göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)
teşekkür ederim canım...canım patates ve havuçları küp küp dograyıp soganıda kalın kalın kesip tavukla haşlama yapabilirsin güzel olur
yok canım göğüs değil ama tavukta köri ve baharatı bende çok seviyorum...göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)
çok şükür çıkmadı canım ama çok korkuyorum doktor bi daha test yaparda şeker çıkarsa diyenur_45 te şeker çıkmadı diye patates demiştim yoksa yapmasın tabi ben yemiyorum mesela
soya sosunu hiç kullanmadım ben yemedimde ama hep duyuyorum merak ediyorum nerelerde kullanıyorsunn bende alayım
birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor
3 ay daha sabredecek artık yapabilecek birşey yok:78::92:
birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor
canım bizde 7 ay itibariyle sezonu kapattıkvalla bazen rüyamda görüyorum eşimi kovalıyorum resmen anlatıyorumda gülmekten katılıyoruz.eşim zaten çok tedirgin oluyordu benim için bişi demiyordu.ama artık hem çok tuhaf oluyor hem zor oluyor hem zaten canım yanıyor.öleee kardeş kardeş yatıyoz
desenize hepimiz aynı durumlardayızbu konuda en müzdarip benim kocacımdır herhalde şubat ayından beri sürekli bi tedavi altında olduğumuz için sayılıydı haziran 1de transferim vardı o gün bugündür kardeş kardeş uyuyoruzzz sesinide çıkaramıyor kuzucukk gün sayıyor sadece
Valla bizde kardeş kardeş oturup yatıyoruz yapcak bişey yok üzülüyorum bu haline ama sabretmek lazım.. ha birde normal dogum olursa o dikişlerden dolayı ne kadar
daha yapılmaz bilmiyorumm.
ayy kızalr toobe nin odasını görünce aklıma bişi geldi.şimdi benim kızımın odasını yapacağım oda da önceden bir genç odası vardı bir de eşimin depo gibi kullandığı boş bi odamız vardı.ama iki odanın da tülü perdesi ve halısı vardı yani yeni de sayılırlar daha 2 sene oldu evleneli.şimdi bi diyorum kızımın odaısna makinada yıkanabilen küçücük bi apex halı alıyım bi de tülleri değiştireyim bi de diyorum ee o yepyeni şeyleri napcam hem boşuna masraf bi türlü karar veremedim siz ne dersiniz
kızlar okuldan geldim hemen yatıp dinlencektim ama 1 saattir geçmişi okuyorum :84:
yaa sormayın kızlar biz arada yapıyoruz dr son aya kadar bi terslik çıkmazsa devam edbilirsiniz demişti
ben de bahane bulamıyorum ona da kıyamıyorumhiç istemiyorum ama
şimdilerde göğüslerimi yasakladımbiraz sabretsin de erken gelmesin kızımız
ayy kızalr toobe nin odasını görünce aklıma bişi geldi.şimdi benim kızımın odasını yapacağım oda da önceden bir genç odası vardı bir de eşimin depo gibi kullandığı boş bi odamız vardı.ama iki odanın da tülü perdesi ve halısı vardı yani yeni de sayılırlar daha 2 sene oldu evleneli.şimdi bi diyorum kızımın odaısna makinada yıkanabilen küçücük bi apex halı alıyım bi de tülleri değiştireyim bi de diyorum ee o yepyeni şeyleri napcam hem boşuna masraf bi türlü karar veremedim siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?