2011 Şubat Anneleri

sıkmayın canınızı kızlar erkekler hep böyle :47: onlar bizim gibi ince ve düşünceli deiller maalesef siz bebişlerinizi düşünüp mutlu olun :8: :16:

bizde de 1-2 haftaya herkes doğurur arka arkaya ben de sona kalmaktan korkuyorum siz doğururken ben burda dokuz doğururum valla :18: inş kızım 38de 3 kiloyu aşmış olurda geliverir kolayca :81:

ben 28 ocaktan sonra dogurabilirim müsaitim :))))

günaydın kızlarrrr.ne uyumuşum ne uyumuşumm ohhhh 12yi uyandığımda.her bir yerim tutuluyo gerçi sırtım belim elim kolum falan ama o olacak okadar

annem geldiiiii...kahvaltı yapıcaz birliktee.akşamada ablam gelir.sonuçları aldı annem daha doktora göstermedik ama sanırım temiz.bilmemne bilmemne bulgu bulunmamıştır falan yazıyoo.inşallahh temizz Allahın izniyle.şu test bi temiz çıksın ablama çocuk yap diye baskı yapıcam var gücümlee..kızı var 11 yaşında kendi yaşı 35 baksana sorunlar çıkıyor yapsın bitane çocukk miss gibiii fırsatı varkenn :37: iyice koca karılar gibi oldumm valla yaaa.

herkese iyi gecelerrrrr,bel ağrım geçti fakat sabahtan beri kasılmaktan patlar hale geldim,karnım taş gibi,birde aşağı doğru baskı hissi varki dayanılmaz,sanki karnımın içi yara olmuş gibi rahatsızlık var sürekli tuvalete gidip geliyorum,son ayda her türlü pürüz çıkar oldu iyice

demin kötü bi haber aldım,bi tanıdığım 6 aylık hamileydi,meğerse bebeğin göbek kordonu plesentasından kopmuş bebek ölmüş,sezeryan doğum ile bebeği almışlar çok üzüldüm,hayatımdada ilk defa böyle bişey duydum tüylerim ürperdi,böyle bişey duyanınız varmı,kadın için çok ama çok yıpratıcı bir durum ve süreç,Allah sabır versin

yaa çok üzüldüm.Allah sabır versin.hep söylerler yukarı uzanma elini kolunu yukarı uzatma çocuğun emziği düşer tabiriyle kordonu kopar falan derler.demekki bunumu kastediyorlar acaba:50: aman dikkat edin ben pek etmiyorum aslında:17:

kızlar hala uyanamdınız mı yaa
çamaşırımı attım yemeklerimi de ocağa koydum pekmezimi içtim ohh rahatım :51:
kızımın cicilerini ütülicem bugun çok heyecanlı :8:

ohh valla bissürü iş halletmişsin.benimde okadar işim varkiii ohooooo bi kalksamm ee 12ye kadar yatarsan işmiş yapamazsın tabii

günaydın güzel anne adayları ve bebekleri

bugun akşam olur mu bilemem çok moralsiz birgün çünkü :58:

annesiyle babası ablası ilk sırada herzaman salla üzme kendini takma onu hiç ilgisiz davran biz kafamıza taktıkca daha kötü oluyor

mavicim yaaa üzme kendini.duymayacaksınn boşver.bunların geneli böyle yani napıcann

herkese mrb daha önce doğum yapmış olup 2. yada 3.bebeğine hamile bayanlara sesleniyorum:58:doğum iyice yaklaştı ve ben çok korkmaktayım şu an herşey normal doğumu gösteriyor eşim kadın doğum uzmanı ve benim normal doğum yapmam konusunda çok ısrarcı bende başta öyle düşünüyordum ama günüm yaklaştıkça korkuyorum.sağolsun bu konuda eşimde beni fazlasıyla rahatlatmaya çalışıyor ama yinede bir korku var içimde bir türlü atamıyorum üstümden.eşim herşeyin çok kolay olacağını söylesede bir gün düşünmüyorum ikinci gün yine korkmaya başlıyorum.acaba herkestemi aynı korku var.daha önce doğum yapmış olan anneler çok ağrılı ve kötü bir süreçmi doğum sizden cvb bekliyorum.

her ne kadar doğum yapmış olanlardan yorum istesen de seni rahatlatmak için yazmak istedim
canım burda bi sürü kişiyiz ve çoğumuz normal doğum düşünüyoruz sonuçta kendin ve en önemlisi bebeğin için en sağlıklı ve iisi normal doğum yalnız deilsin merak etme ii düşün ii olsun aklına kötü bişi sakın getirme çok kolay olcak de öyle dua et ben hep etrafımdan ii şeyler duyuyorum kötü şeyleri okumuyorum yada dinlemiyorum

evet cnm merak etme benımde ılk gebelıgım bende cok korkuyorum hatta benımle bırlıkte hamıle olan ark soruorum onlarda korkuyolarmıs napıcaz bılmıyorum.Normal dogumdan korkuyorum ama bı yanmda sezeryan olmak ıstemiyo:50:Bu işin sonu nereye varıcak bende merak ediyorum....

herkese mrb daha önce doğum yapmış olup 2. yada 3.bebeğine hamile bayanlara sesleniyorum:58:doğum iyice yaklaştı ve ben çok korkmaktayım şu an herşey normal doğumu gösteriyor eşim kadın doğum uzmanı ve benim normal doğum yapmam konusunda çok ısrarcı bende başta öyle düşünüyordum ama günüm yaklaştıkça korkuyorum.sağolsun bu konuda eşimde beni fazlasıyla rahatlatmaya çalışıyor ama yinede bir korku var içimde bir türlü atamıyorum üstümden.eşim herşeyin çok kolay olacağını söylesede bir gün düşünmüyorum ikinci gün yine korkmaya başlıyorum.acaba herkestemi aynı korku var.daha önce doğum yapmış olan anneler çok ağrılı ve kötü bir süreçmi doğum sizden cvb bekliyorum.

ayy ne şanslısın eşin kadın dogum uzmanı bence hiç korkma canıım benimde ilk dogumum olcak illaki normal olcak diye bişey yok önce sen ve bebegin olmazsa sezeryan olur yani pek bi rahat gördüm:66: kendimi yaaa :)))

ayyyy ne şansss ne şansss eşin kadın doğum doktoru demekkk

valla bizim arayıpta bulamadığımız şeyy.kız daha ne istiyosunn benim eşim doktor olacakta ben tasa edicemmm.

korkuları duyman çookk normalll.hepimizde var valla.en cesurumuz bile doğum yaklaştıkça böyle hafiften yan çizmeye başlıyoruzz:37:

günaydın kızlarrrr.ne uyumuşum ne uyumuşumm ohhhh 12yi uyandığımda.her bir yerim tutuluyo gerçi sırtım belim elim kolum falan ama o olacak okadar

annem geldiiiii...kahvaltı yapıcaz birliktee.akşamada ablam gelir.sonuçları aldı annem daha doktora göstermedik ama sanırım temiz.bilmemne bilmemne bulgu bulunmamıştır falan yazıyoo.inşallahh temizz Allahın izniyle.şu test bi temiz çıksın ablama çocuk yap diye baskı yapıcam var gücümlee..kızı var 11 yaşında kendi yaşı 35 baksana sorunlar çıkıyor yapsın bitane çocukk miss gibiii fırsatı varkenn :37: iyice koca karılar gibi oldumm valla yaaa.

ohh maşallah iyi uyumuşsun ben de uyumak istiyorum ama agrılardan bıkıp kalkıyorum valla :)) iyi hadi ablanın sonucları inşallah temiz çıkar canım tabi bi tane daha yapsın yaşı geçmeden kızıda büyümüş hem :))

öff yaa kızlaarrr geçen sene özel sağlık sigortası doğumu %100 karşılıyordu.bu sene % 80 karşılıyor :50: tühh yaa geçen sene doğuraydım keşke :37:

hu huuu günaydın millet,yoksa tünaydın mı demeliydim:1:ya aslında 11.30 gibi kalktım ,kahvaltı,çamaşır bulaşık derken bu saat olmuş,heee bu arada dün akşamdan şekere yatırdığım kabakları pişirdim ama ben hiç beğenmedim:50: biyerde mi hata yaptım,yoksa kabaklar mı kötüydü bilemedim...ama akşam eşim demişti bu kabaklar pek güzel deilmiş die...amaaann neyse daha güzelini bi dahaki sefere inş...geçmişi okuyup geleyim bi..see u :64:

her ne kadar doğum yapmış olanlardan yorum istesen de seni rahatlatmak için yazmak istedim
canım burda bi sürü kişiyiz ve çoğumuz normal doğum düşünüyoruz sonuçta kendin ve en önemlisi bebeğin için en sağlıklı ve iisi normal doğum yalnız deilsin merak etme ii düşün ii olsun aklına kötü bişi sakın getirme çok kolay olcak de öyle dua et ben hep etrafımdan ii şeyler duyuyorum kötü şeyleri okumuyorum yada dinlemiyorum

daha önce doğum yapmamaış olanlarnda fikirleri önemli tabi ama ben korkunca ne bileyim sanki onlarda en az benim kadar çok korkuyorlarmış gibi geliyor,teşekkür ederim desteğinden dolayı.

evet cnm merak etme benımde ılk gebelıgım bende cok korkuyorum hatta benımle bırlıkte hamıle olan ark soruorum onlarda korkuyolarmıs napıcaz bılmıyorum.Normal dogumdan korkuyorum ama bı yanmda sezeryan olmak ıstemiyo:50:Bu işin sonu nereye varıcak bende merak ediyorum....[/Q

hakkımızda hayırlısı tabi ama korkmamakta elde değil insan yanında bir destekçi arıyor her ne kadar eşim sonsuz destek çıksada bu konuyu ve korkuları hemcinsinle paylaşmak ayrı birşey.etrafımdada normal doğumu sorabileceğim bayan arkadaşım olmadığı için sizlerden destek almak istedim sağolun.

ayy ne şanslısın eşin kadın dogum uzmanı bence hiç korkma canıım benimde ilk dogumum olcak illaki normal olcak diye bişey yok önce sen ve bebegin olmazsa sezeryan olur yani pek bi rahat gördüm:66: kendimi yaaa :)))

ya şansmı şanssızlık mı bilemiyorum:1:eşim dediklerimi birebir yaparsan herşey çok kolay olacak diyor ama ben onun verdiği acıyla eşimi dinlemeyip çığırdan çıkmaktan korkuyorum.zaten eşim öyle bağırıp çağırıp beni rezil etme diyor bağırırsam hemen sezeryana alacakmış:52:(aslında işime gelir)

ayyyy ne şansss ne şansss eşin kadın doğum doktoru demekkk

valla bizim arayıpta bulamadığımız şeyy.kız daha ne istiyosunn benim eşim doktor olacakta ben tasa edicemmm.

korkuları duyman çookk normalll.hepimizde var valla.en cesurumuz bile doğum yaklaştıkça böyle hafiften yan çizmeye başlıyoruzz:37:

valla eşin doktor olunca daha çok tasa ediyorsun,ya onun verdiği rahatlıkla vede canımın çok yanmasıyla dediklerini yapamazsam diye korkuyorum aslında.benimde yan çizesim var ama eşim bırakmıyor:59:

kızlar artık su sertlesmeler(kasılmalar)cok sık oluyor bende sıszınde oylemı
valla cnm benim de karnımda bişeyler oluyo ama bu kasılma mı ne bilmiyorum:1:

cnm benm de arttı kasılmalarım magnezyum kullanmama rağmen,ama artık normal heralde die düşünüorum ben çok takmadım o yüzden.
bazen de acaba dr.a sorup magnezyumu günde 2ye mi çıkarsam diorum,önümüzdeki hafta kontrol sorucam o zaman.
özellikle dün akşam baya bi kasıldım ama dinlenince geçti bu sabah yok
ya ben magnezyum falan almıyorum,bu cuma kontrolüm var gidince bi sorayım bari...herkes kullanıyomu ki magnezyum?
valla bu hamile eşlerine destek olan eşler nerede acaba çok merak ediyorum :))
bizimki ne kadar sorumsuzluk varsa yerine getiriyor valla ya...
bi de annesinin babasının konustuklarından çok etkileniyor iyice kabalaşıyor off off
benim 1 ayım var doguma inşallah uzarsa bilemem

takma cnm kafaya boşverrr...şu anne baba ağzına bakan erkeklerin kulaklarını çekmek lazım ama naparsın hepsi aynı cnm:((

benim de ilk bebişim olacak kısmetse ama valla önceleri bu kadar korkmuyodum da,karnım büyüdükçe ve doğum yaklaştıkça iice korkular başladı bende de:18:

akşama yemekli misafirim var kızlar...gidip mutfakta vakit geçirmem lazım..ne yapsam acaba yaaa...ya ama belim ağrıycak yine biliorum ama napiim...neyse ben şimdilik kaçar grşz kızlarr...

akşama yemekli misafirim var kızlar...gidip mutfakta vakit geçirmem lazım..ne yapsam acaba yaaa...ya ama belim ağrıycak yine biliorum ama napiim...neyse ben şimdilik kaçar grşz kızlarr...

ayy hamile hamile de hiç çekilmez şimdi saatlerce hazırlık bide servis yapmak falan kolay gelsin sana:37:

valla cnm benim de karnımda bişeyler oluyo ama bu kasılma mı ne bilmiyorum:1:

ya ben magnezyum falan almıyorum,bu cuma kontrolüm var gidince bi sorayım bari...herkes kullanıyomu ki magnezyum?

takma cnm kafaya boşverrr...şu anne baba ağzına bakan erkeklerin kulaklarını çekmek lazım ama naparsın hepsi aynı cnm:((

benim de ilk bebişim olacak kısmetse ama valla önceleri bu kadar korkmuyodum da,karnım büyüdükçe ve doğum yaklaştıkça iice korkular başladı bende de:18:

aynene bende ilk başlarda normalmiş düşünüyorsun diye soranlara hemen evet kesinlikle diyordum ama günüm yaklaştıkça korkuyorum.şimdi ise soranlara sadece kısmet bakalım gibi cvblar vermeye başladım.

ya şansmı şanssızlık mı bilemiyorum:1:eşim dediklerimi birebir yaparsan herşey çok kolay olacak diyor ama ben onun verdiği acıyla eşimi dinlemeyip çığırdan çıkmaktan korkuyorum.zaten eşim öyle bağırıp çağırıp beni rezil etme diyor bağırırsam hemen sezeryana alacakmış:52:(aslında işime gelir)

napcan canım orda kimseyi dinleyemessin bence canının derdine düşcen yani :)) rezil olcak bişe yok her bayanın başına geldi gelcek bağır cagır sen bide o halde kendinimi sıkcan yaa:64:

Back
X