bence alma kaslar kastırıp erken doğuma yol açıyo diye duymuştum son aylarda...kızlar birşey soracağım bu ağda olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ben eskiden eldivenle veya jiletle alıyordum şimdi eldivenle almak zaten imkansız jiletle bile zor alıyorum valla göremiorum ki artık aldığım kadarıyla
kuaföre sir adaya gitmiştim o iyi oluyor ama acaba son aylarda bir sakıncası olurmu sonuçta sıcak yapıştırılıyor ya zararı olurmu yada çok acı duyarmıyız ki bileniniz varmı
kızlar birşey soracağım bu ağda olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ben eskiden eldivenle veya jiletle alıyordum şimdi eldivenle almak zaten imkansız jiletle bile zor alıyorum valla göremiorum ki artık aldığım kadarıyla
kuaföre sir adaya gitmiştim o iyi oluyor ama acaba son aylarda bir sakıncası olurmu sonuçta sıcak yapıştırılıyor ya zararı olurmu yada çok acı duyarmıyız ki bileniniz varmı
valla ben geçen gün yaptım sir evde 1.5 saatte bitti.ulaşamadığım yerleri de eldivenleşimdi zor gördüm birdahakine hiç göremem herhalde.onun için ya görümceme yaptırırım yada kuaföre
bence alma kaslar kastırıp erken doğuma yol açıyo diye duymuştum son aylarda...
Kızlar geldim ben rutin kontroller varmış aylık olarak yapılan benimde gitmem lazımmış ama haberim yok ki gidiyim tansiyonuma baktı kg ölçtü.çok kg almışsın sen ellerinde ayaklarında yüzünde şişme varmı dedi yok dedim.Peki başka şikayetin varmı dedi yok dedim.Kanında yada şekerinde birşey çıktımı dedi yok çıkmadı dedim olsun biz genede yapalım dedi yarın gene çağırdı beni kontrole tekrardan gidicem sabah bu kadar ilgi çok hoşuma gitti doğrusu hamile olmak çok güzel bir duyguymuş :))
Moonsun82 canım ben hamiş kalmadan önce gidiyordum ağdacıya bizim burda bir güzellik salonunda ama sonradan bıraktım şu aralar jiletle alıyorum ama önümü göremiyorum ki doğru dürüst yapıyım.Bu ay itibariyle ağdacıya yeniden gidecem ben.Diğer topiklerde okudum herkes gidiyordu çatır çatır ağdacıya hissetmiyoruzda diyorlardı ağrıyı sızıyı bende onlardan cesaret aldım gidiyorum bu ay
Kızlar real e çok güzel şeyler gelmiş hemen gidip kurcalamak istiyorum hepsini de heralde ben ordan uzun süre çıkamam eşimde delirir artıkk
iyi canım yapabilmişsin valla sonuçta ben eğilemiyorum bile canım acıyor sen kendin alabilmişsin
bende o yüzden sormuştum zaten bir sakıncası oluyomu ki acep diye
evet ilgi görünce insan çok hoşuna gidiyor
bende gideceğimde uzatmak lazım ya hani (valla aştık kendimiz kızlar) şu alttan muayene ne zmann yapılıyorki her kontrolde ben temiz gidiyorum o yüzden sık sık alıyorum (gerçi artık çok iyiy göremediğim için ne alıp ne almadığımıda göremiyorum) ama ağdaya giderken beklemek gerekiyor o beni rahatsız ediyor
Bu sabah kızım ve kendim için çok önemli kararlar aldım kızlar,Hamile rejimine başlıyorum.Şu önümüzdeki 2 ayı kg almadan kapatmak istiyorum.Bugün itibariyle hayatıma bir çeki düzen veriyorum artık
aramız hoşgeldiniz kızlarrr..ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio
sağol canım baktım ama gitmeye fırsatım olmayacak sanırımREAL Hipermarketleri Promosyonlar
Dün bahsettiğim promosyonların katologu burda kızlar bakabilirsiniz
geçmiş olsun Allah korumuşSelam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor
sağol canım darısı hepimizeeegünaydın kızlarr geçmişi okudum şimdi geldimm.nasılsınız bakalımmm görmeyelii.uykumuzz varr :44:
nur ve melocum gözünüz aydınnmaşallahh bebişlerinizee. kız elvin ne güzel uyuyo öle çıkıncada öyle uyusunn uykuyu sevsinn.kilo almamışın ne güzel bakalım bize ne dicekk. nur,buket ve çağlayan sizinde aramıza katılma vaktiniz geldi güzelim.
s3nna geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim
ısır teyzesi...ben de sorayım bakayım siteyetünaydın kızlar geçmişi okuyasıya kadar yiine öğlen oldu
melocum kızını gördüm çok şeker ısırır onun totosunu teyzesi
faygen canım google dan fetva diye arat ordan sordum isim anlamını
hepinize iyi günler kızlarr
ben şimdilik 1 paket prima yenidoğan aldımkızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
kuaföre gidiyorum ben çok da rahat çok temiz bir yer zaten.büyük bir salon,sıcak yapışmasın dersen normal ağda yaptır aynı şeykızlar birşey soracağım bu ağda olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ben eskiden eldivenle veya jiletle alıyordum şimdi eldivenle almak zaten imkansız jiletle bile zor alıyorum valla göremiorum ki artık aldığım kadarıyla
Mavicim git gez tüm indirimdekileri al gel :))
benimde içimde kaldı haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum.Anneme telefon açıp söyledim pazar program yapma izmit'e gidiyoruz diye :))
slm kızlar valla okumak öyle güzelki yazılarınızı her yazıda biraz kendimi görüyor gibiyim. hepimiz öyle herhalde aşağı yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz :)) şimdi ufak bir telaş aldı beni yok hiçbirşey yetişmeyecek yok zaman geçmeyecek yok ben bu ev işlerini yapamıcam gibi herhalde bedensel yorgunluktan ileri geliyor. Herşey gözümde büyüyor resmen. Umarım geçer.
Kilo demeyin valla benim aldığım kilo şimdi 10'dan fazla zaten kiloluydum bakalım son 2 ayda bizleri neler bekliyor?
Yürüyüşe nasıl zaman bulucaz bilmiyorum ki eve gel 7 gibi yemek yap yemek ye topla al sana saat 10 sonra da hangi kanepeye yatağa kendimi atarım bilemeden uyuyorum resmen.
İşyerinde bile saat 4 buçuktan sonra yürümem yavaşlıyor resmen pil bitiyor galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?