2011 Şubat Anneleri

manikk; Cnm güle güle kullanın bebişin mobilyaları ve hediye beşiğiniz gelmiş, kıyafetlerinide yıkayıp ütülemişsin, kan değerlerinde güzel çıkmış sevindim, ama 35 haftalık bebeğini kaybeden bayanada içim burkuldu, Allah düşmanıma vermesin inş. Çok çok zordur eminim, hemde rahminide almışlar okuduğum kadarı ile bir daha bebeği olamayacakmış… bebek için kaç takım götüreyim demişsin, 3 takım götürdüm 2 gün durduk 2 takım değiştirdim cnm

nesli81; cnm tehlike atlatmışsın çok geçmiş olsun inş kuzucuk erken gelmez

gozdeati; cnm kanaman olmuş çok geçmiş olsun, plesanta previadanmış ve neyseki rahim henüz kapalıymış, inş zamanında gelir kuzucuk , bu arada geceliğin pek bi güzel hatunum,güle güle kullan ben daha alamadım

dillerim_lal; sepet harika olmuş cnm eline sağlık, doğum için sezaryen olursa en rahatı gecelik 2 tane tavsiye ederim lekeleniyor çünkü, normalde doğum harici hiç gecelik giymeyen biri olarak ancak 3. Günde loğusa pijamalarımı giyebilmiştim, yinede koy hastane çantasına kanlanırsa onunla değiştirirsin, gecelik giyip çıkarmakta ve kanama kontrolü yapılırken rahat oluyor

gyshnky; cnm bal dudaklı tontiş bir prensesin varmış maşallah yavrucağa &#61514

BuSeeMMM; cnm çektiklerinin mükafatını alacaksın inş. Allahın izniyle, yat dinlen stres yapma cnm , Allah yardımcın olsun, ben hasta bezini bebek bezi şeklinde bantlı olanlardan almıştım, külot şeklinde olanları bilmiyorum

SuRMeLi; cnm yengen doğurdumu??

izmirliigulsah; cnm maş bebişine, inş söylenen gibi erken doğum olmaz, senin fotoları kadriye kaplan çekecekti dimi? Fiyat olarak ortalama ne kadar tutacakmış?

sevim_li; cnm yazdıkların bana doğum sancısını anımsattı, inş zamanında gelir kuzucuk, şimdi nasılsın?? Bebişin eksiklerini tamamlamışsınız gözün aydın

CaglayanCicek; cnm ne güzel eşinde seninle birlikte hamileliği takip ediyor bir aferin ona, süt gelmesi normal cnm vakit yaklaştı artık..

hayran; cnm stres yapma, inş zamanında gelir kuzucuklar, herkes bir değil

too__be; ay evet cnm ya, bizde çok düşündük ismi,levent koymayı düşünüyoruz şimdilik ben buldum eşimde beğendi, kuzucuğa alışveriş yapmışsın cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş.

feeble;cnm annen ameliyat olacakmış geçmiş olsun

cemoss86; bence ceren daha güzel cnm

nur_45; cnm gerçekten çok kötü bir tesadüf olmuş… bide tam gününü bulmuş yani…

esraa47; cnm maş. Kuzuna

mavi3; cnm sende iyi haberlerle dönmüşsün maş kuzuya

mucize_1406; cnm odayı sipariş etmişsiniz hayırlı olsun, pijama takımınıda beğendim güle güle kullan

Evridiki; cnm sende güzel haberlerle dönmüşsün, maş bebeğine, benimkide sağlıkocağı kontrolünde aynını yapmıştı cnm, bebişin kıyaftlerde yıkanmış ütülenmiş Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş

s3nna; güle güle kullanın cnm

fufuka; cnm sancılanıyormuşsun nasıl oldun şimdi?? Neyseki annenler geliyormuş gül gibi bakar sana

senaysn; cnm bebişin eksikleri bitmiş gözün aydın

gulcancan; cnm tek kullanımlık çamaşırlardan kullanmadım, gerekli bişi olduğunuda düşünmüyorum…

karamel06 cnm sende tüm eksikleri tamamlamışsın gözün aydın, sen iyi geceler yazdığında ben geçmişe bakıyordum cnm, sanadaiyi geceler

melocum; ne güzel yürüyüşe çıkıyormuşsun cnm hepimize lazımda benim işime gelmiyo bazen…

Azize; Rabbim kucaklamayıda nasip etsin inş. cnm

Kızlar iyi geceler, nerdeyse 100 sayfa okudum geçmişiiiiiiii, Allah çenenize zeval vermesin diyim :)))

günaydın kızlar
ben bu sabah erkenciyim :) bi güzel kalktım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık diyeti salmıştım bikaç gündür.hazır kilo almamış hatta vermişken devam edeyim dedim hiç olmazsa bu ayı bööle bitirisem süper olur.

günaydın gözdecim...

sağol iyiyim canım...bitti bitti sonundaaa...inş geçmiştir enfeksiyon.kızım gece hiç uyumadı yaa hiç bu kadar hareketli olmamıştııı.hareketleride canımı acıtan cinstendi..

iyi canım gözün aydın geçmiştir inş.
büyüyolar artık annesi benimki de geceleri sürekli hareket halinde eğer doğduğunda da bu düzenle giderse valla işim zor:)

gulisko1980 CaglayanCicek+ too__be ebrugül izmirliigulsah günaydın kızlar

Günaydın kızlar nasılsınız bende moral sıfır,dün eşimle sözde gidip kızımın şifonyerini alacaktık ama almadık gitmedik mi gittik ama beyenmedi kendisi,istediğim tarzda şifonyeride yaptırmadı kaldık mı öylece ortada eşime küstüm konuşmuyorum şimdi onunla,bana bunlar sorun değil hallederiz diyor ama hiç birşeyi yaptığımız yetiştirdiğimiz yok.Sonrada sen çantanı ne zaman hazırlayacaksın diyor,daha kendime hiçbirşey bile almadım ama beyimin yaptığına bakın siz.Cumartesi sadece deterjanlarını aldım kızımın pazarda elektrik kesikti yapamadım cumartesi kendi çamaşırlarımızı yıkadım çünkü.Bu hafta bir akşam gidip herşeyimi kendim alıp gelicem eşimden hayır çıkmayacak bana anlaşıldı

sıkma canım canını valla hepsi aynı bunların benimde dr erken doğum olabilr demese eşim daha var. diyip duruyodu.
hatta ben bebek şekeri baktıkça sen bu bebk şekerlerini mevlütte vermiycenmi sen doğur ben 1 günde hallederim dedi bana yaa:)
onlar bizim gibi düşünemiyo malesef sen dediğin gibi gücün kuvvetin varsa kendin hallet yoksa onlara kalırsak ohooo.sıkma canını ama

çağlayancım sıkma canını hepsi hallolur nedense adamlar bizim gibi düşünmüyoo...biz herşeyimiz hazır olsun derken onlarr daha zaman var acelesi yok deyip duruyooo...ben adama oda alalım dediğimde bana dediki hele sen bi doğurr sen hastanedeyken ben gider alır getittiririm diyoduu...bizdede herşey benim zorlamamla olduu...sıkma canını o yüzden zaten biz analar olmasak bunlardan ne baba olur ne bişiiii

kızlarr dalin granülle şimdi atıcam bebeğin çamaşırlarını inş kalıntı bırakmazz...bu arada annemde ocak 19 da geliyoo...dedim bana ordan dalin sıvı deterjan al gelirken oda tamam dedii...şimdilik yıkayımdaaa bidaaakine sıvıyla yıkarım artıkk

günaydın kızlar!!!!
çağlayancım ben de seninle aynı durumdayım daha hiç bişimiz yok eşim erken daha ocak 15 den sonra hepsini gider alırız dio
anlatamıyorum ona yaa çıldırcam ben ara ara beğendiğim ufak tefek şeyleri alıyorum ona da kızıyor bu ne acele daha var diye
kayınvalidemde öyle sürekli bebek mağazalarını dolaşıyom diye kızıyo bi ben bi de izmirdeki annecim telaştayız ne alcaz neler kaldı diye
minik kızıma diyom artık sakın erken gelme diye

Saol'un kızlar ama neden böyle yapıyor anlamıyorum çocuğun eşyalarını yıkıycam kendim hastanede giymek için birşeyim yok diyorum dert ettiğin şeye bak ben gider alır gelirim diyor.Yıkamasanda olur herşeyi varya diyor bana ne kadar rahat artık anlamıyorum onuda.Onun tarafı gerek yok dedi ya tozlu tozlu yenidoğan'a nasıl giydirilecek o şeyler bilmiyorum.
Bu hafta akşamları çıkıp alıcam kendime yavaştan yavaştan herşeyimi.Onsuz yapıcam yoksa çocuk doğacak ama benim hiçbirşeyim hazır olmayacak.

Kalıntı bıracağını sanmıyorum canım bnim ablamda ilk başlarda granülle yıkamıştı.Gerçi bulamasaydım bende öyle alıcaktım ama özdilekte aldım pahalı mahalı.
Eğer kalırsa bir kere durulama daha yaptırırsın hiç birşey kalmaz.Annende geliyormuş gözünaydın

ne güzel canım benim annem de ocak sonu gibi gelcek erken bi durum çıkmazsa korkuyom zaten ya annem gelmeden kızım çıkagelirse diye

Günaydın canım desene hepimizinki hemen hemen aynı.
Bu haftada halledemezsem artık elimi eteğimi çekicem zaten herşeyden 15 gündür eve beşik geldi kuramıyorum dedi dün beşiği kurdu antrenin ortasında bıraktı tamam ben bunu kurdum diye.Yatak odasına götürüp yer ayarlıycaktık oda kaldı bu akşam hallediyim bari kendi işlerimi ona kalırsa birşey yapacağımız yok çünkü bizim.

canını sıkıp moralini bozma canım kızcen de üzülür bak!! yavaş yavaş kendini yormadan alırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…