- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
sen onu da halledersin hamarat şeker.bende beğendim bişiler kurabiye yapıcaktım aslında ama bizimki malum korkuttu dün ne zaman geleceği belli olmaz hazırlıksız yakalanırım diye kurabiyelri doğduktan sonra 40 mevlütü için istanbulda yapıp ikram diye extradan vercem.
kuzenim bayram için gelirken ist. eminönünden aldı
kapı süsünü sepetni de kendimiz yaptık çok şık oldu ama fotolarını koyamıyorum bilgisayarın kamerası kayboldu çekemiyorum foto yapabilirsek koyarım fotoları
şu ayda geçs,nde bakarsın hazır alırım eşim ocak ayından itibaren açık çek verditaksit bitiyo o ay istediğini alabilirsin dedi.diyorum hiç kendimi yormayayım gideyim beğeneyim alayım.bide yapiimm diyorum otururken oyalanıorım ne bilim karar veremedim
canım ben bu siteye bakmıştım ama fiyat yok burda sen telmi açtın ?
Degil mi? Ay bir dogsalar da sagsalim sevsek ya :) Zaman geçmiyor artık:)) ay ne tatlı bu minikler yaaa
ee rahatsız etmesinler minik hanımı nie oynuyolarki :))
telefondan çekip bulututla pc ye yolla olmazmı.
teşekkür ederim canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum ismiyle yaşar insanlar diyeadıyla yaşasın talihli şanslı melek gibi bir kız olsun inşlhhhh
isimlerin karakterleri etkilediğine inanıyorum ben bizm de kızımızın adı nihal olacak
körpe fidan demek diger biri anlamıda ince vucutlu sevgili geçen gittiğimizde dr. uzun boylu bir kız olacak dedi inşlhhh fidan gibi olur bnm kızımda
gözdecim geçmişi yeni okuyorum, kanaman olmuş galiba gene. canım dikkat et yorma hiç kendini
fiyat vardı canm ben baktığımda tlflada görüştüm yanlış mı hatırlıyorum acaba siteyi çok bakınca karıştırmış olabilirim dur bir daha bakım bakayım
Şenaycım hangi site?
Lal ben de gaviscon içiyorum iyi geliyor. Ayrıca dogru sen hamarat hatunsun yaparsın onu da. Sepetinize de bayıldım ellerine saglık.
Gözdecim geçmiş olsun canım. Haberim yoktu.
kızlarrr salı günü doktora gidicem inşallahhh.ayyy tam tamına 1 ay olmuşşş oğlumu görmeyeli.çok merak ediyorum acaba büyüdümü kaç kilo oldu.nasıl iyimiii.zor duruyorum valla.pazartesi gidicektim eşimin işine uymadı salıya kaldıı.ayyhhh zaman çabuk geçsinnn
valla iyi sabrettin canım ben bundan sonra 10 günde bir gitcem :):)
valla iyi sabrettin canım ben bundan sonra 10 günde bir gitcem :):)
kızlar hastane için pijama 2 tane almak yeterlidir heralde değilmi
ne diyorsunuz
kızlar hastane için pijama 2 tane almak yeterlidir heralde değilmi
ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?