2011 Şubat Anneleri

halsizlik yorgunluk hepimizde var ya dün tüm gün net yoktu gecede lavantaları hazırlarken sıcak silikonla elimi yaktım sabah dr daydım işte öle bidee en komik kısım hediye gönderceğim kişinin adresini kaybettim artık buna dalgınlık mı dersin unutkanlıkmı bilmiom hepsi bi arada

eee...nolcak şimdi?:52:

sen boşver bana gönder o hediyeleri:)

halsizlik yorgunluk hepimizde var ya dün tüm gün net yoktu gecede lavantaları hazırlarken sıcak silikonla elimi yaktım sabah dr daydım işte öle bidee en komik kısım hediye gönderceğim kişinin adresini kaybettim artık buna dalgınlık mı dersin unutkanlıkmı bilmiom hepsi bi arada

canım mesajına cevap verdim

herkese merhaba
evde zaman geçmek bilmiyor ya aslında yapabilsem evde çok iş var o zaman çabuk geçer ama biraz ayakta fazla kalsam kasıklarım ağrıyor tv de bişey yok kitap okumaktan sıkıldım yat yat o da bi yere kadar ne yapsam diye düşünüyorum evde olan bayanlar vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bana da bi fikir verin ne olur yoksa sıkıntıdan patlıcam:84:

canım bende 2 haftadır evdeyim arada yatıyorum başım ağrıyo valla ben hergün dışarı çıkmaya çalışıyorum, ev işleri, film izliyorum,kitap okuyorum,bebişime kapı süsü yapcam,minik bez parçalrı diktim onların kenarını oyalıyorum,daha yıkamadım kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek hastane çantası hazırlancak yatak odamızda değişiklik yapıp kızıma yer açcaz benim yapılcak iş çok valla,kitap okuyamayanlar bebek bakımı eğitimi kıtabı alın bence sıkılmadan okursunuz

eşim gidince rapor almaya doktor acilen beni çağırmış
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.

napmışlar canım sana öyle boşuboşuna stres valla :47:

rahim kasılmaları nasıl oluyor bilenler yada yaşayanlar lütfen yardım edin karnım dalgalanıyor gibi yada bebeğim yer değiştiriyor gibi ama çok belirgin karnımın bi tarafı kalkıyor acaba kasılmamı nasıl anlarım?

canım ilk defa mı oluyo sende :9: tabiiki dönuyo bebgin benimki pozisyonunu aldı bi sağa sola dönuyo sadece artık o dalgalanmalar olmuyo eskiden dolanır dururdu bu aralar kaburgalarıma sardı :emir_bebek: :nazar:

kızlar benimkide genelde akşamları hareketli bazen çoşuyor ama öyle bir harekt ediyorki acıtıyor resmen o şekilde şişiriyorya kendini çok hoşuma gidiyor okşuyorum hemen indiriyor kendini birde artık eli sanırım hissetmeye başldım anlaşılıyor sanki böyle küçük birşey çıkıntı oluşturuyor dokununcada hemen çekiyor ya eli ya ayağı yirim ben onu yirim

yaaa sorma bayılıyoruz bizde o hareketlere.hele dün gece yan yatıyordum azcık karnımın üstüne kaykıldım resmen içerden itiyoo teyzesi elini melini hissettim resmen birde artık her taraftan hissediyorum elini ayağını oynatıyor karnımdan belli oluyor.
oyyy çok sevesim geldi gelselerde vakitlice sevsek oynasak

baya kısaymış belki o sertleşme kasılma olmayabilir kasılma olunca çok sert oluyor birde bebek hareketini hissetmiyosun o sırada iyice kasılıyor kaslar top gibi toplanıyor karnım

teşekkür ederim cevaplar için. içim rahatladı .o hareketlenme bebek hareketleridir o zaman.

ben hiç vazelinden bahsetmedim.ben sadece arko klasik sürüyorum ve karnım günlerce yumuşacık kalıyor ,hiç çatlağım da yok.

cevap vermişsin canım sağol

bende banyoda bebe yağı sürüyorum arada vazelin benimde hiç çatlağım yok

biri demişti kim hatırlamıyorum maalesef ordan kaldı aklımda terefddüt ettim

canım bende 2 haftadır evdeyim arada yatıyorum başım ağrıyo valla ben hergün dışarı çıkmaya çalışıyorum, ev işleri, film izliyorum,kitap okuyorum,bebişime kapı süsü yapcam,minik bez parçalrı diktim onların kenarını oyalıyorum,daha yıkamadım kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek hastane çantası hazırlancak yatak odamızda değişiklik yapıp kızıma yer açcaz benim yapılcak iş çok valla,kitap okuyamayanlar bebek bakımı eğitimi kıtabı alın bence sıkılmadan okursunuz

napmışlar canım sana öyle boşuboşuna stres valla :47:

canım ilk defa mı oluyo sende :9: tabiiki dönuyo bebgin benimki pozisyonunu aldı bi sağa sola dönuyo sadece artık o dalgalanmalar olmuyo eskiden dolanır dururdu bu aralar kaburgalarıma sardı :emir_bebek: :nazar:

yok ilk kez olmuyor da bu aralar çok sıklaştı ben de korktum biraz. ondan sordum yani...

ayy kızlar artık hareketler iyice belli oluyo gerçekten sanırım dün de benim kızım geriniyodu bööle küçük bi yumruk sanırım karnımın sol üstünden aşağı doğru indi çıktı sürekli resmen gerinirken olurya bööle yumruk yapıp yavaşça kolunu kaldırırsın bööle ay çok hoştu:))

ayy kızlar artık hareketler iyice belli oluyo gerçekten sanırım dün de benim kızım geriniyodu bööle küçük bi yumruk sanırım karnımın sol üstünden aşağı doğru indi çıktı sürekli resmen gerinirken olurya bööle yumruk yapıp yavaşça kolunu kaldırırsın bööle ay çok hoştu:))

maşallah ona ya..esneyip gerinmiştir annesi

ayy benim sorum arada kaynamasın ben tam anlamamıştımm aydınlatın benii nooolurrr

canım 6.ayda ben araştırmıştım çatlaklar için ne kullanılmalı die orda okumuştum vazelinin içinde bi madde varmış deri emiyomuş onu bebek vazelinlerinde yokmuş o kullanılabilrmiş ama diğerlerini doğumdan sonra kullanın diyolardı yine de sen bi araştır benbadem yağı kullanıyorum çok da memnunum

melocum gördüm canım aynı anda yazmışız sanırımm:17:

ben biraz baktım netten

• Vazelin-buğday yağı; bu iki maddenin karışı tamamen mucizevî bir sorun durdurucusudur. Vazelin, kremlerin ana maddesidir. Yoğun ve saf bir krem olan vazelinin, kokulu ve kokusuz olmak üzere 2 çeşidi vardır. Hamile kadınların herhangi bir şeye ya da her şeye duyarlılığı olabileceğini bildiğimizden kokusuz vazelini tavsiye ediyoruz. Her iki maddeden cıvık bir macun elde edilecek miktarlarda karıştırılır. Bu karışımı gün aşırı cilde uygulanır..

Bu iki uygulama hamile bayanları sağlık ve psikoloji konusunda çok rahatlatacak. Çünkü çatlak korkuları, “bu çatlaklar nereye gidiyor? Kurtulabilir miyim” gibi soruları hamile kadınların kafalarını çok yoruyor olmalı. Neyse ki tıp ve alternatif tıp onlar için çalışıyor.

Cildinin pamuk gibi olmasını isteyen ya da milyonda bir insanda bulunan bağ dokusu zayıflığı olan kişilerde gliserin veya vazelin-buğday yağı karışımları denenebilir.

Mucizeler beklemeyin bu iki metod çatlakları yok etmez. Sadece mevcut çatlakları durdurur. Minimum deri çatlaklarıyla hamilelik geçirmenizi sağlar.

Deri çatlakları için piyasada birçok ürün var. Pahalı ve çok şey vaat eden bu ürünlerle sorun çözen var mı? Mevcut çatlakları yok etmek konusunda en iyi çözüm lazer tedavisi. Bu sorun sizi çok üzüyorsa doktorunuzla ne yapmanız gerektiğine karar verin.

ya kızlar bence bu çatlama işi birazda bünyeyle alakalı.valla ben hamileğin 3. ayında bebe yağı almıştım dr 3. aydan itibaren başla demişti daha yarısı bitmedi desem yeridi ve bi çatlağım yok.yani ben hep unutuyorum yada üşeniyorum ama çatlamdım zaten cildim de çok yağlı.annemde hiç çatlamamış benim.biraz bünye meselesi

ya kızlar bence bu çatlama işi birazda bünyeyle alakalı.valla ben hamileğin 3. ayında bebe yağı almıştım dr 3. aydan itibaren başla demişti daha yarısı bitmedi desem yeridi ve bi çatlağım yok.yani ben hep unutuyorum yada üşeniyorum ama çatlamdım zaten cildim de çok yağlı.annemde hiç çatlamamış benim.biraz bünye meselesi

zaten doktorlarda kesin önler demiyo.çatlayacaksa çatlar bencede krem ilaç hiç bişi kar etmez.anneye de benzermiş zaten kızın hamileliği.benim annemde 4 tane doğurdu cillop gibi maşallahh.benim cildim çoookk kurudur fecidir yanii.ama bende henüz çatlamadım.sürdüklerimde cilt rahatlasın kaşınmasın gerinmesin diye
ammaaaann çatlarsada çatlar napiimm yaa:63:

zaten doktorlarda kesin önler demiyo.çatlayacaksa çatlar bencede krem ilaç hiç bişi kar etmez.anneye de benzermiş zaten kızın hamileliği.benim annemde 4 tane doğurdu cillop gibi maşallahh.benim cildim çoookk kurudur fecidir yanii.ama bende henüz çatlamadım.sürdüklerimde cilt rahatlasın kaşınmasın gerinmesin diye
ammaaaann çatlarsada çatlar napiimm yaa:63:

evet zaten çatlaması sorun değil kaşıyıp tahriş etmemek ve hem nemli hemde yumuşacık dursun diye arko kullanıyorum ben missss....misss:8::8:

ben şimdi bidaha baktım bendeki vazelin johnsons baby. nin.üzerinde bebeğinizdede kullanabilirsiniz falanda yazıyo.zararlı olsaydı bebekte kullanılmazdı heralde

kzılar korkuttunuz benı bende az once su kasılma olayı ıcın dru aradım dun aksam cok olmustu cunku bugunde devam etmedıyse ve perıyodık bır kasılma yoksa sorun olmaz yorulmussundur dınlen dedı:30:

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
heartjn.gif
| Nurberra | 5 |
heartjn.gif
| too_be | 2 |
heartjn.gif
| imp | 1 |
heartjn.gif
| moonsun82 | 1 |
heartjn.gif
| dillerim lal | 1 |
heartjn.gif