2011 Şubat Anneleri

nikahmalzemeleri.com bu siteydi dimi seninki hiç o zaman annemleri yollamıyım ben insancıklar git gel zaten gerçi benim sipariş 200 tane falan olcak başka şeylerde sipariş etcem ay napsamki yaa

ahh dertli kızlaarrr...valla öyle böyle bitiriyoruz hamileliği.ben duymuyorum bile valla kimseyiii.eminim banada bissürü şey söylüyorlardır.hiiçç takamam valla.ama eşimin dedikleri batıyo tabiki onunda hakkından geliyorum bir şekilde.

valla ütümü yaptım nihayet.gömlekler tabi 1 hafta oldu kurumuş biraz zor oldu birazda kaldı ama amaaannn napimmm olduğu kadar

sonra bebeğimin battaniyelerini makinaya attım bismillah diyip :18: inşallah bişi olmaz.30 derece elde yıkama programına attım.3 tane pazen 2 tane polar 1 tane yün 1 tanede kalın battaniye.ayyyy korkuma bakamıyorumda makineye boyamazlar birbirlierini inşallahhh.

o çıktıktan sonra kendi çamaşırlarımızı atmayı düşünüyorum.sonrada kıyafetleri atarımm

Tulum falan almadın mı canım hiç eve gelince tulum giydirirsin.Ben öyle yaptım bir tane 10lu çıkış bir tane de 5li çıkış aldım geri kalanı badi ve tulum ve pijamalardan oluşuyor badilerde bu göbek bağına zarar vermiycek gibi olanlardan zıbın gibi olanlardan aldım 3-4 tane rahat olsun diye

dünden kalan bir kaç parça bulaşığım var yıkanmayı bekliyor,ama benim elim kolum yine boşaldı enerji sıfır,koltukta öylece kala kaldım ekrana bakıyorum kös kös,yemekte hazırlamam lazım akşam için zaman çok çabuk geçiyor,ne yapsam uzansammı biraz yoksa ya Allah deyip kalkıp işlerimi bitiriptemi uzansam takatim yok yaaa

Aynı sıkıntı bizdede farklı bir konuda var... Eşimin ailesi çok rahat... çat kapı birbirlerine gider gelirler ama ben öyle yetişmedim.Bizde bir yere gitmeden önce telefon edilir müsaitmisiniz falan diye sorulur.Size geleceğiz yada sizde kalacağız diye bilgi verilir bu annem de olsa öyledir teyzem de olsa öyledir.Yani akrabalık derecesine göre değişmez.Ama eşimin ailesinde öyle değil.Akşamın bir körü kalkıp kayınvalidemlere gitsek gayet normal karşılarlar.
Benim anneme gideceğimiz zaman arayıp sormamı sorun yapıyor eşim.. Bazen çok kırıcı şekilde eleştirdiği de oluyor. "Böyle annelik mi olur? Üvey anne sanki... İnsanın kızı geleceği zaman izin mi alırmışşş?" falan filan.Bu laflar da bana dokunuyor haliyle.Ama bende diyorum siz öyle alışmışsınız biz böyle alışmışız.Sonuçta senin annen sürekli evde oturan bir bayan.Ama benim annem çalışıyor ve sosyal bir çevresi + arkadaşları var ve kendine göre planı programı olabilir.Haliyle arayıp uygun olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.Ara sıra zaten annem hadi bana yemeğe gelin şu gün falan diyor.
Geçenlerde yine böyle olunca eşim "ben gitmiyorum sen istersen git kendi başına.Hep o randevu verince gidebiliyoruz bu nasıl şey böyle" falan dedi.Bende çok üzüldüm ve bozuldum.Sonra anneme biz gelemiyoruz anne dedim.Eşim sana küsmüş sen bize gelmiyorsun hiç diye dedim.O da neyseki işi şakaya vurup hadi o zaman ben geliyorum bu sefer size dedi ve o geldi.
Ne yazıkki bu durumlar sanırım her evde oluyor.Alışmak zorundayız ve bi şekilde idare etmek zorundayız.

kızımın 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane çıkışı....2 tane pijama takımı,2 takım alt üst,2 tane tulumu,1 tanede elbisesi var ama ya yetmezse diye panik oluyorum....

nikahmalzemeleri.com bu siteydi dimi seninki hiç o zaman annemleri yollamıyım ben insancıklar git gel zaten gerçi benim sipariş 200 tane falan olcak başka şeylerde sipariş etcem ay napsamki yaa

evet canım o site... Yavuz süs diye biyer. ben ordan biberonlardan aldım mıknatıs aldım lohusa tacı aldım.Gayet sorunsuz oldu alışverişim.

kızımın 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane çıkışı....2 tane pijama takımı,2 takım alt üst,2 tane tulumu,1 tanede elbisesi var ama ya yetmezse diye panik oluyorum....

valla bizim 2 tane 5li hast çıkışı 1 tulum patikli patiksiz alt 3 pijaması var hala yetmezmi diye düşünüyorum panik zamanlarımda ama sakinleyip düşündüğümde yeteceğini anlıyorum.hemde tecrübeli anneler bebeği olanlar falan ilk zamanlar için çok kıyafete düşme diye sıkı sıkı tembihliyolar.hem çabuk büyüyolar hemde el kadar şeyler yıkarız hemencecik kurur sıkma canını.zaten ne demişler çocukların yedikleri helal giydikleri harammış yada ona benzer bi laf işte

kızlar ben hiç hastane çıkışı almadım valla
iç zıbınlar aldım,penye battaniyelerimiz var altlı üstü zıbın takımları aldım ee hastane çıkışının da içinde bunlar yokmu gerek duymadım bende extra bi hastane çıkışına

dilerim lalcimmm
evet aynen öyle eşim çok sert ve acımasız davrandı.kayınvalidemle de konuştuk o da söylenmiş çok yapma karına kızın ne günahı var demiş ama anlayanaaaa
canım benim inşallah anlayacak
evet inşallah kızım hayırlısı ile gelsin herkesten annesinin intikamını alacak herşey yoluna girecek inşallah
desteğin için çok sağol canım

Yeter canım aldıkların hiç olmadı yetmezsede alırsınız gene kızın doğduktan sonra birkaç parça birşey zaten minicik şeyler hemen elde yıkayıp bile kuratabilirsin acil bir durum olduğunda alıpta elinde kalmasından iyidir

ayyy battaniyeler çıktı makinadan.ooohh miss gibi kokuyoo valla.hiç bişi olmamış 20 dakkada yıkadı galiba.astım şimdi inanırmısınız hepsini kokladım asmadan önce niyeyse.kendi çamaşırlarımızı yıkamaktan anında vazgeçtim şimdi de oğluşumun cicilerini atıcam etiketlerini falan sökeyimm ayırayımda atayım onlarda mis olsunlarrr..ayy bide heyecanlandımki onları asarken sormayınn

gözün aydın canım inşallah bir problem çıkmaz gönlünü ferah tut hepimiz aynıyız çok telaşlı ve çok heyecanlı oluyoruz görüş günlerinde bende artık 32.haftaya girdim vaaay 8 hafta kaldı

Aman olmasın canım yaa benim cuma günü bi sancım oldu cumartesi akşamıda o ağrı olunca acile gittik idrar yolu enfks olmuş sen yakınlasrda idrar tahlili yaptırdınmı belki ondanda olasbilir o ağrı
geçmiş olsun sana canım

aaay çok ayıp etmiş ama cidden hep bayanlar 2 tarflı düşünerek hareket ediyor ama erkekler tek taraflı düşünüyorlar sanırım neden aileleri sokarlar ki ailenin yaptıklarına göre çok kırıcı davranmış cidden insan kendine yapılandan ziyade ailesine yapılanlar çok zoruna gidiyor en ufak şeyde olsa

kızlar bu alt açma minderlerinide yıkıyormusunuz yada yıkayacakmısınız.napiim onuda atimmi makineye bilemedimm

eşler bazen bizim hamile olduğumu<u unutabiliyorlar bizden çok şey bekleyebiliyorlar
duygusal olduğumuza inanmak istemiyorlar sanırım bazen benime şimde diyebiliyor çok abartmıyormusun duygularını felan diye şaşırıyorum o zman bazende aman dikkat et aman birşey olmasın diye üstüme titriyor yani onlarında dönem dönem agresif günleri oluyor bizim regl günlerimiz gibi demekki herşeye olumsuzluk yüklüyorlar

gyshnky cimmm
ahh işte sen de yaşıyormuşsuun canım benimmm
aynen öyle hepimiz ailemizden gördüğümüz gibi yaşıyoruz evet aynen öyle sen ailende böyle görüp yaşamışsın tabiki haber verilecek ama bunu maalesef anlamıyorlar hep kendi bildiklerini doğru buluyorlar ve ben buna inandımki anlaması da mumkun değil
evettt uzun lafın kısası maalesef biz bu adamlarla evliyiz ve böle gidecek değişmeyecekler bundan eminim ki ben çok idare ettiğime inanıyorum inşallah kızı dünyaya gelince herşeyin farkına varıp daha anlayışlı olacak
Allah hepimize sabır versin
sende eşinin anlamasını bekleme canım çünkü o ailesinde bölesini görmemiş yaşamamış o yuzden senin annenni aramanı algılayamaz
Allah onlara anlayış duygusu versin ne diimm canım benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…