2011 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canımm bu bebişler çok aceleciler ya durun işte yerinizde bu arada bebişinede maşallah kocaman olmuşş

geçmiş olsun gözdecim...dikkat et kendine bol bol dinlen...bebiişinede maşallahh kiloda almışş...

canım geçmiş olsunn azıcık daha sabretsinler ya inş sağlıkla zamanlarını tamamlarlar kızçende kocman olmuş maşallah haftaınıda yakalamaya çalışoyor minişin

ocak annelerindende sanırım bugün bi kişi doğum yapcakmışş...eşi yazmış dua edin diyeee...inş o bebecikte gelmez gününü beklerrrr...bebişlere kızmanın vakti geldiii valla bu ne sabırsızlıkk yaa şunlara bak

gözdecim sanada geçmiş olsun ya ben artık bu durumdan korkmaya başlıom inşallah erkenden gelmez bebekler beklesin

geçmiş olsun gözdecim...dikkat et kendine bol bol dinlen...bebiişinede maşallahh kiloda almışş...

canım geçmiş olsunn azıcık daha sabretsinler ya inş sağlıkla zamanlarını tamamlarlar kızçende kocman olmuş maşallah haftaınıda yakalamaya çalışoyor minişin

saolun kızlar valla bende anlamdım bu acele niye :)
aslında doktor plesanta previandan dedi beklenen bi durum benim için ama insan yine de endişeliniyo.şimdide küçük bi parça geldi o ne ki acabaya pıhtı gibi.ama dr bebek iyi açılma yok falan dedi endişlenmem gerek yok sanırım.
bu arada kızım atak yaptı sanırım ama sütü falan epey arttırmıştım ondanmı ki acaba.bide kendim 500 gr vermişim kızım 250 almış yani 750 gr vermişim bende 10 günde diyet iyi gidiyo galiba:)

Çok geçmiş olsun gözdecim,aman bıktık bu kanamalardan,bende bugün doktoruma ağladım gerçi kanamam durdu çok şükür ama geçen gün ıkınınca bikaçdamla kan geldi bugün onu sordum sorarkende ağladım artık çok problemli bi tip gibi oldum,halbuki normal şartlarda ne doktora giderim ne ilaç alırım,Allahım yardım etsin ikimize ve herkese,bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah,doktorum biraz rahatlattı beni artık daha rahat olucam inşallah...bak senin kızında kilo almış onlar toparlıyor içerde biz moralimizi yüksek tutalım,meleklerimiz Allah a emanet...

canım pıhtıdan korkma benden okadar çok gelmiştiki kanamam olduğunda bişi olmuyor...

Anladım canım deterjanlara falan baktın mı peki onlarda indirimler geçerli dimi.Bebek bezi için bende burdaki fiyatlara bakıp gitmek istiyorum açıkçası onada görede bir karar veririm artık.

Gözdecim çok geçmiş olsun canım inş.bebişin zamanını bekler sanırım yarın bende gidicem böyle devam ederse,sancı mı değil mi onuda anlayamıyorum yaaa çok garip bir duygu.
Maşallah kızınada 1.500 gr olmuş umay kızımız inş.zamanında gelicek annesi ama ona çok iyi bak ve bol bol dinlen

Bu seneki bebeklerin acelesi ne böyle herkes erkenden geliyor,inş.gelmez o bebecikte zamanını bekler.

geçmiş olsun canım,maşşallah kocaman olmuş kızın sen çalışıyordunn galiba istirahat et bence içerde 1 gün bile fazla kalmaları çok önemliymiş...

çok saolun kızlar dualarını bekliyorum bari 34 ü tamamlasak yaa ciğerleri için
çağlayancım şimdi baktım da bana adres gelmemiş benim mail adresim falan vardı dimi sende

neslicim sanada geçmiş olsun canım yaa haftalar ilerledikçe bebişler zorluyo valla bizi

Gozdecim şimdide özel msj attım canım bir kontrol edermisin geldimi mail'ide acaba yalnış kişiyemi attım mail adresinide yazdım ama bir cevap verirsen ona göre başka birşey yapalım

Gozdecim şimdide özel msj attım canım bir kontrol edermisin geldimi mail'ide acaba yalnış kişiyemi attım mail adresinide yazdım ama bir cevap verirsen ona göre başka birşey yapalım

mailime gelmemiş canım özelden aldım şimdi.yanlış kişiye gitmiş ollmasın bide

kızlar konu dışında ama baana tül lazım lavantalar için bildiğiniz net adresi varmı
birmax.com sitesinde var canım süs malzemelerini tıklarsan her çeşidi var hem de fiyatı en uygun olanı.

canım onu unuttum dalinin deterjanları uygun ve güzerldi aldım bi kaçtane yumuşatıcıda öyle

yolladığın adres doğru canım benim adresim allah allah neyse aldım şimdi adresi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…