2011 Şubat Anneleri

ben çikolata düşünmedim canım şöyle düşündüm sonuçta çikolatayı saklamayacaklar kabını çıkarıp atacaklar emeklerime yazık diye düşündüm en azından bende yaptığımşeyi saklasınlar dedim hastanede dışı amlalajlı çikolatalardan veririm bir aksilik olmazsa eğer normalde bebek şekeri diye satılanlardan düşünmüştüm bir ara ama aynı nedenle vazgeçtim

caglayan ne güzel uygun bulmuşsun hazır alman daha mantıklı beğendiğin sürece sorun olmazki zaten alda bizede fotosunu göster canım

işte benide düşündüren o.ben aldığım bebek çikolatalarının çikolatalarını yiyip kağıdına pamuk falan koyup bebeğini bozmadan saklıyorum :) ama bakalım herkes öyle yapacakmı. bilmiyorum valla kadam karışık şu zamanlarda

ayy kızlar sırtım ağrıdı ben biraz uzanayım hazır burası durgunlaşmışken.görüşürüz birazdan

kızlar ben bebişim kıyafetlerini yıkadım 30 derecede boya atmadı şükür ama içine şu renk karıştırmayan mendilden attım artık ondanmıdır bilmiyorum yarım kapak dalin sıvı deterjanla yıkadım yumuşatıcı koymadım sonuçta temiz çamaşırlar bir tozonu alsa yeterli sıra geldi ütü işine oda bitince hastane çantamı hazırlayacağım ondan sonra bebeişimi bekleyeceğim rahat rahat inşallah

insan kafasındaki işleri bitirnce çok rahat ediyor yok bebek kıyafeti yok ıvırı zıvırı derken gözümde büyüyordu hepsi ama yapılınca zamanla hepsi oluyor eksikler azaldıkça dahada rahat bir nefes alıyor insan bundan sonra çok önemli bir şey kalmıyor geriye hastane çantası dışında oda tamamlanıca sadece beklemek kalıyor geriye son anların tadını çıkarmak tabii tadı bazen ekşili bazen acılı bazende tatlı olabiliyor :)

ben hep erteliyordum ama dün geceden sonra ne olur ne olmaz hemen hazırlamam lazım pazartesi şu bebişimin yatağını alayımda hepsini yıkayıp yerleştireyim

Moonsun canım kolaylamışsın ne güzel herşeyini yıkayıp bitirmişsin.Bende hafta sonu deterjanları alıp yıkıycam hafta içide inş.eksiksiz bende tamamlarım kızçeninkiler bir bitse sonra kendime başlıycam

Merhaba kızlar ay 1 günde 30 sayfa nasıl konuşuyorsunuz hemde daha günün ortası maşallah
okuldan geldim duş aldım anca cevaplayıp okudum
felaket yorgunum azcık uzanacağım şimdi
20 dakika sonra kızım gelecek zaten hiç dinlenemem
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkk

Ayy okadarda geçmişi okudum ama kaçırmışım bak koca olayını:)

meraba kızlarr bende 26+6 haftalık hemileyim:))
ama ben mart annesi mi yoksa şubat annesimiyimm sizi görünce tereddüte düştüm

bence şubat annesi olacaksın canım:)
Aramıza hoşgeldin bu arada

kızlar mrb.nasılsınız.bende uzun zamandır gıremedım.okul temposu.yaaa buarada sir ağda yaptıran varmı.ben hiç gitmedim kuaföre.ama canım cok acır diye korkuyorum cokkkk

acıyor canım ilk kez yaptırıyorsan kanıyor bile amaa sonra bebek cildi gibi oluyor pamuk gibi
yalnız hamilelikte daha fazla hissediliyor acısı maalesef

Burcucum o bünyeye ve çatı darlığına göre değişiyor canım
kimseyi korkutmak istemem ama arkadaşımın alt tarafında normal doğumda 30 dikiş atıldı.Sezeryan olsa ondan iyiydi ama pırt diye 5 dakikada dikişsiz çıkartanta oluyor
şans:)

keşke yapabilsem ama işte onu yapamam,apartmandakiler ilk kez geleceklerdi yapamadım

ayyy hamile kadına oturmayamı gelinir ya anlayışsız bu insanlar vallahi ya

canım geçen bi yerde okudum herkes iznini doğum sonrasında kullanmak istiyor halbuki bebeğin anne karnındada bakıma ihtiyacı var diye
doğru ama ben 3 aylık çocuğu bakıcıya vermeye kıyamıyorum işte

kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...

ben bu haftasonu hazırlıyorum artık

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
maşallah bebişinde kocaman olmuş

geçmiş olsun gözdecim
bol bol dinlen
bak dememişmiydik biz o yakalar sonlara doğru diye maşallah

kırık beyaz aldım tülü tüllere lavanta koyduk sonra kurdale ile bağladık üstünede bu klebekleri yapıştırdık sade ve şık oldu ben beğendim kızlar

güle güle kullanın canım:)
beceriklisin maşallah

kızlar bu arada hastane odanızı süsleyecekmisiniz

benim doğum yapacağım hastanede zaten odalar süslenmiş kapıdsa falan kapı süsü hazı kızlara pembe erkeklere mavi:)

ben hastaneye kapı süsümü ve sepetimi götüreyim diyorum birazda balonlarla ve süslerle odanın içini süsleriz
ama geerçi daha hastaneye sormadım bakalım izin verecekler mi

ben geldim kızlar ohh ne güzel bi uyumuşum valla yorulmuşum daha çok da stresten sanırım.
yaa kızlar kanamayala gittim ama bugün drum beni üzecek bişi demedi diye heralde epey bi huzurluyum valla.kızımda büyümüş ya epey ondan sanırım:)
moonsun82 bebek şekerlerinin aynısını bende yapmaya karar vermiştim hatta kelebeklerimizi pembe ve mor seçelim diye düşündük ilk başta ama henüz netleştirmedik çok tatlı kelebekler.
esraa47 süslü bebek diye bi site var orda metreyle tül satıyolar canım bi bak istersen

fatma hoşgeldin bende nerelerde diom ders yılı başladı uğramaz oldun artık

esracım anca akşamdan akşama girip okuyabiliyorum karşılaşamıyoruz çoğu arkadaşla maalesef
haftada 30 saat derse giriyorum süğrekli ayakta düşünsene
ölü gibiyim şuan ayaklarımın altı zonkluyor

çok haklısın canım yaallah sabır versin ne diim

hemen girip bakıyorum kargoyla gönderirler diimi almak istersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…