gözdecim merhaba cnm çok şükür o riskli haftaları atlattın yaa kızında inaşllah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir hepsi inşallah sağlıkla doğsunlar cnm bizim kontrol 29.haftada yani daha 2 hafta varsende herşeyini hazırlmaışsındır artık zoaamn ciciler yıkanmıştı sanırım dimi çantan hazır olsun cnm aslında 30dan sonra hepimizin hazır olmalı :)
evt cnm çok güzel söylemişsin gerçektenn ama teyzelerle hakkatten çekilmiyooo :) buarada sorununa gülsemmi kızsammı ayy çok tuhaf yaaa nie okadar gelirki ses Allah yardım etsin cnm zor vallaRabbimin kelamı çok başka,o bir yana zaten,ama teyzelerle falan oturmak ay yook bana göre değil:) zaten o teyzelerden birine çok sinir oluyorum benim hemen yan komşum olur kendisi,2 defa görmüşlüğüm var ama 1 aydır beni delirtti bu evde,eğer ben bu evdende 1 seneye kalmaz taşınırsam a bu teyzeyle kocasının yüzünden,daha 1 ay oldu nedir bu çektiğim,olay ne söylimmi,yemin ediyorum bak abartmıyorum tam 1 aydır kadının tuvalet sesi benim evin içinde,karı koca hergün her Allahın günü gaz çıkarıyolar,delircem artık,yatak odamda gecenin bir vakti duyuyorum,gündüz oturma odamda duyuyorum,artık kulağım gaz sesine karşı çok gelişti,hep aynı tonda ve 3 ü geçmez,yeter artık ya,söylenecek bişey olsa gidip dicem teyze yeter rahatsız oluyorum diye ama nasıl söylenirki,gece gündüz duymaktan bıktımmmm
kızllaaaarrrrr yarın odamız geliyor aradılarrrr....
ayy çok heycanlıyım allahtan bütün eşyalarımızı hazırlamışım bi tek mobilyanın tozunu almak kalır onuda kociş halleder:)yarın bitince hemen çeker koyarım fotolarını
Rabbimin kelamı çok başka,o bir yana zaten,ama teyzelerle falan oturmak ay yook bana göre değil:) zaten o teyzelerden birine çok sinir oluyorum benim hemen yan komşum olur kendisi,2 defa görmüşlüğüm var ama 1 aydır beni delirtti bu evde,eğer ben bu evdende 1 seneye kalmaz taşınırsam a bu teyzeyle kocasının yüzünden,daha 1 ay oldu nedir bu çektiğim,olay ne söylimmi,yemin ediyorum bak abartmıyorum tam 1 aydır kadının tuvalet sesi benim evin içinde,karı koca hergün her Allahın günü gaz çıkarıyolar,delircem artık,yatak odamda gecenin bir vakti duyuyorum,gündüz oturma odamda duyuyorum,artık kulağım gaz sesine karşı çok gelişti,hep aynı tonda ve 3 ü geçmez,yeter artık ya,söylenecek bişey olsa gidip dicem teyze yeter rahatsız oluyorum diye ama nasıl söylenirki,gece gündüz duymaktan bıktımmmm
gözün aydınnnnnn sağlıcakla uyusun yaramaz aceleci kızın,valla bu kızlar çok cadaloz olacak
inşalla cnm bak 3 haftan kalmış allahın ziniyle oda geçer 3 hafta ne kii kafanı ferah tut eşin gittiğinde düşünme öle şeyler :) ben biliyom prensesimiz 34ü beklicek inşallah annesihazır canım valla herşey bitti sayılır yarında odamız gelcek inş.
çantamı da hazırlamıştım zaten nolur nolmaz diye ama benim şimdi en büyük korkum ayın 15inden sonra eşimin yurt dışında toplantısı var 1 hafta kadar o sıra gelmeye kalkarsa naparım diye.gerçi kardeşim gelcek saolsun bütün arkadaşlarda taarruzda ama yinede eşim olmayınca endişleniyorum işte.
hayırlısıyla 34. haftayı da bitirsek inş. kokrum kalmıycak
inşalla cnm bak 3 haftan kalmış allahın ziniyle oda geçer 3 hafta ne kii kafanı ferah tut eşin gittiğinde düşünme öle şeyler :) ben biliyom prensesimiz 34ü beklicek inşallah annesi
ay kesinlikle canım sana katılıyorum hatta şiddetle readen uzak durun diyorum çünkü 1.si ben geçen gün beğendik marketten dalin toz deterjanını aldım 11.250 ye realdede aynıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2.si bi şapka aldım kızıma sevi bebenin üzerin kedi gibi bişi var orda fiyatını görememiştim en fazla 5 6 liradır diye düşnmüştüm şimdi fişe baktım 9.99 muşş çokkk üzüldümmmmmmmhoşgeldin canım bizde dün realdeydik okadar inidirim yoktu sadece dalin ve ufak bikaç bişey aldık dışaarda çok daha uyguna şeyler bulunur yaani
bencee hçç gitme canım yol parana yazık....Eee o zaman hiç gitmeye değmez mi real'e ben dalin detarjan ve yumuşatıcı istiyordum alıyım diye hemde katalogtaki ürünler güzel geldi gözüme onun için istemiştim.Şimdi ne yapıyım gidiyim mi gitmiyim mi ben bu real'e
kızllaaaarrrrr yarın odamız geliyor aradılarrrr....
ayy çok heycanlıyım allahtan bütün eşyalarımızı hazırlamışım bi tek mobilyanın tozunu almak kalır onuda kociş halleder:)yarın bitince hemen çeker koyarım fotolarını
gözde gel bir iki gece misafirim ol,beraber alışak sese,vallahi 2 saat sonra kaçarsın hehehehe:)
ay kesinlikle canım sana katılıyorum hatta şiddetle readen uzak durun diyorum çünkü 1.si ben geçen gün beğendik marketten dalin toz deterjanını aldım 11.250 ye realdede aynıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2.si bi şapka aldım kızıma sevi bebenin üzerin kedi gibi bişi var orda fiyatını görememiştim en fazla 5 6 liradır diye düşnmüştüm şimdi fişe baktım 9.99 muşş çokkk üzüldümmmmmmm
bencee hçç gitme canım yol parana yazık....
öncelikle geçmiş olsun canım senin kız biraz tezcanlı olcak galiba....bu arada gözün aydınnn biz daha sipariş bile vermedikk beğenikk ama ayy telaş yaptım şimdi eşmin eolduğu gün emen gitmemiz lazımm ..
kızlar bakım ürününü hala lamdım karar veremedim ekonomik olaraka bakarsam nivea atta seti uygun görünüyo ama bubchen için çok ii dediler alanalr yazarmı nivea acaba nasıldır
mrb arkadaşlar nasılsınız biz bugün kocacığımla antarese gitti...rossman a uğradık şampuanımızı vs. alalım diye..dalin ve sebamedin içinde uygun olamayan maddeler olduğu için eşim bakmadı bile..nivea ve unibayb alabiliriz dedi...ama unibaybnin herşeyi yoktu bübchende yoktu sonra başka bi yerde bübchen bulduk ama bi sonraki sefer almaya karar verdik....
reale uğradık bana çok indirimli gelmedi yanı çok bişi bulamadım ben kızımıza banyo kovası ile tas aldık...birde şapka....fiyatları normaldi öle işte...
gözün aydın canım benimkide bugün geldi bugünlük sadece sildim ve yerleştirmesini yaptık mobilyanın eşyaları yıkama işide haftasonuna kaldı:) ama çooook tatlı oldular yaa hepsini tamamlayınca foto çekicem çünkü daha halı perde vs .si var bitmiyor anacım.kızllaaaarrrrr yarın odamız geliyor aradılarrrr....
Çağlayancım bencede yalovada olsa neyse ama oraya gitmek gelmek yemesi içmesi zaten bi sürü masraf gider ve dahada zarar olur.Bizim marketlere filanda bak oralardada ucuz olabiliyor.Eee o zaman hiç gitmeye değmez mi real'e ben dalin detarjan ve yumuşatıcı istiyordum alıyım diye hemde katalogtaki ürünler güzel geldi gözüme onun için istemiştim.Şimdi ne yapıyım gidiyim mi gitmiyim mi ben bu real'e
kızlar ben bebişim kıyafetlerini yıkadım 30 derecede boya atmadı şükür ama içine şu renk karıştırmayan mendilden attım artık ondanmıdır bilmiyorum yarım kapak dalin sıvı deterjanla yıkadım yumuşatıcı koymadım sonuçta temiz çamaşırlar bir tozonu alsa yeterli sıra geldi ütü işine oda bitince hastane çantamı hazırlayacağım ondan sonra bebeişimi bekleyeceğim rahat rahat inşallah
oh ne güzel hazırlıklar bitiyor artık yavaş yavaş bende ay sonuna kadar herşey bitsin istiyorum artık.Dolaba öylesine bikaç eşyasını astım ay bakarken gözlerim doldu...neslim gecmis olsun canim
Saglikli olsunlarda dedigin gibi erken dogum yapipta bebisleri saglikli olanlar çok..
kizlar dün kizimin dolabini yerlestirdim ayy bi an once gelsin istiyorum sabirsizlaniyorumm :)
gözdecim çok geçmiş olsun korkmuşsundur çok inş tam vakti zmanında sağlıkla gelir bebiş:)slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)
valla resimlerde oda şahane göründüğü için hiç eksik yokmul gibi geldi gözüme öyledir valla bitmiyo eksikler:)benimde bitmediki daha tatlım...abajur alıcam duvarlara sticker bakıyorum ama uygun bişey bulamadım dahaaa....çok iş var daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?