kızlar ben geldim
gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda
slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)
slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)
gözdecim sanada geçmiş olsun ya ben artık bu durumdan korkmaya başlıom inşallah erkenden gelmez bebekler beklesin
geçmiş olsun gözdecim...dikkat et kendine bol bol dinlen...bebiişinede maşallahh kiloda almışş...
canım geçmiş olsunn azıcık daha sabretsinler ya inş sağlıkla zamanlarını tamamlarlar kızçende kocman olmuş maşallah haftaınıda yakalamaya çalışoyor minişin
saolun kızlar valla bende anlamdım bu acele niye :)
aslında doktor plesanta previandan dedi beklenen bi durum benim için ama insan yine de endişeliniyo.şimdide küçük bi parça geldi o ne ki acabaya pıhtı gibi.ama dr bebek iyi açılma yok falan dedi endişlenmem gerek yok sanırım.
bu arada kızım atak yaptı sanırım ama sütü falan epey arttırmıştım ondanmı ki acaba.bide kendim 500 gr vermişim kızım 250 almış yani 750 gr vermişim bende 10 günde diyet iyi gidiyo galiba:)
real iyiydi ama dışarda daha uyguna bulunabilir kıyafet dışarıya göre aynı ben liste üzerinden fiyatlaru not ettim yarın eminönüne havuzlu hana gidicem ordanda bakıp öyle alıcam real daha uygunsa iki adım zaten bana gider alırız bezler pahalıydı promosyon olduğu halde ben oturduğum semtte bi marketteki promosyondan 18.75 aldım 92li primayı realde 24 liraydı mama önlüğü 6lı 12 milyondu realde çokta güzeldi
eşim tam komedi bazen çıldırtıyor beni ama neyyseeeee baazen oda diyo bi erkekler kulübü açında bizden ne inciler duyarsınız diyee
ocak annelerindende sanırım bugün bi kişi doğum yapcakmışş...eşi yazmış dua edin diyeee...inş o bebecikte gelmez gününü beklerrrr...bebişlere kızmanın vakti geldiii valla bu ne sabırsızlıkk yaa şunlara bak
kızlar ben geldim
gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda
çok saolun kızlar dualarını bekliyorum bari 34 ü tamamlasak yaa ciğerleri için
çağlayancım şimdi baktım da bana adres gelmemiş benim mail adresim falan vardı dimi sende
Gozdecim şimdide özel msj attım canım bir kontrol edermisin geldimi mail'ide acaba yalnış kişiyemi attım mail adresinide yazdım ama bir cevap verirsen ona göre başka birşey yapalım
birmax.com sitesinde var canım süs malzemelerini tıklarsan her çeşidi var hem de fiyatı en uygun olanı.kızlar konu dışında ama baana tül lazım lavantalar için bildiğiniz net adresi varmı
Anladım canım deterjanlara falan baktın mı peki onlarda indirimler geçerli dimi.Bebek bezi için bende burdaki fiyatlara bakıp gitmek istiyorum açıkçası onada görede bir karar veririm artık.
Gözdecim çok geçmiş olsun canım inş.bebişin zamanını bekler sanırım yarın bende gidicem böyle devam ederse,sancı mı değil mi onuda anlayamıyorum yaaa çok garip bir duygu.
Maşallah kızınada 1.500 gr olmuş umay kızımız inş.zamanında gelicek annesi ama ona çok iyi bak ve bol bol dinlen
Bu seneki bebeklerin acelesi ne böyle herkes erkenden geliyor,inş.gelmez o bebecikte zamanını bekler.
kızlar konu dışında ama baana tül lazım lavantalar için bildiğiniz net adresi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?