evet canım hatta ben adamları baydım siparişi geçene kadar :)) zırt pırt arayıp bişi sordum.Sağolsunlar her defasında gayet güzel cevapladılar.Sonra alışveriş sepetini hazırlayıp sipariş verdim.Tekrar aradım.Telefondaki kız verdiğim siparişteki ürünün olmadığını söyledi ve alternatif gösterdi bana bende ona göre değişikliği onayladım ve siparişi tamamladık bana tutarı söyledi bende Akbank'tan havale yaptım.Ertesi gün ürünler kargoyla geldi.Gayet güvenilirler.Hatta bende ilk başta pek güvenemediğimden bazı şeyleri eklemedim siparişime.46 lira tutmuştu dedim giderse 46 lira gitsin.Yoksa benim sipariş 100'ü bulacaktı :) Fakat herşey süper işleyince pişman oldum diğerlerini de almadığıma.
ya ben napimm bana fikir verin zıbın takımı alayım mı almayım mı?çok kararsız kaldım(1 tane 10lu 2 tane 5li var ve bunları hastaneye götürcem eve gelince temzi bişiler olsun istiyorum pijama takımı varr ama büyük olur sankii )birazdan dışarı çıkıcazdda o yüzdenn karar vermm lazımm
canım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii
benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....
nikahmalzemeleri.com bu siteydi dimi seninki hiç o zaman annemleri yollamıyım ben insancıklar git gel zaten gerçi benim sipariş 200 tane falan olcak başka şeylerde sipariş etcem ay napsamki yaa
kızımın 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane çıkışı....2 tane pijama takımı,2 takım alt üst,2 tane tulumu,1 tanede elbisesi var ama ya yetmezse diye panik oluyorum....
evet canım o site... Yavuz süs diye biyer. ben ordan biberonlardan aldım mıknatıs aldım lohusa tacı aldım.Gayet sorunsuz oldu alışverişim.
kızımın 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane çıkışı....2 tane pijama takımı,2 takım alt üst,2 tane tulumu,1 tanede elbisesi var ama ya yetmezse diye panik oluyorum....
ayy nihayet zaman geldii.doktordan yarın saat 10 için randevu aldık.valla tammm 1 ayy oldu pöffff.artık 15 güne düşermiyiz acaba.çok özledim nasıl merak ediyorum nasıl oldu diye.ayy bide korku var acaba normalmi herşey bir anormallik varmıki falan diye karma karışık bişi oldum yanii
geçmiş olsun sana canımAman olmasın canım yaa benim cuma günü bi sancım oldu cumartesi akşamıda o ağrı olunca acile gittik idrar yolu enfks olmuş sen yakınlasrda idrar tahlili yaptırdınmı belki ondanda olasbilir o ağrı
canım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii
benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?