ayyy maşallah yaa kocaman olmuş egemen çok güzel bir isim.Beğendim damadımın adını güzel isim bulmuşsunuz :))
Tabiii en kolayı sezeryan dimi.banada dese bende sevinirdim orası kesin
Hoşgeldin canım,geçenlerde okudum yeni bir arkadaş almışsınız hayırlı olsun kesin kararı verdin mi patronunla nasıl yapıyorsunuz şimdi izin olayını
Atlatamadın mı henüz gribi
teşekür ederim canım senin kızın adı sevil hümaydı demi yanlış hatırlamıyorsam senin kızının adıda çoook güzzel maşşalah senin normalmi diyo ddr doğuma
kız grip gibi değilde ne biliim böle ne iş yapasım var ne eve gidesim
Evet canım sevilhüma olacak kızımızın adı inş.Şu anda herşey yolunda dedi dr.ama kg artık dedi.Bu seni ve bebeği etkiler doğumdan sonrası içinde sana tehlike dedi kendi işini kendin göremezsin anlamında bende zaten en başından beri öyle istiyorum inş.normal olur
maşallah canım herşey istediğin gibi olsun inş Allah yardımcımız olsun ddoğum sırasında inş
maşallah canım herşey istediğin gibi olsun inş Allah yardımcımız olsun ddoğum sırasında inş
valla konuşmadım ama ocagım ilk haftasından sonra gelem sanırım zaten şimdi bile zor geliyoum sabahları degilde akşamları yüürüyerek eve gitmek ölüm gibi Allah kolaylık versinde çalışalım yoksa ben çalışmasam 10 kilo daha alırdımmHoşgeldin canım,geçenlerde okudum yeni bir arkadaş almışsınız hayırlı olsun kesin kararı verdin mi patronunla nasıl yapıyorsunuz şimdi izin olayını
Atlatamadın mı henüz gribi
Yemeğe gidiyoruz biz kızımla teyzeleri çok acıktık
valla konuşmadım ama ocagım ilk haftasından sonra gelem sanırım zaten şimdi bile zor geliyoum sabahları degilde akşamları yüürüyerek eve gitmek ölüm gibi Allah kolaylık versinde çalışalım yoksa ben çalışmasam 10 kilo daha alırdımm
afiyet olsunn
günyadın kızlr nasılsınız.ben bugün yine öğlenciyim :)
kilolardan yürüyüşlerden bahsedilmiş kızlar valla bende bundan sonra almasam iyi olur heralde o 8 le başlayan rakamları görmüş olmak çok kötü.çok almadım ama başlangıç kötü olunca bu hafta hiç almadım 6 kilo oldu toplamada da.yürüyüşü bana diyetisyende öneerdi ama kendi doktoruma sormadan yapamıyorum malum riskli gebeliklerden benimki.ama kızlar yürüyüş ve merdiven inip çıkmak doğumu tetikliyor diye biliyorum her ihtimale karşı abartmadan yapmak da yarar var.
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
asında çok değilde düzensiz uyuyorum sanki...eşim gece nöbette olduğu zamanlar çokkk geç yatıyorum geç kalkıyorum vs...ama ben uykuyu çok seviyorum:81:nurcum çok mu uyuyosun kiii?aman uyu boşver bunlar son uyuyuşlarımızzz
saol canım inş başarı bekliyoruz ama eşimm çok kararlı.....haydi nur ve çağlayan gazanız mübarek olsun diyette size başarılar diliyorumve darısı bize yani bana diyorum
geçmiş olsun canım....Allah daha beterinden korusun....Selam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor
bebişinin kıyafetleri hayırlı uğurlu olsungüzel günlerde kullanın inş...ben bir gecelik bi pijama takımı aldım her ihtimale karşı....halsizlik ara ara bende oluyor malesef canım...hanımlar günaydın,nasılsınız?
biz dün ananemizle gidip kızımın eksiklerini aldık,battaniyeler tulumlar hastane çıkışı vs. fakat artık yürümekte çok fazla zorlanıyorum,eve dönene kadar sancıdan öldüm bayılacaktım neredeyse,saatlercede kendime gelemedim,kızımıza bi şekilde bişeyler alıyoruzda kendime almaya henüz başlamadım,sanırım normal doğumda gecelik sezeryande alt üst pijama takımı isteniyormuş,bunu son aya bıraktım,her ne kadar doğumum normal görünsede son anda ne çıkacağı belli olmaz
ben kan hapını ve magnezyum hapını sabahları aç karına alıyorum iki hap arasına 5 dakika ara koyuyorum,1 saat sonra kahvaltı ediyorum doğru kullanıyormuyum?
birde şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyor,benim randevuma 20 gün kaldı
ya varya şu olup olmadık yerlerde enerjim boşalmıyormu fena oluyorum doğumda ne yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum,şu sıralar soğuk terler boşalıyor sırtımdan,çok terliyorum,ve sürekli hasta gibiyim,elim işe gitmiyor,yemeği birle zor bela yapıyorum,kendimi bıraksam inanın bayılıcam,direniyorum,inşallah düzelir bu demir eksikliği
saol canım...artıkınn bende takipteyim listelerin umarım şu 2 ayda çok fazla kilo almadan kapatırızgünaydın kızlarr geçmişi okudum şimdi geldimm.nasılsınız bakalımmm görmeyelii.uykumuzz varr :44:
nur ve melocum gözünüz aydınnmaşallahh bebişlerinizee. kız elvin ne güzel uyuyo öle çıkıncada öyle uyusunn uykuyu sevsinn.kilo almamışın ne güzel bakalım bize ne dicekk. nur,buket ve çağlayan sizinde aramıza katılma vaktiniz geldi güzelim.
s3nna geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
ya kızlar dünden beri az yiyorum ben ama kendimi acaip halsiz ve mutsuz hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?