2011 Şubat Anneleri

ayy kızlar ben geldim bi, geçmişi okiimm didim ama ne mümkün uçmuşunuz yine

akşam sinemaya gittik newyorkta 5 minareye.mahsun yine yaptı yapacağını ağladım hiç yoktan

koltuklar rahattı çift kişilikti bide enn sondaydık kaykıldım ayaklarımı uzattım falan ama yineede zorlandım.çaktırmadım ama

şimdide geldik eve yatağıma uzandımm laptopumu aldım size koştum hemen

siz nasılsınız nelerden konuştunuz bakiimm geçmişe dönemedim kaçarsınız falan diye

hoşgeldin cnm...ohh film keyfi ii gitmiştir...güzel mi film tavsiye edermisin?biz de ne zmandır gidicez ama bi türlü fırsat olmadı...

hoşgeldin cnm...ohh film keyfi ii gitmiştir...güzel mi film tavsiye edermisin?biz de ne zmandır gidicez ama bi türlü fırsat olmadı...

canım valla mahsun yapmış yine yapacağını.öyle aman aman aksiyon yok dramda öyle çok değil ama çok etkileyici vurucu son sahnede.güzeldi çok güzel şeyler anlatıyor.islamla ilgilide güzel şeyler var.ben beğendim yani

fatma iyi geceler canım

nurcum seni kaçırdımmı.mutfaktaydım yaa eşim bulaşık mak.boşalttıda başında bekledim bende kirlileri yerleştirdim sonra.pc açıktı

bu arada oğluşum bütün gün uyudu uyudu dinlendiii kıpraşmadı hiç akşam üzeri başladı tepinmeye.ayy insan nasıl özlüyo o tepikleri.arada bir sesleniyodum oğlum uyuyomusun bi hareket et bak seni merak ediyorum diye bir iki pıt ediyodu gönlüm olsun diye içim ferahlıyodu.akşama yemekten sonra uyandı şimdi dolanıyooo çok şükür

kızının ismini düşündün mü?

canfize umay koyucaz canım biz kızımın ismini inş
canfize ananemin ismi anlamını bilmiyorum yeni kaybettim.umay da daha anne rahmine düşmeden eşimin önerdiği benimde beğendiğim bi isimdi onun için rahatız biz:)

oo canım ne güzel işte bugün bizimde planımız sinemaydı bi daha biraz zor gideriz diyoduk hatta dün alalım falan diye konuştuk biletleri ama malum sabah bizim yaramaz korkutunca bizi kaldı.
pöff ben yine geldimm kitap okumakta işe yaramadı galiba hepi topu yarım saat okumuşummmmm

benim kızda bugün akşamdan beri kıpır kıpır valla odasına heycanlandı benimle berbaer:)

Kiiizlaaarr yengemin arada bir sancisi geliyor ayyyy cok heyecanlandim keske bugun dogursaaa bu arada 38. haftanin icinde.. oglusumuz olacak

gözde cnm sabahki olayı bilmiyodum tatlım çpok geçmiş olsunn bidaha hiç olmaz inşallah doğuma akdar yaşamazsın öle bişiii

Kiiizlaaarr yengemin arada bir sancisi geliyor ayyyy cok heyecanlandim keske bugun dogursaaa bu arada 38. haftanin icinde.. oglusumuz olacak

ayy sürmeli bencede soğursun artık hem bebiş gelince vakit çabuk geçer senin için

sürmelicim hayırlısı olsun.Yengen bir avazda kurtulur inşallahh.ayyyy bebek sevicen yanii alıştırma yap biraz çaktırmadan

evet yaa çok istiyorum bi an once dogmasini
onunla zamanim çok cabuk geçer.. bebek gelsin istiyorum ama daha odasi kurulmadi dun geldide parca halinde kutuda duruyor yarin kuracaklar.. icinide ben duzliyecegim

sürmelicim hayırlısı olsun.Yengen bir avazda kurtulur inşallahh.ayyyy bebek sevicen yanii alıştırma yap biraz çaktırmadan

insallah canim Rabbim kurtarsin hepimizide
simdi dusa girdi hazirlik yapiyo temizlik falan
ayy icime doguyo sanki bugun dogurcak

insallah canim Rabbim kurtarsin hepimizide
simdi dusa girdi hazirlik yapiyo temizlik falan
ayy icime doguyo sanki bugun dogurcak

ay kız bişeyi 40 kere sölersen olurmuş bak bizde dedik kaç kere hayırlısıyla yapsın doğumunu inş

pöffffffff uyku tutmadı yatakta dön dönnnn canım sıkıldı bende kalktım geldimmmm.

günaydın kızlarrr...dün sinema günüydü sanırım lalcim bizde aynı filme gittik beğendim ama iyiiyydi...topiği bugünde ben açtım..ya dün sinir oldum dün koskoca migrosta dalin deterjn bulamadım...eşim diyoo burda yoksa nerde vardır acaba elazığdainş bulabilirim yaaa.bugün şehrin altını üstüne getirmem lazım...

Günaydın kızlar ben real'e sadece dalin için değil hafta sonu bana değişiklik olsun diye bir yer arıyordum ya bursaya ya izmit'e gidecektim zaten gitmişken hiç olmazsa bir şeyler alırım diyordum ama en iyisi bursaya gidip ıkea'yı gezmek sanırım :))

Dün akşam kızım babasına çok güzel şov yaptı karnımın hareketlerini görmeliydiniz sürekli bir gezinme halimiz var,karnımın bir tarafı iniyor bir tarafı çıkıyor çok güzeldi.Yaramaz kızım benim çok hareketler yaptı annesine babasına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…