ben çikolata düşünmedim canım şöyle düşündüm sonuçta çikolatayı saklamayacaklar kabını çıkarıp atacaklar emeklerime yazık diye düşündüm en azından bende yaptığımşeyi saklasınlar dedim hastanede dışı amlalajlı çikolatalardan veririm bir aksilik olmazsa eğer normalde bebek şekeri diye satılanlardan düşünmüştüm bir ara ama aynı nedenle vazgeçtim
insan kafasındaki işleri bitirnce çok rahat ediyor yok bebek kıyafeti yok ıvırı zıvırı derken gözümde büyüyordu hepsi ama yapılınca zamanla hepsi oluyor eksikler azaldıkça dahada rahat bir nefes alıyor insan bundan sonra çok önemli bir şey kalmıyor geriye hastane çantası dışında oda tamamlanıca sadece beklemek kalıyor geriye son anların tadını çıkarmak tabii tadı bazen ekşili bazen acılı bazende tatlı olabiliyor :)
buna koptum yalnızzzzz..annem bana lohusa pijaması alırken bir takım da eşşime almıştı iyiki de almış
yok canım delme kalemini defalarca kullanabilirsin de hijyen açısından başkalarına kullandırmamak gerek,tek kullanımlık olanlar cihaza takılan şeritler sadece
hoşgeldin şekerim biz koptuk bugün burda..kocalara ne kulplar taktık
meraba kızlarr bende 26+6 haftalık hemileyim:))
ama ben mart annesi mi yoksa şubat annesimiyimm sizi görünce tereddüte düştüm
kızlar mrb.nasılsınız.bende uzun zamandır gıremedım.okul temposu.yaaa buarada sir ağda yaptıran varmı.ben hiç gitmedim kuaföre.ama canım cok acır diye korkuyorum cokkkk
Doğum sancısı önce bel 3-4 sn lik yoğun bel ağrısı ve arkasından 1 saniye sonra aşağıya doğru baskı ve yoğun bir itme sancısı şeklinde geliyor cnm, araları açık olunca pek zorlanmıyorsun ama 10dk da 1 in altına düştükçe gitgide ağrıdan yoruluyorsun, nefes alış bile değişiyor, ben bu kadarını yaşadım ama devamını yaşayığ nihayetlenen arkadaşımın anlattığına göre son dk larda bebeğin kafası çıkana kadar o sancı sürekli geliyomuş ve kafa kurtulunca kalanı çok rahatmış, zaten bebek çıkar çıkmaz vücut hemen gevsiyormuş , dr bebeğin eşini çıkarınca hamilelik ile ilgili herşey bitiyormuş, ne ağrı ne acı, eğer kafası çıkmakta zorlanırsa kesi atıyorlarmış, o da 2 dikişilik bişi
keşke yapabilsem ama işte onu yapamam,apartmandakiler ilk kez geleceklerdi yapamadım
haklısın canım oku oku bitmedi geçmiş
ee nasılsınız bakalım..ben de ii diyeyim ii olsun..ağrılarım var biraz ama olacak o kadar da:))))))))))
doğum iznimi hesaplıyordum bende..8 hafta öncesinden ayrılıp ikinci dönemin sonunda okula gitme taraftarıyım çünkü şu an zorlanıyorum ders anlatmaktan..merdiven çıkmaktan ve dolmuşla gidip gelmekten..emzirme olayı aklımı karıştırıyo..bebeğimi de düşünüyorum ..ama karar veremiyorum((((((((
umarım hakkımda hayırlısı olur:)))
sizler neler yapıyorsunuz...
kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...
kızlar ben geldim
gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda
slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)
kırık beyaz aldım tülü tüllere lavanta koyduk sonra kurdale ile bağladık üstünede bu klebekleri yapıştırdık sade ve şık oldu ben beğendim kızlar
kızlar bu arada hastane odanızı süsleyecekmisiniz
fatma hoşgeldin bende nerelerde diom ders yılı başladı uğramaz oldun artık
esracım anca akşamdan akşama girip okuyabiliyorum karşılaşamıyoruz çoğu arkadaşla maalesef
haftada 30 saat derse giriyorum süğrekli ayakta düşünsene
ölü gibiyim şuan ayaklarımın altı zonkluyor
ben geldim kızlar ohh ne güzel bi uyumuşum valla yorulmuşum daha çok da stresten sanırım.
yaa kızlar kanamayala gittim ama bugün drum beni üzecek bişi demedi diye heralde epey bi huzurluyum valla.kızımda büyümüş ya epey ondan sanırım:)
moonsun82 bebek şekerlerinin aynısını bende yapmaya karar vermiştim hatta kelebeklerimizi pembe ve mor seçelim diye düşündük ilk başta ama henüz netleştirmedik çok tatlı kelebekler.
esraa47 süslü bebek diye bi site var orda metreyle tül satıyolar canım bi bak istersen
hemen girip bakıyorum kargoyla gönderirler diimi almak istersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?