2011 Şubat Anneleri

selam kızlar...
kafamı karıştıran bi sorunun var..ilk hamile kaldığımda pek düşünmeden arkadaşlarımın tavsiyesiyle özel bir hastanede iyi bir dra muayeneye başladım..işimede geliyodu çünkü işim tam zamanlı, yol uzaklığı nedeniyle muayene için tüm gün izin gerektiren bir işti. özel hast olunca istediğim.saatte testlerimi yaptırabilmem ve muayene olabilmem hoşuma gidiyodu..ama iş ilerleyince bebeğim büyüyünce doğumu düşünmeye başladım ve hastanede doğum ücretini sordum...ucmuşlar..oda sigortalı olduğum halde..bide hastane bana çok uzak evimin yanında donanımlı devlet hastanesi var en mantıklısı orda doğum ama..doktorum yok..herkes ilgilenmezler seninle diyo..kafam karıştı..bu saatten sonra dr değiştirsem mi acaba!!

Selam arkadaşlar.Nasılsınız.Yeni bitirdim geçmişi okumayıı :92: Gözde ve buseme çok geçmiş olsunn İnşaallah bişicikler olmazz. Offf bende iki gündür midemmmmmmm diyorum ağrıyo mu, bulanıyo mu, yanıyo mu anlayamadım gitti bi tuhaf hallerdeyim valla...

sende mi karar veremedin canım hala al benden de o kadar... mustelayı çok iyi diyorlar.. şampuanı ve pişik kreminde... allak bullak oldum iyice

aynen kızlar ben de hala karar veremedim sadece bebişimin bakım ürünleri kaldı almadığım,ama en iisi mustela diyo herkes,biraz pahalıymış ama süpermiş:)

geçmiş olsun...

bence ilgilenirler niye ilgilenmesinler ki...bir an önce git bi görüş devlet hastanesindeki drla derim ben...hem diğer taraf çok da uzakmış nolur nolmaz...

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun içini ferah tut ve bol bol duaet bizimde aklımızdasın
aynen kızlar ben de hala karar veremedim sadece bebişimin bakım ürünleri kaldı almadığım,ama en iisi mustela diyo herkes,biraz pahalıymış ama süpermiş:)

ay canım bizde henüz alamdık bugün baya araştırdıkk dediğin gibi mustela çok pahalı nivea,unibayb veya bübchen arasında tercih yapıcaz artıkk

kızlarr bebe şampuanı kremini falan hangi marka alacaksınız?sebamed önerdiler genelde ama sizlere de bi sorayım dedim..
bübchen aldım canım ben,herkes çok memnun kalmış
neslim çok geçmiş olsun canım,dikkat et
gözdem sana da geçmiş olsun

benceçikolataya yapma sedacım tabi sen bilirsin
ayyyyy..Allah korusun en büyük korkum..bu arada gözün aydın canım
yatarken sol tarafa mı yatmak gerekiyo niye? sağ,sol,sırtüstü her türlü yatıorum ben...

evet kan akışını düzenlemek için

yaa kızlar bu aldığım kıyafetler sanki bebişe yetmiyecekmiş gibi gelio,acaba bir kaç takım daha alsammı? 2 tane 10'lu set var,2 tane de 5'li set var yetermi ki yaaa? siz daha mı çok aldınız?

selam kızlar bugün okul o kadar yoğundu ki pazartesi teftiş varmış herkeste bir telaş

okul sonrası arkadaşlarla doğum yapan bir arkadaşaımıza gitttik..kızı çok tatlı

birde ondan şunu öğrendim hemşireye verilecek eşyaları ayrı hazırlamak gerekiyormuş..
bunun için en üste bebek bezi onun altına ise içten dışa giyecek şekilde(zıbıın,body,takım,eldiven,şapka gibi) dizilip penye battaniyelerden birine bohçalanacakmış,bu bohçayı ayriyeten bu şekilde çantamız koymalıymışız

Son düzenleme:
yaa kızlar bu aldığım kıyafetler sanki bebişe yetmiyecekmiş gibi gelio,acaba bir kaç takım daha alsammı? 2 tane 10'lu set var,2 tane de 5'li set var yetermi ki yaaa? siz daha mı çok aldınız?

benim de okadar yeter bence. ayrı 1-2 tane de takım aldım,çabuk büyüyorlarmış

Bende 2 adet 10 lu 4 adet 5 li almışım hatta 5lilerden biride prematüre içinmişşş hiç farkında değildim alırken . Yetermi yetmezmi bende bilmiyom ama herkes çok bişi alma diyooo bakalımm ne olcekk :)

ewet aslında böyle konsa daha ii olur...yaaa allah yardımcınız olsun,bu halimle nasıl saatlerce ayakta durup ders anlatırdım...bi de o öğrencilerle uğraşmak,bazen raporlu olduğum için şanslıyım diyorum:)

Bende 2 adet 10 lu 4 adet 5 li almışım hatta 5lilerden biride prematüre içinmişşş hiç farkında değildim alırken . Yetermi yetmezmi bende bilmiyom ama herkes çok bişi alma diyooo bakalımm ne olcekk :)

ewet bana da öyle diyolar,ama almak istiyorum napiimhemen büyüyomuş bunları 3 ay anca giyermiş falan filan....ben 1 -2 takım daha 5'li alayım o zaman.

selam kızlar....hediyeleşme olayı bittimi çaglayan arkadaşımız bana adres göndermiş ama ben geç okudum.31 de sonmuş galiba

arkadaşlar gebelik reflüsü için doktorunuzun tavsiye ettiği bi ilaç var mı. kendi doktoruma ulaşamadım size bi sorayım dedim????????????

arkadaşlar gebelik reflüsü için doktorunuzun tavsiye ettiği bi ilaç var mı. kendi doktoruma ulaşamadım size bi sorayım dedim????????????

Bana sadece rennie içebilirsin dedi mideyle ilgili ilaç olarak ki benim mide problemim çok fazla doğuştan normal yerinde değil çok aşağıdaymış hamile kalmadan önce 4 tane ilaç kullanıyodum ve sadece rennie içebilirsin dedi. Çok kötü mide problemi Allah yardımcın olsun canımm

yani aslında midem değil yemek borum çok fena ama yine de işe yarar mı acaba?

Şok Kampanya 100 TL Paketimiz
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
1 Adte Hoşgeldin Bebek Yazısı
sizce nasıl fiyatı kızlar? süsülü bebk die bi sitede gördüm...ben bunların fiyatlarını araştırmadım hiç bilmiyorum o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…