hemde ne karışık dün reale gittik markette kalakaldım adım atıyorum o acı hissi oluyor acıda değil gıdıklanmayla sızı arası bişey eşim bön bön bakıyor hatun arıza vermeye başladın iyice sen şimdiye marketi talan etmeliydin diyo oğluma aferin sayesinde param cebimde kalıyor diyoo :)))
günayyyydııınn herkeşlereee:)))
kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...
Evet yaaa benimde bugün öyle gıdıklanma ve sancı gibi birşey ama tam anlatamıyorum derdimi.
Real nasıldı peki katalogtaki gibi ürünler indirimde mi.Haftasonu gidicem beğenmediysen boşuna gitmiyim hiç vayy babaya baksen bunların hepsi aynı galiba dün akşam zaten yazdıklarınızı okurken gülmekten karnım ağrıdı.Kesin benimkininde söyleyecek çok şeyi olurdu o siteyi kursaydık.
Tünaydın canım
Ben şu eksiklerimi tamamlıyım kızımında cicilerini yıkıyım önümüzdeki hafta herşeyi hazırlıycam canım ama ne var ne yok herşeyi görmem lazım.
Deniz1984 sen yenisin galiba canım buralarda hoşgeldin.Kaç haftalık hamişsin sen
aramıza hoş geldin, sağlıklı hamilelikler dilerim. bebişin kız m erkek mi? kaçıncı haftadasın?
slm kzılar hepinize iyi günler sağlık ocağınadan geldim az önce kan ve idrar tahili yaptırdım öğleden sonra sonuçları alacğım en çok demirimi merak ediyorum bakalım ne alemde.Haftaya doktor kontrolümde göstericem doktora sonuçları inş.Bu arada ben kozmetik olarak bübchen i seçtim.Bugün kızımın mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım inş tam istediğim gibi olmuştur...
buarada topikteki herkese güzel hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum...
sonuçların inşş güzel çıkar manikkcim...gözün aydın mobilyalarında geliyomuşş.artık bebişin odasından çıkmazsın sende benim gibii...Allahm hayırlısıyla bebişinide kucağına almayıda nasp etsn
kızlar ben geldim
gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda
sağol canım inş seninki kadar güzel yapmayı beceririm odamı gerçi ben özendikçe aksilikler çıkıyor ya hayırlısı.Ama senin kadar kısa sürede hazırlayamayacağım kesin.
kızlar ben geldim
gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda
Evet yaaa benimde bugün öyle gıdıklanma ve sancı gibi birşey ama tam anlatamıyorum derdimi.
Real nasıldı peki katalogtaki gibi ürünler indirimde mi.Haftasonu gidicem beğenmediysen boşuna gitmiyim hiç vayy babaya baksen bunların hepsi aynı galiba dün akşam zaten yazdıklarınızı okurken gülmekten karnım ağrıdı.Kesin benimkininde söyleyecek çok şeyi olurdu o siteyi kursaydık.
Tünaydın canım
Ben şu eksiklerimi tamamlıyım kızımında cicilerini yıkıyım önümüzdeki hafta herşeyi hazırlıycam canım ama ne var ne yok herşeyi görmem lazım.
Deniz1984 sen yenisin galiba canım buralarda hoşgeldin.Kaç haftalık hamişsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?