2011 Şubat Anneleri

sağolun arkadaşlar Allah kimseye yaşatmasın.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.zaten arada aklıma düşüyodu şimdide içim bi tuhaf oldu valla.korkmaya başladım.sabah uyanıp beşiğe baktığımda aklıma geldi birşey olursa (Allah korusun) nasıl üzülürüm diye.Herşey Allahtan.Hakkımızda hayırlısı olsun.

valla bütün canım cinim kaçtı ne yalan söliiimmm..uyuştum yemeğide yiyince heralde bi gevşedim oturdukça düşündükçe aklıma neler geliyo.kalkayım ben bari ortalığın dökükünü falan toplayayım aklım dağılır biraz.hala arayamadım kuzenimi.elim gitmiyoo.ama içimde rahat etmiyo

# burcuuu kağancık nasıl oldu çıkarabildimi yavrucuk dişlerini

Canım kağancım 4 köpek dişinin 1 tanesini patlattı, ama 3ü hala şiş maalesef.. dün gecede mum etti bizi...
Ah cnm Allah sabır versn... ömrü o kadarmış kuzunun...
Cnm boşver yoldan geç gitsin, sinirini bomaya değmez tatlım

Ayy yerim onu ben maş.

maşallah kağana çok kaşa diyen dillerini yesinler onun inş lazımlık konusunda başarılı olur

Büyümüşte annesine çok kaşa dermiş yerim ben onu yaaa inş.hastanede sonuçlarınız güzel çıkar canım

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz dönerken çekiştiriyorum ve zorlanıyorum
aaay desem hemen hazır olda bacağımı ovmaya başlıyor canım benim yaaa :98:

selam kızlar,
araba yolculukları benim için kabus oldu
gögsümün altında resmen birşey batıyor sizdede oluyor mu
eveeet maalesef batışıyor çok zor oluyor

aman canım valla şimdi böyle ençlere bulaşmamk lazım saygı felan kalmamış onu geçtim adamlar durup dururken hiç nedensiz çekip bıçağı girişiyorlar yada daha farklı şeyler yapıyorlar çok bulaşmamak en iyissi
inşallah biz düzgün bir şekilde eğitebiliriz yavrularımızı

gerçekten çok canım sıkıldı yazıyı okuyunca allah sabır versin son dakikaya gelipte böyle bir durumun yaşanması hepimiz çok çok iyiy anlıyoruz metanetli olun canım ama insanın canından can gitmesi kolay kabullenebilecek birşey değil allah rahmet eylesin küçük meleğe
allahım bizi böyle sınamasın terbiye etmesin sağlıkla alalım kuzularımızı kollarımıza

burcu ne güzel o günleride görüyorsun gözünün önünde büyyor ama bir zaman gelince ne zaman büyyüdü bu bu kar dedirtiyorlar valla bizde görürüz inş iyi kaşa dediği günleri

hadi bakalım Allah kullanmayı nasip etsin hepimizeee
canım dikkat et çok yorma ve sıkma..bebeğin sağlığı herşeyden önemli
Midem bulanıyooooooo ilk aylara geri dönüyorum ben yaaaa:78::78:
daha bu sabah aklımdan geçti biliyo musun çağlayanın ne zamandır midesi bulanmıyor diye,neyse az kaldı artık
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
gözün aydın canım çok sevindim iyi olmasınaa
selam kızlar,
araba yolculukları benim için kabus oldu
gögsümün altında resmen birşey batıyor sizdede oluyor mu
ben de yok ama ilerleyen günlerde olur mu bilmiyorum
ya nasıl etkilendim nasıl üzüldüm anlatamam,Allah sabır versin ne desek zor
Sağolasın cnm, evet gözümün önünde büyüyor oğlum artık

yavrum o da çok kaşasınnnn

burcu ne güzel o günleride görüyorsun gözünün önünde büyyor ama bir zaman gelince ne zaman büyyüdü bu bu kar dedirtiyorlar valla bizde görürüz inş iyi kaşa dediği günleri

Evet cnm ya, Allah sağlık hoşluk versin gün geliyor hepsi oluyor :))

dayanamadımmmmmmmmmmm...:26::26::26:
evde diyabetik çikolata vardı dikdörtgen büyük pakette onu yedim.
ama çok tatlı canım çekti yaaa

Aminnn cnm sağlıkla inş. :))

Cnm ben senin iradene hayranım zaten maşallah diyim çok iyi bile dayanıyorsun, ama bu diyetin mükafatını doğumdan sonra alacaksın merak etme

Dün akşam annemde aynı şeyi söyledi biliyormusun canım,bekliyordum ben bu anı ne zamandır zaten dedi.İlk aylara geri dönüşlerimi başlattım sanırım artık bende

Kaza kurşunu olmuş canım bak hiç birimiz duymadık senin böyle birşey yaptığını

oy maşallah minik kağana ne sevimlidir şimdi...yeni yeni söylemeye başlayınca çook tatlı oluyorlar bıdıklar...büyürlerken her anlarını doya doya yaşamayı nasip etsin Rabbim hepimize inş...

bencede başka şeylerle uğraş sedacım ben bile çok etkilendim uyuyayım diye yattım ama malesef mümkün olmadı

Sağolasın cnm hepimize inş., bir saniyesini bile kaçırmak istemiyorum :))

Son düzenleme:
lal canim okuyunca cok uzuldum.. Allah sabir versin cok zordur eminim.. dusuncesi bile zor geliyor insana..

kızlar en sonunda yine gribe düştüm hemde kafamı kaldıramıyorum üstüne su içince midem bulanıo işim olmazsa eve giderdim ama iş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…