2011 Şubat Anneleri

Evet yaaa benimde bugün öyle gıdıklanma ve sancı gibi birşey ama tam anlatamıyorum derdimi.
Real nasıldı peki katalogtaki gibi ürünler indirimde mi.Haftasonu gidicem beğenmediysen boşuna gitmiyim hiç vayy babaya baksen bunların hepsi aynı galiba dün akşam zaten yazdıklarınızı okurken gülmekten karnım ağrıdı.Kesin benimkininde söyleyecek çok şeyi olurdu o siteyi kursaydık.

günayyyydııınn herkeşlereee:)))

Tünaydın canım

kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...

Ben şu eksiklerimi tamamlıyım kızımında cicilerini yıkıyım önümüzdeki hafta herşeyi hazırlıycam canım ama ne var ne yok herşeyi görmem lazım.

Deniz1984 sen yenisin galiba canım buralarda hoşgeldin.Kaç haftalık hamişsin sen

kızlarr bebe şampuanı kremini falan hangi marka alacaksınız?sebamed önerdiler genelde ama sizlere de bi sorayım dedim..

slm kzılar hepinize iyi günler sağlık ocağınadan geldim az önce kan ve idrar tahili yaptırdım öğleden sonra sonuçları alacğım en çok demirimi merak ediyorum bakalım ne alemde.Haftaya doktor kontrolümde göstericem doktora sonuçları inş.Bu arada ben kozmetik olarak bübchen i seçtim.Bugün kızımın mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım inş tam istediğim gibi olmuştur...

evet canım ben yeni yazmaya başladım...27+4 teyim..hoşbuldukk:)

sonuçların inşş güzel çıkar manikkcim...gözün aydın mobilyalarında geliyomuşş.artık bebişin odasından çıkmazsın sende benim gibii...Allahm hayırlısıyla bebişinide kucağına almayıda nasp etsn

sağol canım inş seninki kadar güzel yapmayı beceririm odamı gerçi ben özendikçe aksilikler çıkıyor ya hayırlısı.Ama senin kadar kısa sürede hazırlayamayacağım kesin.

kızlar ben geldim

gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda

geçmiş olsun neslicim...bebişin kocaman olmuş maşallah.kendini fazlada yorma ki dahada tetiklemesin erken doğumu...inş vaktinde sağlıcakla gelirr bebişin sağlıca

sağol canım inş seninki kadar güzel yapmayı beceririm odamı gerçi ben özendikçe aksilikler çıkıyor ya hayırlısı.Ama senin kadar kısa sürede hazırlayamayacağım kesin.

benimde bitmediki daha tatlım...abajur alıcam duvarlara sticker bakıyorum ama uygun bişey bulamadım dahaaa....çok iş var daha çok

Neslicim geçmiş olsun canım büyümüş kızın maşallah ama inş.hayırsıyla zamanında gelir yaa kuzucuklarımız.
Nst'ye falan bağlandın mı yoksa sadece normal kontrol mü oldun canım

neslicim canım çok geçmiş olsun inşallah doktor yanılıyordur ya canım benim dikkat et kendine

real iyiydi ama dışarda daha uyguna bulunabilir kıyafet dışarıya göre aynı ben liste üzerinden fiyatlaru not ettim yarın eminönüne havuzlu hana gidicem ordanda bakıp öyle alıcam real daha uygunsa iki adım zaten bana gider alırız bezler pahalıydı promosyon olduğu halde ben oturduğum semtte bi marketteki promosyondan 18.75 aldım 92li primayı realde 24 liraydı mama önlüğü 6lı 12 milyondu realde çokta güzeldi
eşim tam komedi bazen çıldırtıyor beni ama neyyseeeee baazen oda diyo bi erkekler kulübü açında bizden ne inciler duyarsınız diyee

slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)

gözdecim sanada geçmiş olsun ya ben artık bu durumdan korkmaya başlıom inşallah erkenden gelmez bebekler beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…