selam kızlar... Bebek şekerlerinde konuşmuşsunuz... Aynı siteden bende Ankaraya sipariş vermiştim ve o biberonlardan 80 tane aldım.Fakat ben içi boş aldım... Dışı zaten gayet süslü geliyor içine sadece şeker yada lavanta koymak yeterli. Resimde gördüğünüz o fiyongun ortasında minik kristal bir emzik yapışık oluyor.Gayet tatlı bir görüntüsü var. Bende bugün yada yarın malzemeleri alabilirsem onları koyacağım kutuyu hazırlayacağım.
Allah tüm bu hazırladıklarımızı ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Artık geriye çok az bir alışverişim kaldı.
Kendime gecelik ve pijama , göğüs pedi falan alacağım... Listelere bakıyorum bebek için alacak bişeyim kalmadı artık.
tombiicim bana mı dedin bilmiyorum ama hoş benden başka biri yüklemişmi onuda bilmiyorum ama ben bunu boynerden aldım bu pjima ama geceliği de vardı.kom markası fiyatıda uygun geldi bana 70 tl ye aldımcanım geceliğin çok şık gözüküyor bende dün arandım durdum ama bir türlü şık birşey bulamadım.
nerden aldın sen?
güle güle sağlıkla giy
bende öyleyim doğum 3 mart gözüküyo ama banane benim şubat annesi olasım varslm hanımlar...kısmet olursa benim doğumumda 2mart gözüküyo ama sezeryen olcam için daha erken alınır.
bi bakıyım dedim şubat annelerinekısmetse bende şubat sonu doğura bilirim.
selam güzel anneler ve bebişleri
cumartesi doktora gittik oglum 1700 kg olmuş bebebğim benimm yaaagzını burnunu dudaklarını herşeyini gördümm çok mutlu oldumm yaa
bizde dün kıyafetlerimizi yıkadık bu akşamda ütüleyip yerleştiriirz inşallah ben üşenmezsem
çantamızda hazır sayılır hasta bezleri felan kaldı onlafrıda bu hafta hellededriz artık doguma kadar bekler dururum bebegim gelse diyee
herkese iyi haftalafr ve tabiki yine geldik işeeee
www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo
kızlarrr güzel anneler tatlı bebişler
hepinize tunaydın iyi haftalar olsun
vallahi benimde eksiklerim var halen bu hafta tamamlıycam
çağlayancım dert etme kocalar maalesef böyle ler boşver kendin halletmeye bak
gerçi benimki cok aceleci herseyi alalım şeklinde ama beni üzdüğü farklı konu var hatta bizde küsüz konusmuyoruz
detaya girip kimseyi rahatsız etmek istemiyorum
tek üzüldüğüm çok merhametsiz ve acımasız hatta benciller
doğuma şurda sayılı gün kalmış şu kadını üzmiyeyim demiyorrrr
Allah ıslah etsin diyorum başka ne denirki
hoşgeldin fatmacım sorma bu sağlık ocaklarının tartılarda var sanırım bi bozukluk.bide kıyafet falan olunca daha da çok çıkıyosun.Kızlarr ben geldim
Bugün sevkliyim okul yok
Sağlık ocağından çağırmuış hemşirem
Kan,idrar tahlili verdim bebişin kalbini dinledik tartıldım ama orda daha şişman geldim
Sonra bebeişle çarşıya gittik birsürü şey aldık,emzik,göğüs kalkanı,ağız bezi vs vs
Hediyelemizide aldık çok beğendik inşallah arkadaşımızda beğenir
Allahım insan herşeyi almak istiyor bu benim 2. ama yinede gözüm doymuyır
Burada sepet,şeker kapı süsü satan bir mağaza var orayada ugradım fiyatlar uçmuş kapı süsü 30 tl den başlıyor sepet 25 dedi vs vs
bende o siteden alacagım sanırım:)
Kocişe gösterdim ne gerek var bukadar ayrıntıya diyor
ilkinde sepetmi yaptırdık şekermi kapı süsümü noldu?
bunda ne gerek var dedi
bende ozman haberim yoktu böyle şeylerin varlığından bilseydim yaptırırdım zaten
şimdi biliyorum yaptıracağım içimde bişey kalmasın dedim
sen bilirsin dedi
şimdi siteyi inceleyip siparişlerimi hazırlayayım bari
battık vallahi bu ay kredi kartları full gelecek halada birsürü şey eksik
bizim beşik uyku seti vs vs çoğu şey hazır olduğu halde yani bu şekil
canım sen internetten mi vermiştin siparişi ya bizde bu site güvenilirmidir falan diye endişe ediyoduk ama ailem istanbulda onlarımı yollasam diyodum ayy ne zor karar vermek.
ya ben napimm bana fikir verin zıbın takımı alayım mı almayım mı?çok kararsız kaldım(1 tane 10lu 2 tane 5li var ve bunları hastaneye götürcem eve gelince temzi bişiler olsun istiyorum pijama takımı varr ama büyük olur sankii )birazdan dışarı çıkıcazdda o yüzdenn karar vermm lazımm
canım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii
benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....
canım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii
benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....
canım benim evet dertliyim valla ama bak sende yaşıyormuşsun
evet bende ilgi bekliyorum bunu zaman zaman yapıyor taaki annemler bize gelene kadar anlayışlı idi ama şu an adamın içine sanki şeytan girdi öle suratsız öle sevimsizki anlatamam çıldırmamak elde değil
dün annem yengem ben bir alışveriş merkezinddydik o zaten evde yoktu bizde çıktık gecelik takımı falan bakayım diye neyse saatler sonra eve döndük hatta kızımın bebek odası takımı da ctesı günü gelmişti kayınvalıdem görümcem görmek isterler bozulmasınlar annemler gördü onlarda görsün diye aradım çaya davet ettim
çay la da kalmadık eşiminde yoğun ısrarları ile yemeğe de kaldılar
bana sürekli laf soktu durdu gezmeye gelince geziyorsun saatlerce diye...
yani anlatsam sonu yok be canım
bazen çok katı
çok acımasız
ve çok bencilll
bilmiyorum vallahi ama kızımın odasına sevinemedim bile Allah eşime akıl fikir merhamet duygusu versinde aklı başına gelsin:)))
ama seninde dediğin gibi benimde intikamımı kızım alacak insallah
desteğin için sağol tatlım
ya ben napimm bana fikir verin zıbın takımı alayım mı almayım mı?çok kararsız kaldım(1 tane 10lu 2 tane 5li var ve bunları hastaneye götürcem eve gelince temzi bişiler olsun istiyorum pijama takımı varr ama büyük olur sankii )birazdan dışarı çıkıcazdda o yüzdenn karar vermm lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?