2011 Şubat Anneleri

ayyy maşallah yaa kocaman olmuş egemen çok güzel bir isim.Beğendim damadımın adını güzel isim bulmuşsunuz :))
Tabiii en kolayı sezeryan dimi.banada dese bende sevinirdim orası kesin

teşekür ederim canım senin kızın adı sevil hümaydı demi yanlış hatırlamıyorsam senin kızının adıda çoook güzzel maşşalah senin normalmi diyo ddr doğuma

teşekür ederim canım senin kızın adı sevil hümaydı demi yanlış hatırlamıyorsam senin kızının adıda çoook güzzel maşşalah senin normalmi diyo ddr doğuma

Evet canım sevilhüma olacak kızımızın adı inş.Şu anda herşey yolunda dedi dr.ama kg artık dedi.Bu seni ve bebeği etkiler doğumdan sonrası içinde sana tehlike dedi kendi işini kendin göremezsin anlamında bende zaten en başından beri öyle istiyorum inş.normal olur

kız grip gibi değilde ne biliim böle ne iş yapasım var ne eve gidesim

Üzerinde ağır bir halsizlik yorgunluk karışımı gibi birşey var o zaman azıcık meyve falan yesende kanşekerini yükseltsen belki enerjin yerine gelir

tünaydın kızlar geçmişi okuyasıya kadar yiine öğlen oldu

melocum kızını gördüm çok şeker ısırır onun totosunu teyzesi

faygen canım google dan fetva diye arat ordan sordum isim anlamını
hepinize iyi günler kızlarr

Hoşgeldin canım,geçenlerde okudum yeni bir arkadaş almışsınız hayırlı olsun kesin kararı verdin mi patronunla nasıl yapıyorsunuz şimdi izin olayını

Atlatamadın mı henüz gribi
valla konuşmadım ama ocagım ilk haftasından sonra gelem sanırım zaten şimdi bile zor geliyoum sabahları degilde akşamları yüürüyerek eve gitmek ölüm gibi Allah kolaylık versinde çalışalım yoksa ben çalışmasam 10 kilo daha alırdımm

Yemeğe gidiyoruz biz kızımla teyzeleri çok acıktık

afiyet olsunn

günyadın kızlr nasılsınız.ben bugün yine öğlenciyim :)
kilolardan yürüyüşlerden bahsedilmiş kızlar valla bende bundan sonra almasam iyi olur heralde o 8 le başlayan rakamları görmüş olmak çok kötü.çok almadım ama başlangıç kötü olunca bu hafta hiç almadım 6 kilo oldu toplamada da.yürüyüşü bana diyetisyende öneerdi ama kendi doktoruma sormadan yapamıyorum malum riskli gebeliklerden benimki.ama kızlar yürüyüş ve merdiven inip çıkmak doğumu tetikliyor diye biliyorum her ihtimale karşı abartmadan yapmak da yarar var.

kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:

Bu gidişle sanırım bende ocağın ilk haftası işe gelmeyebilirim acayip yoruluyorum
Saol canım.geldik bile biz kızımla

hoşgeldin canım bende doğum dr.sor eğer o öneriyorsa yürüyüş yap canım ama önermiyorsa yapma sen kendinde söyledin riskli diye.
İnternetten real'in kataloğunu gördüm çok güzel iyi fiyatlı mallar var inş.cumartesi gidiyorum almaya hepsinden birazcık birazcık :))

şimdi yürüdüm geldim biraz yokuş çıktım tıkandım elim ayağım titriyordu durduğumda ama sonu güzel oldu yokuş aşağıya indim.Çok komikti halim bir elimde maden suyu diğerinde su koca göbişli biri geziniyor sanayinin içinde ama kendimi acayip rahat hissettim bundan sonra her öğlen böyle küçük yürüyüşler yapacağım.

nurcum çok mu uyuyosun kiii?aman uyu boşver bunlar son uyuyuşlarımızzz
asında çok değilde düzensiz uyuyorum sanki...eşim gece nöbette olduğu zamanlar çokkk geç yatıyorum geç kalkıyorum vs...ama ben uykuyu çok seviyorum:81:
haydi nur ve çağlayan gazanız mübarek olsun diyette size başarılar diliyorumve darısı bize yani bana diyorum
saol canım inş başarı bekliyoruz ama eşimm çok kararlı.....
geçmiş olsun canım....Allah daha beterinden korusun....
bebişinin kıyafetleri hayırlı uğurlu olsungüzel günlerde kullanın inş...ben bir gecelik bi pijama takımı aldım her ihtimale karşı....halsizlik ara ara bende oluyor malesef canım...
saol canım...artıkınn bende takipteyim listelerin umarım şu 2 ayda çok fazla kilo almadan kapatırız
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:

bende almadım canım henüz ve bilmiyorum çok farklı yorumlar oluyo

al benden de o kadar canım
bende bugün kendimi mutsuz hissediyorum ve canım bişey yemek istemiyor
etrafımdaki herkes batıyor bana bugün kımseyı görmek istemiyorum(

Kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın kızlar,ben o yürüyüşe gittim geldim kendimi acayip enerjik hissediyorum,elim ayağım bastan bir kesildi fena oldum ama şu anda gayet iyiyim.
Bir küçük parça bitter çikolata yiyin,meyve yiyin,yada bir makyaj yapın ve aynada kendinize gülümseyin inanın kendinizi çok daha mutlu hissedeceksin.

Kızlar sağlık ocağından aradılar şimdi beni kontrolüm varmış ne kontrolü bu anlamadım ki şimdi ben gidip bir geliyim en iyisi

bende yemeğe gittim ama tansiyonum düştü herhalde o kadar acıkmışımki ellerim titremeye başladı nasıl yedim yemeği bilmiyorum gel şimdi yeme işte güya fazla yamayayim dedim amahem iyi yedim hemde üstüne biküvi yedim 1 paketin hepsini
gelde kilo alma sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…