şaşırdım.

üüfff şafak kaç bilmiyorummm.. sezeryan olursa 18 şubat dedi doktor yani 38+5 ama resmen bebeğin doğum tarihine karar veriyoruz kafamızdann içime pek sinmiyor. istiyorum ki kendi istediği zaman gelsin o gün sezeryan olacaksa yine olsunn :) resmen burcuyla bile oynuyoruz.

doktor 20sinde almak mantıklı dedi.. sonra pazara geliyor dedik hımm 2 gün önce cuma da olsa daha iyi dedi:)) 20 şubat balık burcu 18 şubat benim gibi kovaaaa :)

benim şafak kaçtı yaaa :97: artık saymıyorummıu neee.hakkaten hatırlamıyorum.pöffff belkide heran gelebilir yada gelsin diye düşünüyorumda o yüzden saymıyorum bi güne bağlamıyorum

şubat bebişlerinin çoğu geldi benim şafağa bak daha 20
sağlıcakla gel güzel kızım..

1 ile 5 gün arası.ya perşembe yada pazartesi günü gelecek oğluşum ama bende hiçç heyecan yok tek düşündüğüm oğluşumun sağlığı biraz problemli bi gebelik geçiriyorum.

şafak 3

ayy dilekcim bu gece sana geçmek bilmez şimdi
benim daha 3 günüm var ama heyecan doruktaaaaaaa

15
gelirse tabi paşa,bekletirse artık allah kerim
şafağı bitenleeeer sizde bebişlerinizle bizim şafakları sayın artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…