- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ayy kızlar ben geldim bi, geçmişi okiimm didim ama ne mümkün uçmuşunuz yine
akşam sinemaya gittik newyorkta 5 minareye.mahsun yine yaptı yapacağını ağladım hiç yoktan
koltuklar rahattı çift kişilikti bide enn sondaydık kaykıldım ayaklarımı uzattım falan ama yineede zorlandım.çaktırmadım ama
şimdide geldik eve yatağıma uzandımm laptopumu aldım size koştum hemen
siz nasılsınız nelerden konuştunuz bakiimm geçmişe dönemedim kaçarsınız falan diye
hoşgeldin cnm...ohh film keyfi ii gitmiştir...güzel mi film tavsiye edermisin?biz de ne zmandır gidicez ama bi türlü fırsat olmadı...
malesef bende gidemiyorum canım eşimi bekliorum o da gelemdi bi türlü......:86:fatma iyi geceler canım
nurcum seni kaçırdımmı.mutfaktaydım yaa eşim bulaşık mak.boşalttıda başında bekledimbende kirlileri yerleştirdim sonra.pc açıktı
kızının ismini düşündün mü?
ayy kızlar ben geldim bi, geçmişi okiimm didim ama ne mümkün uçmuşunuz yine
akşam sinemaya gittik newyorkta 5 minareye.mahsun yine yaptı yapacağını ağladım hiç yoktan
koltuklar rahattı çift kişilikti bide enn sondaydık kaykıldım ayaklarımı uzattım falan ama yineede zorlandım.çaktırmadım ama
şimdide geldik eve yatağıma uzandımm laptopumu aldım size koştum hemen
siz nasılsınız nelerden konuştunuz bakiimm geçmişe dönemedim kaçarsınız falan diye
pöff ben yine geldimm kitap okumakta işe yaramadı galiba hepi topu yarım saat okumuşummmmm
benim kızda bugün akşamdan beri kıpır kıpır valla odasına heycanlandı benimle berbaer:)bu arada oğluşum bütün gün uyudu uyudu dinlendiii kıpraşmadı hiç akşam üzeri başladı tepinmeye.ayy insan nasıl özlüyo o tepikleri.arada bir sesleniyodum oğlum uyuyomusun bi hareket et bak seni merak ediyorum diye bir iki pıt ediyodu gönlüm olsun diye içim ferahlıyodu.akşama yemekten sonra uyandı şimdi dolanıyooo çok şükür
gözde cnm sabahki olayı bilmiyodum tatlım çpok geçmiş olsunn bidaha hiç olmaz inşallah doğuma akdar yaşamazsın öle bişiii
Kiiizlaaarr yengemin arada bir sancisi geliyor ayyyy cok heyecanlandim keske bugun dogursaaabu arada 38. haftanin icinde.. oglusumuz olacak
sürmelicim hayırlısı olsun.Yengen bir avazda kurtulur inşallahh.ayyyy bebek sevicen yanii alıştırma yap biraz çaktırmadan
insallah canim Rabbim kurtarsin hepimizide
simdi dusa girdi hazirlik yapiyo temizlik falan
ayy icime doguyo sanki bugun dogurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?