2011 Şubat Anneleri

canım her koray magazasında var indirim gecelik-sabahlıkar 39-110 arası var
koray nerde var die soruyosan kızılayda bildigim 3 tane var : biri koleje giderken happy daysi geçince karşıda,guvenpark otobus duraklarının karsısında bide izmir cad metro çıkışında var hemen bi tanede istanbul yolunda kocaman bi magazası var

Kızlar tam 4 saattir mide ağrımı geçirmeye çalışıyorum ölücem galiba denemediğim şey kalmadıı....

Cnm gaviskon şurup al, ben onunla yaşıyorum resmen, advance olanı daha etkili
canım ben böyle bişi aldım genelde spor pijaöaları sevdiğim için bunu 40 liraya eminönünden almıştım. altı düz griEki Görüntüle 115573
Güle güle kullan cnm
allahım kapı çaldı veeeeee aşure geldiiiiiiii
ohhh afiyet olsun
Cnm 25 liraya aldım rengi kırmızı önden aşağıya kadar düğmeli spor rahat penye kumaştan, foto mak nin pilleri şarjda dolsun eklerim, sabahlığım annemden bana kaldı hatta kaldı demiyim ben çok beğendiğim için istedim :))) kağandada onu kullanmıştım onuda çekip eklerim, benim kesin sezaryen bu arada
Canım sağolasın, oğlum tam bir kayu hastası Allahım çıldırıyor onun için, her yerimiz kayu oldu :))) cd ler, bebekler fln, bizde senin dediğin gibi kağana kalsa kardeşinin adını kesin kayu koyardı diyoruz :))) cd leri beraber izledik ben kötü içerik göremediğim için bu sevdasını engellemiyorum, eğitici buluyorum, kayu ne yapsa kağanda yapıyor çok komik oldu çocuk :))işte bu yüzen acilen kayunun yemek yiyen bir bölümünü yapmaları lazım :))
Cnm sağolasın, sanada çok geçmiş olsun, havalar aniden soğuyunca hepimiz döküldük resmen, bizim evde hasta olmayan kalmadı...
Cnm bende çok etkileniyorum böyle olaylardan, bencede eğer kendini iyi hissetmiyorsan gitme

Kız süper, 7 kilo neki cnm ya, bebeğin suyu eşi kendisi fln eder, bu arada faceyi açamıyorum cnm eft yaptık akşam hesaba sabah elinde olur, tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kızlar kocamı özledim, evimi özledim, düzenimi özledim... şubat ortası dönücez gibi gözüküyor şimdilik eğer uzamazsa tabi, Allahım bi mucize olsada hepsine birden kavuşabilsem...

Bu arada akşamüstü forumu açamıyodum face açılabiliyodu, şimdi face açılmıyo forum açılıyo

Kızlar kocamı özledim, evimi özledim, düzenimi özledim... şubat ortası dönücez gibi gözüküyor şimdilik eğer uzamazsa tabi, Allahım bi mucize olsada hepsine birden kavuşabilsem...

inş en kısa zamanda tüm özlediklerine hayırlısıyla kavuşursun canım....

burcucum adresini verdim kardeşime yarın öğleden sonra falan yollar sanırım

Kızlar çıkıyorum şimdi, oğlan bugün pek bişi yemedi muzlu süt yapayım cicibebeli fln içsin uyurken

Son düzenleme:
yakınsınız aslında ama belli de olmaz kargoculara yarın gönderdiğinde ben sana hbr veririm canım
bu arada nasıl oldunuz sen ve kağan

tamam cnm, biz iyiyiz şükür atlattık hastalıklarımızı, kağanın burnu akıyor ara ara o kadar, dr bi kaç güne geçer dedi onun içinde

Ayy busemi gördüm cnm nasıl oldunuzzzz?? altuğ nasılll??

Son düzenleme:
Dileklerine çok içten bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. diyorum cnm sen neler yapıyosun
iyiyim canım çok şükür tam anlamıyla yuvarlanmak deyimini yaşıyorum...uyumak artık çok zorlaştı benim için uykusuz gecelere talim anlayacağın...
Hadi iyi geceler datlu datllu uykular

sana ve oğluşlarınada iyi gecelerr tatlı rüyalar...

kızlar bende çıkıyorum misafirlikten geldim hemen atladım pc başına :)gidip uyuyayım bari öptm hepinizi

Kızlar busemin bebişi iyiymiş facem açıldı şimdi ordan baktım heh he çok sevindim artık kendi kendine nefes alıyor, gramajıda artıyormuş maş., 1 paket bezi bitirmiş bile kuzucuk :)) buseminde tansiyonu aradayükseliyormuş ama genel olarak durum iyiye gidiyor anladığım kadarı ile
Ah ah aynı şeyleri yaşıyoruz cnm
kızlar bende çıkıyorum misafirlikten geldim hemen atladım pc başına :)gidip uyuyayım bari öptm hepinizi

İyi geceler cnm bende çıkıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…