2011 Şubat Anneleri

canım bizde migrosta ufak bir arayıştan sonra bulmuştuk bazen farklı yere koyabiliyorlar.görevliye sorsaydınız.

canım odanız çok güzel oılmuş güle güle kullanın.bende önümüzdeki hafta yıkamayı düşünüyorum.bakalım battaniyelerden başlarım yavaş yavaş

benim kaç aydır geliyor o sıvı ara ara.son zamanlarda maşallahh miktarı biraz arttı.ben göğüs pedinin kutusunu açtım kullanıyorum bile.

ohh sdvd keyfi yapılmış ne güzel.ayy odan geliyo demek gelsin tabiii orda duracağına odasında dursun.hadi bakalım kolay gelsin

canım güle güle görüşürüz.ya sen eve bi net alsan artık yaa izne ayrılınca habersizmi kalacaz yani biz şimdi

bizde pzartesi doktora gidelim diyoruz.birazdan arayayımda randevu alayım özledim minişimi

kızlar ööle bi organizasyon yaptım ki bilgisayarın yanında yatak var dip dibe iice çektim monitörü bide klavyeyi falan da oohhh ne rahat hem yat hem yaz :)))

benimki aşağıdan aiağıdan öyle bir vuruyorkiii fırlayacak nerdeyse sarsılıyorum resmen hey maşallah bu ne kuvvet böyle

evde olan arkadaşlar show tv de agu bugu programında doğum çantası hamilelikte oturma pozisyon hamilelik ve doğum sonrası depresyon vb vb konular konuşuluyor başladı şimdi izlemek isteyenlere duyurulur

Geçmişi pek okuyamadım kıslaarr nasılsınızz.gözdecim ve neslicimm panik yokkk.allah hepimize hayırlı doğumlar verecek inşalahh.
Sabah 5te ayakta olursan uyuya da kalırsın başka şeylerde olurr.bi kalktım saat 8:52 allahtan şirket arabasıda geç geldii.normalde 8.15 te kalkıyodum ertele dedim sonra da uyumam diye dur yaptım al sana durr.nasıl kalktığımı bilmiyorumm.4dk da hazırdımm

bugün bir elimde pc bir elimde kumanda ööleee tembel tembel yatıyorum üütüde var 1 haftadır bekliyooo.pööff hiç bişi yapasım yok yatağı bile toplamadım yani o derecee

merhaba kızlar ben de şubat annesiyim beklenen doğum 1 şubat ama benim ikiz olduğu için doktorum doğum 3-4ocakta dedi ama ben ocaktan da önce gelmesinden endişelenmye başladım tekil gebeliği olanlar bile 36. haftada doğum yapıyorlar

bugün bir elimde pc bir elimde kumanda ööleee tembel tembel yatıyorum üütüde var 1 haftadır bekliyooo.pööff hiç bişi yapasım yok yatağı bile toplamadım yani o derecee

ohhhhhhhhhh değmeyin keyfine sedanınn amannnnn boşverrr toplasan yine aynııııııııııııı.bizde hava güzel babayı kandırdık kemeraltına incezz.alışverişeee.

sevinç bende çarşamba senin gibi olmuştum üç buçukta uyanıp 5 buçukta dalabilmiştim sonra okulda hayalet gibi gezdim

çok güzel bi sebze çorbası yaptım kızlar ne bulduysam kattım içine...nefis oldu,kabak,havuç,soğan, mantar,biber,kemik suyu,sarımsak,domates,dere otuuu

Son düzenleme:
kızlar ööle bi organizasyon yaptım ki bilgisayarın yanında yatak var dip dibe iice çektim monitörü bide klavyeyi falan da oohhh ne rahat hem yat hem yaz :)))

gözde benim eve gelen herkes sehpada yan duran laptop u soruyor bu bilgisayar neden tepetaklak diye ben koltuğa soluma yatıyorum bilgisayarıda ya çevirip yazıyorum

gözde benim eve gelen herkes sehpada yan duran laptop u soruyor bu bilgisayar neden tepetaklak diye ben koltuğa soluma yatıyorum bilgisayarıda ya çevirip yazıyorum

canım bizde de laptop vardı ne güzeldi o zaman.ama sürekli bozulunca eşim isyan etti 2 ay oldu masaüstü aldık ondan şimdi sıkıntı oluyodu ama odanın şekli değişince süper oldu benim için.sende kolayını bulmuşsun ohh ne güzel valla.
kk ya gircez diye tüm sınırları zorluyoruz valla :))

mrb kızlar nasılsınızzz biz bugün yalnızız evdee tembellik yapıyoruzz aslında süpürge açsam iyi olcak ama babamızdan izin çıkmadı yarın kendisi yapıcakmış bizde yarın gidip sepetimizin siparişini verelim diyoruz pazartesi günüde yatağımızın siparişini versek iyi olcak sanırım anca aralık sonuna gelir zatenn bu erken gelen bebişleri duyunca panik oluyorum bende....daha kızımın cicileri yıkanıp ütülenecek amaa dolap gelmeden yıkamanında bi anlamı yok gibi.....

mrb canım eşinin sözünü dinle bak açma süpürge falan zorlanıyo artık insan.
bizimde babamız mobilyamızın tozunu alıyo şimdi.birazdanda miniğimin eşyalarını yerleştiriz

Slm kızlar bugün babanemiz ve halamız sürpriz yapıp bize uğradılar.bebişe bir sürü şey almışlar birde beşik almışlar beşiği çok beğendik ama görür görmez de eşimizle birbirimize bakakaldık.Bizde mabilya beşiğin yanında kraft park yatak almıştık pembe topiğe resminide koymuştuk hatta.Biz almıştık hık mık ettik ama olan olmuş artık üstelik beşikte çok tatlı geri verin de diyemedim çok beğendim.Şimdi kara kara park yatağı ne yapacağımızı düşünüyoruz.Kzılar eğer kraftın park yatağını almak isteyen varsa bende sıfır kullanılmamış durumda mevcut.Aldığım fiyattan biraz daha aşağıda vericem bari en az zararla atlatalım.Her yer beşik doldu evde.İlgilenenlere duyurulur.

kızlar slmm hepinizee
bizde şimdi migrostan geldik ve son kalan nivea baby atta çantasını kaptık:) çok hoşuma gitti yaa önce bubchen de çok takılmıştım ama bunu görünce 45tl bide dayanamadım hepsinin kokusuda çok güzel içindekiler vee çantasıda keisnlikle çok lullqanışlıymış inceledim iice:)banyo küveitimizle filemizde aldıkyavş yaval ağırlaşmadan ve havalar soğumadan eksileri tamamlıyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinnnn

slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii

bugün pek sessiz buralarrr....gözdecim gözünaydın mobilyalarınız gelmişşş...manikk ne güzel kaynana görümce öylee yaaa

gözün aydın canım bebişini görmüşsün.Maşallah bayağı büyümüş sağlıkla gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…