kızlar annemle konuştum..gelecek hafta yanıma geliyormuş..çok sevindim ya..küçük kardeşimle ( 5 yaşında) birlikte gelecekler..ikisini de çok özledim:)))onlar yanımda olunca tüm sıkıntılarım hafifler gider:)))
bebek alışverişini neredeyse tamamladım..
eksiklerim var mı bilmiyom. ne aldığımı yazıyım çok önemli bir eksiğim var sa yazar mısınız..
kalın, ince ve kadife battaniye
kıyafetlerin hepsi(tulum,çı çıt, zıbın...vb)
bebek çantası ve puset
kozmetik ürünleri
beşik-şifonyer,uyku seti( uyku setini,n çarşafı dışında ek bir nevresim takımı almalı mıyım???)
kendime bir gecelik bir pijama takımı
1 paket bebek bezi
küvet-file
( ateş ölçer,bebek arabası, kanguru,...henüz almadım..doğumdan bir kaç ay sonra alacam.
dereceli ateş ölçer işimi görmez mi..kulaktan ölçeni henüz almadım)
kızlar cevaplarınız için çok sağolun benim hastane kitapçığımda normal doğumda anne geceliğini giyebilir gibi bir ifade varda hani hastanme önlüklerinin arkası açık oluyor filan diyorlar öyle bir durumda geceliğimi giyerim diye düşünmüştüm tabiki sezeryanda mümkün değil ama normal doğumda kendi kıyafetimin içinde daha rahat ederim gibi geldi.
faydasını görünce çok mutlu oldum arkadaşlarda sorunca yazdım...sen ayva çekirdeği tarifini aldın mı
ayyyy..ne çok yazdım bir de doğuma 15 gün kala uygulanarak göğüs yarası olasılığını azaltan bir tarif öğrendim arkadaşımdan az sonra onu yapıcam size de yazayım.bu tarifi ikiz annesi arkadaşım yapmış
ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletiyoruz o zamanla jel gibi bir hal alıyormuş sonra göğüs uçlarına sürüyormuşuz ben şimdiden yapıp dolaba koyuyorum
peki kızlar birki sorum daha var:) bu doğumda giydirirlerse giyeceğim geceliğimi diz altı aldım uzun kaçarmı sizce? bide hastaneye bebek için kaç tane hastane çıkışı götüreceksiniz?
peki kızlar birki sorum daha var:) bu doğumda giydirirlerse giyeceğim geceliğimi diz altı aldım uzun kaçarmı sizce? bide hastaneye bebek için kaç tane hastane çıkışı götüreceksiniz?
sağolun kzılar ya hastanede komik duruma düşmek istemiyorum abartsam yuh diyecekler az götürsem bişey getirmemiş diyecekler en iyisi biraz abartıp azar azar gerektikçe ortaya çıkarmak sanırım:)
canım erken doğum yapan yok daha ama erken doğum riski olanlar artmaya başladı mesela ben yatarak oğlumu içimde tutmaya çalışıyorum o çıkmaya çok hevesliinşallah hepimiz zamanı gelince bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?