2011 Şubat Anneleri

canım ben mama falan hiç düşünmemiştim gerçi bildiğim kadarıyla hastanede temin ediyolar

kızlarr maşallah 2 saat bıraktım muahabbet yürümüşşş

bende ortalığın döküğünü topladım kapalı bir balkonum var bebeğimin bebek arabası ana kucağı küveti falan hep orda dağılmış biraz orayı düzenledim yer açtım temizledim falan.dün beşiği kurmanın verdiği heyecanla dağıttığımız ortalığı topladım bide süpürdümm ohh valla rahatladım.kayınbiraderim banyoya dolap yapacak geçen ölçüsünü aldı yapıp getirse dahada rahatlayacağım aslında bebeğimin dolabındakileri koyarım havluları orda tutuyodum onları alırım oğlumun banyo malzemelerini falan koyarım ferahlar biraz

az öncede kayınpederim aradı.hamile yastığımı dikecekmiş tarif et dedi.bende akşama geliriz bilgisayardan gösteririm dedim.onuda dikince akşamları rahat yatarım inşallah.gerçi ben eşim ve yastığım yatağa sığarmıyız bilmiyorum

kızlar ben herşeyden sıkılır oldum nolcak benim bu halim elime ne iş alsam yarım bırakıyorum normalmi sizce

gayet normal canım banada çok oluyor.hatta birden fazla şeyle uğraşıyorum.bir onu yapıyorum sıkılıyorum bırakıyorum ötekine sarıyorum.baende hiçbirni gözüm görmüyoo yatıyorum ööleee.takma kafana bazende acayip enerji geliyo bir günde iki üç şey yapıyorum dahada gözüm yapamadıklarımda kalıyo

teşekkür ederim burcu

esracım geçmiş olsun dikkat et kendine.iş olur hep sen gidip dinlensen bu hastalık dinlenmeden geçmiyoo

kizlar h&mden siparis ettigim tunik geldi hic hosuma gitmedi yaa balina gibi oldum giyince

canım denemeden birşey almanında riskleri var işte naparsın

Dillerim_lal başınız sağ olsun canım.allah sabır versinn.
Esracım sanada çok geçmiş olsunn.
çağlayann nane mercanköşkü limon bulabilirsen mideni rahatlatır sanırımm.

teşekkür ederim canım

birde kızlar akıntı durumunuz nasıl ya benim yine arttı akıntım bayağı fazla sürekli ped koyuyorum

aman sorma yaa ben günlük ped kullanmak istemiyorum pek iyi şeyler duymadım onlarla ilgili ama gün 2 kerre iç çamaşırı değiştiriyorum resmen

Merhaba kızlar nasılsınız bugün ?

ben pek iyi degilim bugün canım sıkılıyor...

gözde moonsun al bendende okadar valla çamaşır değiştirmekten fenalık geldi.pedde olmuyoki günlükler yine kenarlardan sızıyo yine aynı hesap

mavicim hoşgeldin senindemi havan yok...bugün herkesin üstünde bir iyi saatli olsunlar var

hoşbulduk canım valla havam yok... çıkıp dolaşayım dedim canım istemedi... bu arada teyzenin kızı için cok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum ya kimse yaşamasın inşallah

çok uykum var poları çektim tepemden biraz şekerleyip geleyim

sevinç bu arada 1.saatler değilmiş kesinlikle 2.saatler önemli doktorum moralini bozma dedi bana

Burda ağlıyosss bi sus diyen çıkmadııı

amaninnsen niye ağlıyorsun
yau kızlar hayırdır bugün herkeste bişiler var ne işşş

hoşbulduk canım valla havam yok... çıkıp dolaşayım dedim canım istemedi... bu arada teyzenin kızı için cok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum ya kimse yaşamasın inşallah

canım teşekkür ederim Allah kimseye vermesin
bende bi çıktım ekmek almaya diye ama az daaha kavga edip geliyodum iyice sinirim bozuldu.kendimi işe verdim.ortalığı derleyip toplayınca biraz moralim düzeldi

15 dk. Sonra 2. Saatimi ölçücem bakalımm inşallah yaaaa böyle olunca canım çok sıkılıyoo

canım bende kullanıyorum günlük ped ama ne zararı varmış duymamıştım

valla canım bende tam olarak bilmiyorum ama ben hem şu avonda satılan temizliyicilrden kullanıyodum hem de günlük ped bi arkadaşımda aynı şekilde ona kadın doğumcusu kullanma ööle kimyasallar demişti bi konuşma sırasında o da bana söölemişti o zamandan beeri bende kullanmıyorum çok rahatsız edici ama sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum bend

ya ben akşama hafif bi yemek yapmak istiyorum dün uydurmasyon bişi yaptım hem hafif hem güzel oldu ama bugünkü malzemeyi nasıl yapsam bilemedimmm:26:

Canım sağollasınn kız bişi de yemedimm valla.5 kaşık kadar bezelye 2.5 dilim tam buğday ekmek ve ayran (1 brd. O da tansiyonum düştü gibi diye biraz tuzluydu ).acaba tuz mu arttırdıı

merhaba kızlar işlerden anca yazabiliyorumm umarım herkes iyidir

esracım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar bi tuhaf anlamadan çarpıyo bol bol ıhlamur iç

yasese şekerin yüksek çıktı galiba üzülme canım dikkat ettiğin sürece bişe olmaz inş.

Son düzenleme:

hamile olmakta ne ka zormuş be ya... o yasak bu zararlı şu şöyle yürümek bile değişti az kaldı inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz.

Canım sağollasınn kız bişi de yemedimm valla.5 kaşık kadar bezelye 2.5 dilim tam buğday ekmek ve ayran (1 brd. O da tansiyonum düştü gibi diye biraz tuzluydu ).acaba tuz mu arttırdıı

hayır bezelye de karbonhidrat ekmek de,ondan olabilir.tüm baklagilleri karbonhidrata sayıp ekmekten düşüyoruz.ayran içmişsin 2.saat iyi çıkar,ama aklında olsun 2 kaşık bezelye nohut vs.de 1 dilim ekmek kısıyoruz

Seda çeker 156 çıktı dii üzüldümm kimsecikler ağlama demedi bana yaaa işte bölee.sonradan imdadıma melocum yetişti de susturduu :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…