2011 Şubat Anneleri

kızlar birşey soracağım bu ağda olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ben eskiden eldivenle veya jiletle alıyordum şimdi eldivenle almak zaten imkansız jiletle bile zor alıyorum valla göremiorum ki artık aldığım kadarıyla
kuaföre sir adaya gitmiştim o iyi oluyor ama acaba son aylarda bir sakıncası olurmu sonuçta sıcak yapıştırılıyor ya zararı olurmu yada çok acı duyarmıyız ki bileniniz varmı

valla ben geçen gün yaptım sir evde 1.5 saatte bitti.ulaşamadığım yerleri de eldivenle şimdi zor gördüm birdahakine hiç göremem herhalde.onun için ya görümceme yaptırırım yada kuaföre

bence alma kaslar kastırıp erken doğuma yol açıyo diye duymuştum son aylarda...

aldıranlar var canım bir zararı oldugunu duymadım ama...

bende hiçbişey göremiyorum artık en iyisi kuaföre gitmek hem tertemiz olur artık temiz olmak lazım ne olur ne olmaz

Kızlar geldim ben rutin kontroller varmış aylık olarak yapılan benimde gitmem lazımmış ama haberim yok ki gidiyim tansiyonuma baktı kg ölçtü.çok kg almışsın sen ellerinde ayaklarında yüzünde şişme varmı dedi yok dedim.Peki başka şikayetin varmı dedi yok dedim.Kanında yada şekerinde birşey çıktımı dedi yok çıkmadı dedim olsun biz genede yapalım dedi yarın gene çağırdı beni kontrole tekrardan gidicem sabah bu kadar ilgi çok hoşuma gitti doğrusu hamile olmak çok güzel bir duyguymuş :))

Moonsun82 canım ben hamiş kalmadan önce gidiyordum ağdacıya bizim burda bir güzellik salonunda ama sonradan bıraktım şu aralar jiletle alıyorum ama önümü göremiyorum ki doğru dürüst yapıyım.Bu ay itibariyle ağdacıya yeniden gidecem ben.Diğer topiklerde okudum herkes gidiyordu çatır çatır ağdacıya hissetmiyoruzda diyorlardı ağrıyı sızıyı bende onlardan cesaret aldım gidiyorum bu ay

benim 5. aya girdigimden beri göremiyorum orayı :)) karnım sivri önüme dogru büyüdüğü için

Kızlar real e çok güzel şeyler gelmiş hemen gidip kurcalamak istiyorum hepsini de heralde ben ordan uzun süre çıkamam eşimde delirir artıkk

valla ben geçen gün yaptım sir evde 1.5 saatte bitti.ulaşamadığım yerleri de eldivenle şimdi zor gördüm birdahakine hiç göremem herhalde.onun için ya görümceme yaptırırım yada kuaföre

iyi canım yapabilmişsin valla sonuçta ben eğilemiyorum bile canım acıyor sen kendin alabilmişsin

bence alma kaslar kastırıp erken doğuma yol açıyo diye duymuştum son aylarda...

bende o yüzden sormuştum zaten bir sakıncası oluyomu ki acep diye

evet ilgi görünce insan çok hoşuna gidiyor
bende gideceğimde uzatmak lazım ya hani (valla aştık kendimiz kızlar) şu alttan muayene ne zmann yapılıyorki her kontrolde ben temiz gidiyorum o yüzden sık sık alıyorum (gerçi artık çok iyiy göremediğim için ne alıp ne almadığımıda göremiyorum ) ama ağdaya giderken beklemek gerekiyor o beni rahatsız ediyor

Kızlar real e çok güzel şeyler gelmiş hemen gidip kurcalamak istiyorum hepsini de heralde ben ordan uzun süre çıkamam eşimde delirir artıkk

Mavicim git gez tüm indirimdekileri al gel :))
benimde içimde kaldı haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum.Anneme telefon açıp söyledim pazar program yapma izmit'e gidiyoruz diye :))

Dr.bana 37.hafta dedi canım bende her kontrole giderken temiz gidiyorum ne olur ne olmaz diye ama 37.haftada yapıcaz çatıyı dedi bana.Onun için biraz rahatladım bu ayın 31.çağırdı zaten beni birşey olmazsa o zaman görüşelim dedi.Onun için o zamana kadar uzatıp ağdacıya gidip ordanda dr.gidiyim diyorum
Bazı şeyleri konuşmadanda olmuyor ki canım ne yapacaksın böylece fikir paylaşıyoruz işte fenamı :))

ya şu ağda olaylarına toptan bir çözüm bulsalar ne süper olacak bayan olmak bu yönden çok dertli yaaa
her sıkıntı bizim üzerimizde yok tüydü yok saçtı yok makyajdı ...... saymakla bitmiyor ki

ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio
aramız hoşgeldiniz kızlarrr..
REAL Hipermarketleri Promosyonlar

Dün bahsettiğim promosyonların katologu burda kızlar bakabilirsiniz
sağol canım baktım ama gitmeye fırsatım olmayacak sanırım
geçmiş olsun Allah korumuş
sağol canım darısı hepimizeee
ısır teyzesi...ben de sorayım bakayım siteye
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
ben şimdilik 1 paket prima yenidoğan aldım
kuaföre gidiyorum ben çok da rahat çok temiz bir yer zaten.büyük bir salon,sıcak yapışmasın dersen normal ağda yaptır aynı şey
Mavicim git gez tüm indirimdekileri al gel :))
benimde içimde kaldı haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum.Anneme telefon açıp söyledim pazar program yapma izmit'e gidiyoruz diye :))

ayyyyyy...keşke denk gelip görüşebilsek.

aynen öyle bak ne zaman tanıştık kaç ay oldu sanki sizi kırk yıldır tanıyormuşum gibi valla belki aynı şehirlerde olsak bu kadar görüşmezdik
iyikide burayı bulmuşum ne iyi oldu benim için bazen diyorum kk olmasaydı nasıl geçerdi günler diye hani çok soru oluyor kafanda herkesi o anda yanında bulamıyorsun burası o açıdan bire bir oluor sorudan da ziyade derdini neşeni her haberini paylaşabiliyorsun içini döküyorsun
o konuda da çok işe yaradı işte çevrende çok konuşacağın insan olmuyor sonuçta her an lak lak yapamıyorsun burası sayesinde azıcık içimi döküp rahatlıyorum valla
bağımlılık gibi birşey burası

şimdi şekerimi ölçtüm 113 çıktı 2.saat.iyi yani

gece elvin hanım üç buçukta uyandırdı beni tekmeyle 5 e kada uyuyamadım sonra uyumuşum okul için de altıbuçukta kalktım veli toplantım vardı sersem gibiydim.gelince de kanser olan arkadaşıma yemek hazırladım ama uyuyacağım artık.ben biraz şekerleyeyim gelirim kızlarrr

slm kızlar valla okumak öyle güzelki yazılarınızı her yazıda biraz kendimi görüyor gibiyim. hepimiz öyle herhalde aşağı yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz :)) şimdi ufak bir telaş aldı beni yok hiçbirşey yetişmeyecek yok zaman geçmeyecek yok ben bu ev işlerini yapamıcam gibi herhalde bedensel yorgunluktan ileri geliyor. Herşey gözümde büyüyor resmen. Umarım geçer.
Kilo demeyin valla benim aldığım kilo şimdi 10'dan fazla zaten kiloluydum bakalım son 2 ayda bizleri neler bekliyor?
Yürüyüşe nasıl zaman bulucaz bilmiyorum ki eve gel 7 gibi yemek yap yemek ye topla al sana saat 10 sonra da hangi kanepeye yatağa kendimi atarım bilemeden uyuyorum resmen.
İşyerinde bile saat 4 buçuktan sonra yürümem yavaşlıyor resmen pil bitiyor galiba :))

Melocum hoşgeldin canım ne iyi olurdu valla burdan birileriyle yüzyüzede görüşmeyi çok isterim.Gerçi daha bizim kızlarla bile buluşamadık bir türlü nasip kısmet olmadı.

Moonsun82 söylediklerine aynen katılıyorum canım.Benim yanımda siz olmasaydınız ben bu 7ayı bu işyerinde bu kadar rahat geçiremezdim sinirden stresten kesin bebişim yada bana birşey olurdu.
Sizleri görmesem bile az çok hepinizi tanıyorum yardıma ihtiyacım olduğunda hepimiz yanımdasınız iyi günümüzde kötü günümüzde hep birbirimize destek oluyorz iyi ki kk ya üye olup sizleri tanımışım diyorum hep

Ben bu ağda olayını lazerle hallediyim diyordum toptan çözüm diye hamişlik çıkınca öylece kaldı birşey olur diye gidemedim hiç ama doğumdan sonra aklımda inş.fırsat bulupta giderim.
Ama şimdi ilk işimiz bunları halletmek ben ay sonuna doğru gidiyim diyorum zaten anca uzarlar öyle eskisi gibi pek sorun yaşamıyorum kızımda vucudum acayip değişti artık geç çıkıyorlar nedense anlamadım bende

Sendeki telaş hepimizde var canım şimdide ben bunları yetiştiremeyeceğim diye dert ediyorum daha yıkanacaklar ütülenecekler annem geliyim diyor onuda istemiyorum yemeği zaten sende yiyoruz birde evimi temizletemem sana diyorum.Ne olacak bu halimiz bilmiyorum hiç
yürüyüşü ben bugün öğlen yaptım acayip dinç hissediyorum kendimi iş yerindekiler bile anlam veremiyor bu halime nedense aralarda ufak yürüyüşler iyi gelecek galiba tavsiye ediyorum bak sanada

ay çağlayan benimde geç çıkıyor neredeyse bir ay önce sir yaptırmıştım hala pek çıkmadı neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…