2011 Şubat Anneleri

www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo

cnm benim sıkma sen canını herşey zamnla alınır erkekler malesef bu konuda böyle bende kapı süsüme ve şekerlerime karar veremedik halledelim diyorum ne acelemiz vr dior beni sinir ediyorr valla

gözdecim biberon çok hoşş üstündeki süsleri falanda varmııı toplumu alsak napsak daha ucuza gelirrr

gözdecim biberon çok hoşş üstündeki süsleri falanda varmııı toplumu alsak napsak daha ucuza gelirrr

evet canım herşeyi dahil bana çok uygun geldi fiyatı ben istanbulda mevlüt yapcam orda epey dağıtılır ee burda da hastaneye gelenlere arkadaşlara falan bide kayınvalidemlere yollasam 200 adet istiyim diye düşünüyorum seninkileride üstüne ekleyip sıkı bi pazarlık yapalım:)
ben bide babamı yollamayı düşünüyorum tahtakaledeymiş yerleri iyi pazarlıkçıdır :)

valla olur canım bende bi 100 tane falan alırım...belki o zaman daha çok indirim yaparr

selam güzel anneler ve bebişleri

cumartesi doktora gittik oglum 1700 kg olmuş bebebğim benimm yaa agzını burnunu dudaklarını herşeyini gördümm çok mutlu oldumm yaa

bizde dün kıyafetlerimizi yıkadık bu akşamda ütüleyip yerleştiriirz inşallah ben üşenmezsem

çantamızda hazır sayılır hasta bezleri felan kaldı onlafrıda bu hafta hellededriz artık doguma kadar bekler dururum bebegim gelse diyee

herkese iyi haftalafr ve tabiki yine geldik işeeee

çağlayaaannn takma kafanı canım yaa bende dün annemle yaptım herşeyimi deterjanımıda eniştemle almıştık cuma günü dalin cok pahalı geldi paramda yoktu o yüzden dalan roxy sabun tozu aldım 2010 şubat annelerinden okumuştum gayet yumulşak ve güzel kokuyo ben begendim buerkekler hep böyle demekki biz zaten su halde hemen yoruluyoruz 1 ay sonra biraz zor yaparız bu yaptıklarımızı onlar hiç bizi düşünmüyolar son haftalarımızı hep dinlenerek geçirmemiz lazım ama onlar nerrdee bizi hep normalmiş gibi düşünüyolar sanırımm

saol canım bitirdik eksiklerimizi şükür bende iyiyim cumartesi hastaneye gittim aynı şey olunca idrar yolu enfksyonundan oluyomuş kasılmalar ilaçlı bi serum taktılar epey rahatlattı oğlumda hareketlenmerye başladı hemen şimdi antibiyotik tedavisine başladılar erken doğum olabilir dediler tekrarlarsa cuma tekrar kontrele gidicemm inş sen nasılsın kağancıkk nasıll

günaydın kılr nasılsınız

çağlayancım takma kafana malesef bazen bu erkekleri anlamak çok zorr helede ailesi tarafından bişey söylendimi o doğrudur asla aksini kabul etmez eşyalarımızı tamamladık yıkıyacaz herşeyi fileye koydum mevlüt takımının badisini koycam yıkama diyor tozlu değil zaten makine çalışacak ne karışıyon arayıp ablasına sordu buyursun gelsin yıkasınlar dedim çıktım işin içinden geçende odasını konuşuyorduk görümcem ne gerek var 3 yaşına kadar yanınızda yatsın yok dedim daha neler biz öyle yaptık sizde yapın diyo birde eşim baktım düşünürz diyo bende ben alırım kardeşinizede sizede muhtaç değilim dedim kızdım sizden bişey isteyen yokki herşeye muhalefetsiniz

Saol'un kızlar yaa sizle dertleşmek acayip iyi geliyor bana. Bu aileler karışmasa belki herşey daha güzel olacak.Benim annem bu kadar muhalefet olmuyor bana sen bilirsin istediğin gibi yap ben sana yardımcı olurum diyor ama yok o taraftan illa karşı bir muhalefet gelicek ahh ahh kaynanam yok ki başımda 5 tane kaynanam olursa herşey birşey olursa bir tanecik olsaydıda onla halletseydim eminim ki bunlardan daha anlayışlı olacaktı.
Eşya konusunuda kendi kendime halledicem artık kızlar ne yapalım.Eşimden hayır yok sanırım doğum anı gelene kadar.

kızlar bende temizliğe başladım ama benim yaramaz rahat vermiyooo çok tepikliyooooçamaşırlarımızında ilk postası yıkandıı mis gibi oldularr...amma çok şey çıktı yaa 3-4 posta yıkarım heraldee...

aaayyy ne güzel 2 kiloya birşey kalmamış bundan sonra çok daha hızlı alacak bende çok merak ediyorum kaç kilo oldu acaba bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…