2011 Şubat Anneleri

bende ankarada armada iş merkezinde çalışıyorum oldukça büyük bir bina etrafı yaklaşık 20 dk da filan turlanıyor onu yapıyorum öğlenleri süper oluyor.

Senin elvinde bizimki gibi gündüz uykusunu sevecek gece uykusu olmayacak galiba canım :))
Kanser olan arkadaşınada yemek hazırlamışsın ne kadar yardım sever birisin sen yaaa allah kabul etsin canım.şekerlemeni yapta sonra gene görüşürüz.

Yaaa kızlar buranın gene tek demirbaşı ben oldum yaaa kimse konuşmuyor o kadarda kişi var orda
dillerim_lalda gelmedi zaten bugün işimi vardı acaba hiç görmedim sabahtan beri onu buralarda

evet bak orası doğru geç çıkıyor benimde dikketimi çekti bari o yönden iyi oldu hehehe

En sevindirici yanı bu galiba

bende ankarada armada iş merkezinde çalışıyorum oldukça büyük bir bina etrafı yaklaşık 20 dk da filan turlanıyor onu yapıyorum öğlenleri süper oluyor.

Süpermiş canım bak azda olsa sende kaçamak yapabiliyorsun benim gibi bende yapıcam bundan sonra düzenli bir şekilde havalarda iyi gidiyor nasılsa

dillerim_lal yok ben sorim bariii ne oldu bizim çekiliş özlemişsindir bu lafı duymayı

yemekten geldikkk karnımızı doyurduk ağdadan bahsetmişsiniz ben 2 seneden fazladır sir yaptırıyorum hamileliğimdede hiç bırakmadım en tehlikeli olduğu dönemlerdede yaptırdım allah şükür bişe olmadı hatta hafta sonuda gitmeyi düşünüyorum kızçemi görmeye gidicem çarşamba günü ne olur ne olmaz temiz temiz olsun

dillerim_lal yok ben sorim bariii ne oldu bizim çekiliş özlemişsindir bu lafı duymayı

Çok özledim canım :))
Akşama yapıyorum inş.müdürem burda kağıtları yazıp çekiliş yapamıyorum ki :))

Afiyet olsun canım.Kızçende büyümüş kocaman olmuştur şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz

ağdadan bahsetmişiniz benimde sorunum var beni 3 haftada bir çağırıo e her seferinde ağdaya imkan yok mecbur jilet vuruom ama bu gidişimde vurmıcam jilet uzasın ağdaya gidicem artık ne zaman çatı muayenesi için çağırırsa o zaman ağda yaparım

ya ağda dedikçe tüylerim diken diken oluyor ben hp epilatörle aldım kremle uyuşturup ama hamile kaldıktan sonra malesef jilete başvurdumkuaföre hiç gitmedim hayatım boyunca ama şimdi gideyim diyorum ama o cesaret yok bende hemde utanırım valla ayıptır sölemesi eşim ben yardımcı olurum sana diyo ama ona da yaptıramamm

benimde birçok arkadaşım eşine yaptırmış ama bende cesaret edemem ona kuaföre ilk gittiğin zaman utanıyorsun ondan sonra alışıyo insan

benimde birçok arkadaşım eşine yaptırmış ama bende cesaret edemem ona kuaföre ilk gittiğin zaman utanıyorsun ondan sonra alışıyo insan

iş oki o cesareti bulup kuaför salonuna girebilmek bakalım inş aralığın 20sine kadar vaktim var bi cesaret gidip valla halim bu bana bişeyler yapın diyecemm :)))

Eşim onu banada dedi,bende olmaz utanırım dedim,kuaföre gidince utanmıycaksında benden mi utanacaksın dedi bana
Başka yolu yok gibi gözüküyor kızlar en iyisi kuaföre gidip aldırmak öyle yada böyle

yani sonuçta kızlar eşinizde yapsa size ağda yapacak hali yok heralde en azından kuaförde aldırınca bi ay rahatlarsınız

Katılıyorum sana ben zaten eşime ağda yaptıramam ki.Jilet'e bile cesaret edemiyorum kendim korka korka alıyorum ona hiç diyemem heralde :))

Eşim onu banada dedi,bende olmaz utanırım dedim,kuaföre gidince utanmıycaksında benden mi utanacaksın dedi bana
Başka yolu yok gibi gözüküyor kızlar en iyisi kuaföre gidip aldırmak öyle yada böyle
aynı lafı bende duydum ordakilerden utanmıyonda bendenmi utanıyosun dedii bakalım ikisinden biri olucak sonuçta ikisindende utanıcam
yani sonuçta kızlar eşinizde yapsa size ağda yapacak hali yok heralde en azından kuaförde aldırınca bi ay rahatlarsınız

eşim yaparsa ağdaya yardım edicek jilet işini kendim haledebiliyorum onun için yardım almam canım bakalım ne olucak son durum :78:

selam kızlarrr nasılsınızzz

ağdadan bahsetmişsiniz sanırım tam okumadım.bende bugün kuaföre gittim.kaş bıyık ve malum yerlerin temizlğini yaptık.15 dk sürdü sürmedi ama hafifledim rahatladım valla kendime güvenim geldi.önümüzdeki haftada doktora gidicem.valla kendinize hiç eziyet etmeyinn.15 dk kurtulun rahat edin derim ben.hamileyken dahada önemli oluyor bu işler

ee geçmiş olsun diyelim sana darısı başımıza toplu halde :)) acımıyomuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…