mrb arkadaşlar nasılsınız biz bugün kocacığımla antarese gitti...rossman a uğradık şampuanımızı vs. alalım diye..dalin ve sebamedin içinde uygun olamayan maddeler olduğu için eşim bakmadı bile..nivea ve unibayb alabiliriz dedi...ama unibaybnin herşeyi yoktu bübchende yoktu sonra başka bi yerde bübchen bulduk ama bi sonraki sefer almaya karar verdik....
reale uğradık bana çok indirimli gelmedi yanı çok bişi bulamadım ben kızımıza banyo kovası ile tas aldık...birde şapka....fiyatları normaldi öle işte...
hoşgeldin canım bizde dün realdeydik okadar inidirim yoktu sadece dalin ve ufak bikaç bişey aldık dışaarda çok daha uyguna şeyler bulunur yaani
baktım cnm bana uyar yazabilirsin beni de...hemen göndereyimmi adresimi?
bizde dün realdeydik bakmadım bile dediklerinizeçünkü ben almıştım hemde daha pahalı birtek bebek bölümünden kısa kollu alttan ve yandan çıtçıtlı bir badi aldım 5 liraya okadar tuttum kendimi
Eee o zaman hiç gitmeye değmez mi real'e ben dalin detarjan ve yumuşatıcı istiyordum alıyım diye hemde katalogtaki ürünler güzel geldi gözüme onun için istemiştim.Şimdi ne yapıyım gidiyim mi gitmiyim mi ben bu real'e
hayırlı akşamlar snaada cnmhayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız?
bugün yeni taşındığım ev sahibimin yengesinin mevlüdü vardı,aynı binada,gerçi tanımıyorum ama benide çağırmış,hem tanışırız gibisinden,fakat gitmedim,şu kansızlık durumumdan dolayı kalabalık içine girmek istemedim,biliyosunuz gün içinde olur olmaz yerlerde takatim gidiyor fena oluyorum,gözlerim kayıyor halim kalmıyor,katlanamazdım,birde baş dönmem vardıki katmerli,ya açıkçası bide bir sürü kadın falan,bi yabancı ben,herkesin bakışları üstünüzde,bir sürü sorular rahat edemem diye düşündüm,koca karnımla,en iyisi hiç gitmim evde dinlenim dedim,bi ara tanışırız,inşallah ayıp olmamıştır
kızımla bugün pek hareketli,zaten durduğu hiç yokki,bişeyi artık çözdüm,miniğim benimle beraber uyuyor benimle beraber kalkıyor,gün içinde sürekli hareket halinde,uyuduğumda oda uyuyor uyandığımda oda hemen uyanıyor,hapı yuttum ben
sanırım internetten satışı yok
fiyatlar çokta uygunmuş aslında
gözdeati canım çok geçmiş olsun,geçmişe baktım demin,bir sorun yok dimi,dinlenmeye devam
Nurum hoşgeldin nasılsın? damadım nasıl,yaramazlık yapıyomu
eşime kalsa git otur biraz değişiklik olsun demişti ama ben sevmiyorum böyle muhabbetleri ya,bide hiç kimseyi tanımıyorumya gerilirim,bir güzel uyudum dinlendim
saol canım şimdilik yok ama dr artık heran herşeye hazırlıklı olun dedi.hatta eşim sordu sezeryan olcak kesin artık dimi dedi.kesin ama dedi tarih verememki sizin kıza belli olmaz dedi dr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?