2011 Şubat Anneleri

ayy fatma inanmıyorum yaaaa bende şuanda aynı şeylere bakıyodum ve aynı 3 parça arasında kaldım hatta bide metal puset var onu gördünmü sanırım bende pusetlerden birini seçicam :)
bu arada adamları ara ara fenalık getirttim valla

bence 1. fatmacım o tüllü süslüler iyi hoşta sonra yayıntı oluyor ama bunu başka amaçlar içinde kullanabilirsin sonra.

moonsonn cum
evet işte en çok bu koyuyor benım aılem onu yere göğe sığdıramazken bunu yapmamalıydı
Allah ona akıl versin ne diyeyim
ama çok kırıldım çokkk Allah biliyor

sol kaburgam acaip acıyor
ne yapsam geçer sizce ?
işyerinde 2 büklümüm

canım bir kalk şöyle dik dur tuvalete git.(benim genelde tuvaletim geldiğinde kaburgama doğru bir baskı oluyor) bir kaç adım yürüü.çok oturmaktanda oluyorrr

geçen gün tvde anlattılar.iki tane aynı kalınlıkta kitabı arasında bir kaç santim aralık kalacak şekilde sandalyenize koyun üstüne oturun poponuz kitaplara gelecek şekilde dedi.aradaki boşluk kuyruk sokumunuza baskı yapmamak için miş.sonra ayağınızın altınada bir yükselti koyun dizleriniz biraz yukarda olacak şekilde olsun duruşunuz dedi kan dolaşımı için.çünkü karın ayaklara baskı yapıyormuş dizlerden yukarı kısıma o yüzden orayı yüksek tutmamız lazımmış.

belki faydası olur

Ben 3. seçeneği beğenmiştim kendim için de.Çok kokoş :)

Aynen öyle canım... biz hep idareci olmak durumundayız... Ama az kaldı bizim kızlar bi gelsinler bak gör o zaman onları :)
Çok cadı olcak bizim kızlar çooookk

Yaa kızlar siz bebişlerin eşyalarını yıkamaya başladınız... erken değil mi? En azından Aralık ayı sonunda Ocak başında falan yıkasak daha fazla dayanmaz mı? şimdi yıkayıp dolaba koyucam yine toz tutacaklar

ben abartmışmıyım ne 2tane hastane çıkışı,5 tane filan alt üst,4tane falan bady ve bi okadar alt..5tanecik penye tulum.1tanecikte kadife tulum var tabi bunlar 0-3ay..3-6 aydada bukadara yakın mevcut

git gide ağırlaşıyoruz canım.birde bir kaç erken doğum riskini görünce tırstım ne yalan söliimm.ben yıkayıp ütüleyip bohçaya sarıp öyle dolaba koymayı düşünüyorum.dursun mis mis.artık bidahaki ayın ortalarına doğru aksi bir durum acil bir durum olmazsa çantamı hazırlayayım diyorum.aklımdan çıksın bugün yıkıyorum ben

canım normale bakarsan erken ama çoğumuzun erken doğum riski var ben ütülüyorum şuan çünkü benim sezeryan olucağı için ocağa denk geliyor ama birde bu erken doğum riskim çıkınca hazırlayımda aklımda kalmasın bu bebişlerin sağı solu belli olmas ayyy bu arada minicikler ütüle ütüle biitmiyorr ama çok zevkliiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…