2011 Şubat Anneleri

günaydın...maşallah sevilee...bu haftalarda iyice hareketlendilerr yaa..benimde göbeğim hep bi dalgalanma modundaa...çok hoşuma gidiyo ama...ıkea da çok güzel bebek-çocuk aksesuarları varyaaa...git git bizim içindeee gez valla çağlayan

günaydınn kızlarrr hafta sonuu yatıcam dedim ama alışkanlık mı ne uyuyamadımm yaa birazdan hazırlanıp kızımı görmeye gidicez teyzeleri cok heycanlıyım hemde cokkk

çağlayancım günaydın cnmm valla biizsm akşama kadr çlıştıgımızdan otrduğumuzdan mı ne kızçelerimiz akşam cosuor bizimkşde dün babasına birharktler yaptıı böceğimm amaçözdümeve elimuzanıncadahda cok cosuolar rahat ediolar sanırım

Günaydın canım valla gidiyim dimi.Biraz değişiklik iyi olacak banada.İkeayı o yüzden istiyorum çeşit çok fiyatlarda makul oluyor.
Sen nasılsın bu sabah iğneye gittin mi bu sabahta :))

Günaydın canım,bu konuda haklsın bütün gün oturduğumuz için hareket yerleri çok daralıyor ama uzanınca benimkide çıldırmış gibi hareket ediyor,birde akşamları ben çok yorgun gidiyorum eve giderken hiç sesi çıkmıyor ne zaman eve gidiyim koltuğa uzanıyım o anda başlıyoruz hareketlenmeye oturmamızdan kaynaklı bir sebep sanırım bu.
Bugün kızçeyi görmeye gidecektin dimi sen ayyy ne büyük heyecan vardır şimdi senin içinde 14.bende rapor için gidicem bakalım inş.o zaman yeniden görebilirim kızımı.

evet cnmm gidicem birazdan hazırlanıp çıkarım evim çok yakın 10 dk bndede cok heycan vr buün doktruma sormam gerekn sorular vr ama inş. unutmam doktrdan sonra fotografcımızla bulşcaz bakalım kararlaştrcaz artık :)

Günaydın canım valla gidiyim dimi.Biraz değişiklik iyi olacak banada.İkeayı o yüzden istiyorum çeşit çok fiyatlarda makul oluyor.
Sen nasılsın bu sabah iğneye gittin mi bu sabahta :))
yok canım bugün iğneye gitmedim dün akşam bitti sonundaaa:)delik deşik oldum vallaaa
too be cim günaydınncnmm inş bulursunn ohh sinemalarada gidilmiş biz eşimle dvd yaptrıp izlioruz hafta sonu 5 filmi bitiriyoruz vala:)

sanada günaydn tatlım...ohh ne güzel bebişi görmeye gidiyonnbizim daha çok var görüş günümüzeee

maşallah manikcim ben kansızlıktan ölüyorum seninki süper
nedir hapının adı hazır kan hapım bitmişken onu yazdırayım ben

devletin ödediği bir ilaç değil canım malesef ama fiyatı 27 TL ve içinde 90 kapsul var 3 ay gidiyor yinede uygun fiyatı SOLGAR ın demir ilacı.Eczanelerde satılıyor sorarsan mutlaka bilirler.

manikcim çok sevindim değerlerinin iyi olmasına,kullandığın demir ilacının adı nedir,o bayanada Allah sabır sıhhat versin çok üzücü

sağol canım SOLGAR ın demir ilacı.Üzerinde GENTLE IRON yazıyor.Bunu görümcemden ve bi arkadaşımdan duydum ben hamilelikte ve sonrasında çok fazla demir eksikliği sorunu yaşamışlardı.Özel bir doktora gidiyorlardı o doktorda bu ilacı vermişti onlara.Diğer denir ilaçlarıyla toparlayamamışlardı kendilerini bi türlü. Bu ilacın vücuttaki emilimi çok iyiymiş zaten açıklamasında da C vitamini ile tüketilmesine gerek yoktur yazıyor.Hani demir ilaçları iyi emilsin diye C vitamini de alın diyorlar ya meyve suyu filan gibi.Bende onların tavsiyesiyle doktorun yazdığı ilaçları değil bunu almıştım.Doktora sorduğumdada iyidir ama devlet ödemediği için yazmıyoruz demişti.Çokta oahalı değil zaten 27-30 arası bişey ve 90 kapsul var içinde 3 ay yetiyor yani.Ben doğumdan sonrada bir müddet kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.Bu arada bi ilaç hakkında destan yazdım farkındayım:)

Son düzenleme:
Bu arada herkese günaydın kızlar dün odamızı yerleştirdik bugünde ilk partiyi attım çamaşır makinasına bakalım nasıl olacaklar.Hastaneye giderken lazım olnalardan konuşmuşsunuz.Benim gittiğim hastanede doğuma yakın ihtiyaç listesi veriyorlarmış bunları getir diye.Bir kısmı da hastaneden karşılanıyormuş.Hasta bezi vs veriyorlarmış orada.Ama ben yinede kendimde alıcam tabi nolur nolmaz.Bu arada doğum parasınıda sorucam ama herkes tembihliyor doğum parasına neler dahil mutlaka öğrenin diye(refakatçi,kaç günlük yatış vb dahilmi diye).Sizinde aklınızda bulunsun sonra extradan masraf çıkarsa canınız sıkılmasın.

melocum bu arada hastanede hemşireye vereceğimiz bebek çantasında neler olacağını ve sırasını çok güzel yazmışsın çok önemli bi ayrıntı bence.Bende hemen ona göre düzenliycem bebişimin kıyafetlerini.Zaten bi bezi eksilik şimdilik onuda haftaya alıcam inş:)

günaydın canım aman dikkat et kendine ama moralinide yüksek tut olur mu

tutmaya çalışıyorum ama bişe de düşünemiyorum daha hiç bi hazırlığım yok pazartesi yatağını alıcam artık hafta içide kıyafetlerini yıkar çantamı hazırlarım inş. Zamanından önce gelmez kızım

Günaydın kızlar nasılsınız benim sancılarım halen devam ediyor hiç keyfim yok

Günaydın canım geçmiş olsun izin alma gibi bir şansın yok değilmi seninde benim gibi.

yok canım bugün iğneye gitmedim dün akşam bitti sonundaaa:)delik deşik oldum vallaaa

sanada günaydn tatlım...ohh ne güzel bebişi görmeye gidiyonnbizim daha çok var görüş günümüzeee

Ohhh hadi gözünaydın canım bitirmişssin iğneleri sonunda :))

Günaydın canım.Nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır. Odanın resimlerini bekliyoruz artık herşeyi tamamlandığında.Doğum için karar verdin mi uzmanlardamı yapacaksın.
Ben geçen ay gittiğimde ercan bey'e sordum normal 350 tl sezeryan 450 tl demişti ama senin söylediğin detayları ben ona sormayı hiç aklıma getirmedim bir daha ki gidişimde sorıyım artık bunlarda dahil mi yoksa ekstradan ücret alıyormusunuz diye

Evet Çağlayan bende tam sana yazacaktım konuşamadık bayağıdır diye ben genelde gündüz giremiyorum okul ev işleri derken ancak akşamları burada oluyorum.Odayı tamamlar tamamlamaz resmini çekicem ama biraz daha var anca yaparım ağır ağır:) Evet uzmanlarda yapıcam arkadaşlarım orada yaptı memnundurlar o yüzden.Sana verilen fiyatlarla geçen martta arkadaş doğum yaptı sezeryana 450 ödedi extra hiçbir ücrette almamışlar.Hepsi içine dahildi.Ama yeni yıldada bu fiyatlar geçerli olcakmı onu sorucam bende.Bu arada bi arkadaşta uzmanlarda doğum yaptı kızı sarılık oldu koydukları yer için küvez benzeri bişeymiş günlük çok yüksek ücret istemişler onlarda atakente sormuş nerdeyse üçte biri fiyatına günlük ödeme almışlar.Doğum kısmı iyide böyle şeyler çıkınca sanırım biraz fazla ücret alıyorlar.Bunları da araştırmak lazım.

MAŞALLAH benim fıstığımaa....şimdi gelmiyosun yaniiii,bugün ben bakıcam reale kayda değer bişey bulursam yazarım hatta istersen alırımda sana
günaydınn kızlarrr hafta sonuu yatıcam dedim ama alışkanlık mı ne uyuyamadımm yaa birazdan hazırlanıp kızımı görmeye gidicez teyzeleri cok heycanlıyım hemde cokkk
hadi bekliyoruz haberleri
ben soruları hemen not alıp cüzdanıma koyuyorum kaynamıyor böylece
Günaydın kızlar nasılsınız benim sancılarım halen devam ediyor hiç keyfim yok
kıyamam canım yaaa...hala geçmedi.çok yorma kendini işleri de konuştuğumuz gbi yardım al..ahhh yakın bir yer olsada geliversem beraber hazırlasak
ben de alayım ozaman yeşekkürler canım eczanede var mıdır
faydalı olduğuna sevindim

kıyamam ya...izin al bari 1-2 gün sancıların hafifleyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…