2011 Şubat Anneleri

günaydın:21:kendimi gördüm sankii.ben üstümü açıyorum o örtüyoo nefes alamıyorum o ayrı dert zzaten..bi de ateş basıyooo...sağa sola yatmaktanda yanlarım çürüdüü....neseee ki az kaldı dayanınnn :37:

benim eşimde sağa yatma zrarlı soluna yat diye durmadan uyandırdı beni

valla normal doğum yapacaklara bir önerim olabilir benim kuzenimin eşi isviçre'de doğum yaptı orada 40 haftayı geçince doktorlar bir tatlı kaşığı castor oil dedikleri (hint yağı) nı meyve suyuyla karıştırıp içiriyorlarmış o rahimde açılmayı başlatıyormuş. Kuzenimin eşi bu şekilde doğurdu o sıvıyı içtikten birkaç saat sonra sancılanmıştı.

kızlar 2-3 gündür benim iştahım açıldı resmen eskiden yemek yiyince hemen rahatsız olurdum şimdi rahatsızlık hissi de yok ondan bol bol yiyorum sanırım :)
bide benim karnım baya baya aşağı indi yaa çok erken diilmi bunun için yani göğsümün nerdeyse 1 karış altında

günaydın:21:kendimi gördüm sankii.ben üstümü açıyorum o örtüyoo nefes alamıyorum o ayrı dert zzaten..bi de ateş basıyooo...sağa sola yatmaktanda yanlarım çürüdüü....neseee ki az kaldı dayanınnn :37:

ya ben hep sola yatardım zaten zorlanmam ama 3 gündür sağda yada solda karnım sertleşiyor hiç sorma zaten ateş basıyor bide yorganı tepiyor üstüme en sonunda saracam o yorgana onu atacam aşşağıya olucağı o bugün bastım fırçayı uğraşma benle gidicem en sonunda bu odadan tek başına yatarsıon diyeee:22:

günaydın hatta tünaydınn güzel annecikler tatlı bebişlerr
vallahi gene geçmişi okumaya daldım ama bitmedi gitti
barii bir merhaba diyeyim dedim
herkes iyidir umarım
sağlıklı günler dilerimmm

günaydın tombicim hoşgeldin sana da sağlıkklı günler

ya ben hep sola yatardım zaten zorlanmam ama 3 gündür sağda yada solda karnım sertleşiyor hiç sorma zaten ateş basıyor bide yorganı tepiyor üstüme en sonunda saracam o yorgana onu atacam aşşağıya olucağı o bugün bastım fırçayı uğraşma benle gidicem en sonunda bu odadan tek başına yatarsıon diyeee:22:

:60: benim eşim hiç örtünmeyi sevmez bense deli gibi örtünürüm yani örtünürdüm.ama şimdi yorgan resmen arada barikat oluşturuyo ikimizde atıyoruz ortaya:) ya bide bizim geceleri kaloriferi daha da çok yakıyolar aslında ne saçma insanlar geceleri yorgan morgan örtüyolar üstlerine azcık ılık olsa daha iyi olcak

valla normal doğum yapacaklara bir önerim olabilir benim kuzenimin eşi isviçre'de doğum yaptı orada 40 haftayı geçince doktorlar bir tatlı kaşığı castor oil dedikleri (hint yağı) nı meyve suyuyla karıştırıp içiriyorlarmış o rahimde açılmayı başlatıyormuş. Kuzenimin eşi bu şekilde doğurdu o sıvıyı içtikten birkaç saat sonra sancılanmıştı.[/QUOTE

hımm aklımızda olsun lazım olabılır aktarlarda fılan bulunur sanırım bu hınt yagı:28:

aa kızlar bugün benim günüm ve haftam ne kadar uyumlu 33+3 çok hoş gözüktü gözüme :))

:60::60::60:bende diyorum gidip içerdee yatsan olmaz mı falan o da dio bananee rahatsız olsan sensin sen git yat...benmde gıcık bi huyum war en rahat yatağımda yatıyorum koltukta falan yatamam...ama artık 3 yastık koca bir ben bi de eşim sığmıyoruz vallaaa haa bide koca yorganımız varr

canım benim korkma yaa bak burda hepimiz doğum yapcaz yalnız değilsin :29: kucağına bebişini alınca herşeyi unutcaksın :emir_bebek: aklına kötü şey getirme çok kolay olcak doğumum diye telkin et kendine

mkt cim evet sakın korkma sen ne kadar cok korkarsan inan o kadar zor geçermiş bana da doğum yapmış bir pedagog arkadaşım söyledi aynı zamanda doktorumda söylüyor
hep çok rahat geçecek de ki o pozıtıflıklerı üzerine çek kolayca geçsin bitsin

kızlar 2-3 gündür benim iştahım açıldı resmen eskiden yemek yiyince hemen rahatsız olurdum şimdi rahatsızlık hissi de yok ondan bol bol yiyorum sanırım :)
bide benim karnım baya baya aşağı indi yaa çok erken diilmi bunun için yani göğsümün nerdeyse 1 karış altında

dikkat et valla gözdecim aşağı indiysee karnın...benim göğüsümün hemen altından başlıyoo karnım hala azcık inse belki rahatlarımm nefes alamıyorum valaaa...benmde iştahım çok açık bu aralar böyle yemeye devam edersem 90 la giricem doğumaa

günaydın güzel anneler
gözdecim bnm karnım hep o şekildeydi ben hep diyorum bi tuhaflık var die ama doktorda yattıpım için anlaşılmıyo aynadan bakınca kedime oakdar farklıki gögsümün ebi karış aşağısında tam bide aşağı doğru fotomu ayarlayabilsem koyucam inş yani normalde doğuma yakın göbek aşağı inermiş benm doğuma yakın daha ne kadar incek bilmiyom yani inmeye yeri yok hayırlısyla bi geçseydi şu 34:)

günaydın tombicim hoşgeldin sana da sağlıkklı günler

:60: benim eşim hiç örtünmeyi sevmez bense deli gibi örtünürüm yani örtünürdüm.ama şimdi yorgan resmen arada barikat oluşturuyo ikimizde atıyoruz ortaya:) ya bide bizim geceleri kaloriferi daha da çok yakıyolar aslında ne saçma insanlar geceleri yorgan morgan örtüyolar üstlerine azcık ılık olsa daha iyi olcak

benimkide tam tersi kafasına kadar çeker yorganı bi tek ayaklarını açar ordan nefes alıyoırmuşş :1: benide kendiyle karıştırıyor kafama kadar yorgan atıyor zaten zor dalmışım be adam ne uğraşıyon benle bu gece her yorgan ittiğinde söylendim sabah bana gece uykunda konuşuyodun diyor sayende dedim bi rahat vermiyonkii:86:

:60::60::60:bende diyorum gidip içerdee yatsan olmaz mı falan o da dio bananee rahatsız olsan sensin sen git yat...benmde gıcık bi huyum war en rahat yatağımda yatıyorum koltukta falan yatamam...ama artık 3 yastık koca bir ben bi de eşim sığmıyoruz vallaaa haa bide koca yorganımız varr

oda bana diyor ben gidip içerde yatim diye ama kıyamıyorum hem o bana barikat oluyor olmasa döner dururum yatakta:1::1::1:

benimkide tam tersi kafasına kadar çeker yorganı bi tek ayaklarını açar ordan nefes alıyoırmuşş :1: benide kendiyle karıştırıyor kafama kadar yorgan atıyor zaten zor dalmışım be adam ne uğraşıyon benle bu gece her yorgan ittiğinde söylendim sabah bana gece uykunda konuşuyodun diyor sayende dedim bi rahat vermiyonkii:86:

sevim çok güldüm cnm ya Allah iiliğii versin alemsiniz valla
bnmkide çok açıyo zırt pırt üstünü örtüyorum Yarabbim ne akdar anaç ruhluyum gece uyanır bakarım açmışmı die üstünü:):)

dikkat et valla gözdecim aşağı indiysee karnın...benim göğüsümün hemen altından başlıyoo karnım hala azcık inse belki rahatlarımm nefes alamıyorum valaaa...benmde iştahım çok açık bu aralar böyle yemeye devam edersem 90 la giricem doğumaa

ya bende aslında çok almamıştım ama tabi alt yapı sağlamdı bende 76 yla başladım zaten ama 84 olmak üzereyim 86 yı geçmesm bari:)

haftanı söylerken bi foto çekilseydin kız sexüüü sexüüüü 333:27:

ayy dimi benimde aklıma ilk o gelmişti. :1:

günaydın güzel anneler
gözdecim bnm karnım hep o şekildeydi ben hep diyorum bi tuhaflık var die ama doktorda yattıpım için anlaşılmıyo aynadan bakınca kedime oakdar farklıki gögsümün ebi karış aşağısında tam bide aşağı doğru fotomu ayarlayabilsem koyucam inş yani normalde doğuma yakın göbek aşağı inermiş benm doğuma yakın daha ne kadar incek bilmiyom yani inmeye yeri yok hayırlısyla bi geçseydi şu 34:)

ya benim plesanta aşağıda diye acaba bebişdemi aşağıda diye merak ediyorum valla.cuma günü bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya perşembe akşam onlardaydık biz kızın göbeği tam göğsünden çıkıyodu resmen hatta bana dedi sen benden öncemi doğurcan ne demişti seninki inmiş aşağı demişti ama tabi o doğurdu anlmadım bende.acaba ondan da mı erken doğum riski var ki.
bu arada benim korkulu son 4 günüm sonra 34 ü dolduruyoruz çok şükür.ocak annelrinden 34+1 de doğan bebiş sanırım hiç solunum problemi yaşamamış.biraz daha bekler inş ama artık korkulu rüyalrım bitcek inş

Son düzenleme:
Back
X