canım koraydan bahsetmişsin ankarada nerde birde fiyatı nasıldı...ben bi gecelik+sabaklık 2 tanede pijama takımı aldımda bi gecelik ve sabahlık daha almayı düşünüyorum o yüzden merak ettim fiyatını...
Kızlar tam 4 saattir mide ağrımı geçirmeye çalışıyorum ölücem galiba denemediğim şey kalmadıı....
Güle güle kullan cnmcanım ben böyle bişi aldım genelde spor pijaöaları sevdiğim için bunu 40 liraya eminönünden almıştım. altı düz griEki Görüntüle 115573
ohhh afiyet olsunallahım kapı çaldı veeeeee aşure geldiiiiiiii
Cnm 25 liraya aldım rengi kırmızı önden aşağıya kadar düğmeli spor rahat penye kumaştan, foto mak nin pilleri şarjda dolsun eklerim, sabahlığım annemden bana kaldı hatta kaldı demiyim ben çok beğendiğim için istedim :))) kağandada onu kullanmıştım onuda çekip eklerim, benim kesin sezaryen bu aradaselam kızlar...buğün sabahtan beri ara ara giriyom uyuz oldum hep sistem bakımdaydı...işlerimde çok yoğundu zaten malum sene sonu..hiç okuyamadım geçmişineyse size havadan bi soru sorem... gecelik pijama olayını naptınız?? sezeryanda ne normalde ne aldınız? şu kokoşlardanmı yoksa sporlardanmı aldınız? sabahlık gibi bişi aldınızmı? veee en önemli soru kaç paralar saydınız? ben şu 3lü takımlardanmı alayım yoksa sonra giyeceğim spor bieşeymi alayım karar veremedim.. haftasonu alışveriş zamanı... o zamana kadar kara vermemde yardımcı olursanız sevinirim
Canım sağolasın, oğlum tam bir kayu hastası Allahım çıldırıyor onun için, her yerimiz kayu oldu :))) cd ler, bebekler fln, bizde senin dediğin gibi kağana kalsa kardeşinin adını kesin kayu koyardı diyoruz :))) cd leri beraber izledik ben kötü içerik göremediğim için bu sevdasını engellemiyorum, eğitici buluyorum, kayu ne yapsa kağanda yapıyor çok komik oldu çocuk :))işte bu yüzen acilen kayunun yemek yiyen bir bölümünü yapmaları lazım :))benim ilk gebeliğimdede 39. haftada sadece 1 kez nst ye bağladılar beni oda dr um değil başka hastanede bir ebe yani
çağlayancığım gözün aydın canım ne güzel izne ayrılıyormuşsun darısı bize
eve internet bağlat artık yalnız bırakma bizi
yeniden geçmiş olsun burcucum
sizdedemi caillou hastalığı var yoksa bizim evimizin bir parçası oldu kayu
hatta kızım sürekli kardeşimizn adı rozi olsun diyor
yok cnım kurumaz ben 10 tane falan stok yapıp öyle kullandım kızımda 3 ayda dayanır 5 ayda ağzını açık bırakma yeterki
maşallah canım
herşeyin yolunda olmasına sevindim
bak gerçekten ağız ucuyla söylemiyorum beğendiğin bişey varsa hemen yollarım canım
bende çok yiyorum canım
ne zararı olacak bol bol kan yapar işte
doğum izninde olduğun için doğum doktorunun rapor vermesi yasl olarak yasak bu saatten sonra 15 ocağa kadar rapor almak istiyorsa başka bir bölümden yada aile dr undan almaya çalış canım boşuna para verme özel hastaneye gidip dr una çünkü sana veremeyeceğini söyleyecektir!
lal cim geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz canım
mavi3 geçmiş olsun canım
mucakkkk
Cnm sağolasın, sanada çok geçmiş olsun, havalar aniden soğuyunca hepimiz döküldük resmen, bizim evde hasta olmayan kalmadı...sedacım geçmiş olsun inşallah ablanın sonuçları temiz çıkar sende kötü düşünme iyi düşün herşey iyi olsun
fatmacım sanada çok geçmiş olsun bencede yarın sevk al gitme okulda olaylar biraz durulsun etkiler şimdi seni
çağlayancım iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen çok sevindim senin adına bencede o müdüreye fazla güvenme sen raporunu al
burcucum kağan paşamız iyileş çok şükür kendine kağana ve bebişine dikkat et canım
senacım sende çalışırken zorlanıyosun artık çok zor oluyo neden izne ayrılmıyosun canım doğumdan sonra zaten bırakıcaksın işini
bebişlerini gören anneler gözünüz aydın maşallahbebişlerimizde kocaman olmuşlar yaramazlar
bende yine grip oldum yatıyorum:2:
Cnm bende çok etkileniyorum böyle olaylardan, bencede eğer kendini iyi hissetmiyorsan gitmeİyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
Geçmişi okuyacağım şimdi
valla kiloyu pek takmıyorum çünkü zaten hep kiloluydum hatta ben 90 ları geçerim diye plan yapıyodum ve 7 kilo almış olmak benim için mucize olunca bende hiiç ttakmıyorum.drumda takmıyo pek benim kiloları :)
bende kızçemin yaşını koyabilirim o yüzden :)
Kızlar kocamı özledim, evimi özledim, düzenimi özledim... şubat ortası dönücez gibi gözüküyor şimdilik eğer uzamazsa tabi, Allahım bi mucize olsada hepsine birden kavuşabilsem...
inş en kısa zamanda tüm özlediklerine hayırlısıyla kavuşursun canım....
burcucum adresini verdim kardeşime yarın öğleden sonra falan yollar sanırım
Tamam cnmbi kaç güne gelir :))
yakınsınız aslında ama belli de olmaz kargoculara yarın gönderdiğinde ben sana hbr veririm canım
bu arada nasıl oldunuz sen ve kağan
iyiyim canım çok şükür tam anlamıyla yuvarlanmak deyimini yaşıyorum...uyumak artık çok zorlaştı benim için uykusuz gecelere talim anlayacağın...Dileklerine çok içten bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. diyorum cnmsen neler yapıyosun
Hadi iyi geceler datlu datllu uykular
Ah ah aynı şeyleri yaşıyoruz cnmiyiyim canım çok şükür tam anlamıyla yuvarlanmak deyimini yaşıyorum...uyumak artık çok zorlaştı benim için uykusuz gecelere talim anlayacağın...
sana ve oğluşlarınada iyi gecelerr tatlı rüyalar...
kızlar bende çıkıyorum misafirlikten geldim hemen atladım pc başına :)gidip uyuyayım bari öptm hepinizi
bizede müsade kızlar inş uyuyabilirmmm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?