canım cok geçmiş olsun..neler yaşamışsın.
off neler yasamış morelim bozuldu ya paran yoksa seni takanda yok hjastanelerde gercı özellerde bile hemsıreler çok kötü çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok geçmiş olsun..neler yaşamışsın.
Kızlar siz kasılmalardan ne rahat bahsediyorsunuz. Benim geçen hafta nst de kasılmam çıktı, doktor dayadı ilaçları. raporunu haftaya iptal edebilirim, ev istirhati verebilirim devam ederse dedi. rahimde açılma olmadığı için çalışmama izin verdi. bu hafta tekrar gidicez. bildiğim kadarıyla 34 haftadan önce kasılma hayra alamet değil. çünkü ciğer gelişimi tamamlanmamış oluyor. 34 haftanın altındakiler, kasılmanız varsa kendinizi yormayın, iş yapmayın, yürüyüş yapmayın, çay kahve içmeyin ve drnuza danışın derim. 34 sonrası pek problem değil diye biliyorum. ama en iyisini drlar bilir. korkutmak gibi olmasın ama dikkat etmemiz lazım.
bu çatı muaynesi çok can yakıomuş diolar böyle duyum alan varmı
canm rahat değildim kaç gündür kendi kendimi yedim ama dediğin gibi NTS de çıkarsa sorun var.benim nstde çıkmadı.diğer türlü doğum sancısının aynısı ama yalancı sancıda çekebilirz.kasılmada yaşayabiliriz.yeterki NSt de çıkmasın.bebek başaşşağıgelmeye çlıştığı için olabilirmiş ..........sende dikkat kendine.dinlenerek geçer dedi bugün benim ntsme bakan ebe :))
selam kızlarr...
geçmişi okudummm uzuun uznn..doğum muhabbetlerimiz artmış baya..korkutuyo bu süreç beni..kasılmalardan bahsedyosunuz, ben mi yaşamıyorum yoksa anlamıyomuyum bilmiyorum...oğluşumun hareketlerini net hissediyorum..küçücük ayağını dayıyo karnıma..elimin altından kayıveriyo ayacığı..hıçkırıklarını hissediyorum ama karnımda sertleşme hissetmiyorum..dokununca mı farkediliyo..
bugun doktorlardaydım ben yine..bacağımda hamilelikten önce vars vardı benim..hamilelikle arttı baya..gittim kalp damar cerrahına..hamilesin bişey yapamayız, varis çrabı kullan dedi..sonra ameliyt dedi..moralim bozuldu...
bronşitim iyice azdığı için bide kendi doktoruma gittim..dayadı antibiyotiği...şansım kalmadı yanii..kullanacağız mecburr...( her yerim ağrıyo..tüm eklemlerim, kaslarım, kemiklerim...yaptığınız işleri okuyorum da imrendim valla...camaşırları makinaya atmak bile zor geliyo...
bide yazmam gereken bi tez var..hocalarım dğumdan önce yaz bititr diyolar, doğumdan sonra zor olur diyolar...yok anammm çok tembelleştim bennn..onun tresi de yetiyo...
üffff...içimde kırktürlü sıkıntı varrr...kaynanalardan konuşmuşsunuzzzz...üfff benimkini düşünmek bile istemiyrum..gelecekler ne kadar kalacakalr acaba...bu bile sıkıntı içimdeee...
normalmiş canım zaten bazılarnda sancılı oluyor bazılarında hiç olmuyor.magnezyum kullanmak faydalı oluyormuş ama onu unutmacanım benim kız 3 haftadır baş aşagı ama benim de kasılmam sertleşmelrim var dediğin gibi nst de de çıkmıyo dr um herşeyin normal deyip gönderiyo neyse olcak artık az kaldı
İYİ AKŞAMLAR ŞUBAT ANNELERİ
SİZLERDEN Bİ FİKİR ALMAM LAZIM..İNANILMAZ DERECE KAFAMI KARIŞTIRAN Bİ DURUM VAR ÇOK GEREKSİN AMA NAPİM:26: BEBEK ARABASI..BAKTIĞIM 2 MODEL VARDI TAMA BU DEDİĞİM.. AMA YAKINDAN GÖRÜNCE İNANILMAZ HATALAR GÖRDÜM.. ÇOK RAHATSIZ OLDUM...TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR
selam kızlarr...
geçmişi okudummm uzuun uznn..doğum muhabbetlerimiz artmış baya..korkutuyo bu süreç beni..kasılmalardan bahsedyosunuz, ben mi yaşamıyorum yoksa anlamıyomuyum bilmiyorum...oğluşumun hareketlerini net hissediyorum..küçücük ayağını dayıyo karnıma..elimin altından kayıveriyo ayacığı..hıçkırıklarını hissediyorum ama karnımda sertleşme hissetmiyorum..dokununca mı farkediliyo..
bugun doktorlardaydım ben yine..bacağımda hamilelikten önce vars vardı benim..hamilelikle arttı baya..gittim kalp damar cerrahına..hamilesin bişey yapamayız, varis çrabı kullan dedi..sonra ameliyt dedi..moralim bozuldu...
bronşitim iyice azdığı için bide kendi doktoruma gittim..dayadı antibiyotiği...şansım kalmadı yanii..kullanacağız mecburr...( her yerim ağrıyo..tüm eklemlerim, kaslarım, kemiklerim...yaptığınız işleri okuyorum da imrendim valla...camaşırları makinaya atmak bile zor geliyo...
bide yazmam gereken bi tez var..hocalarım dğumdan önce yaz bititr diyolar, doğumdan sonra zor olur diyolar...yok anammm çok tembelleştim bennn..onun tresi de yetiyo...
üffff...içimde kırktürlü sıkıntı varrr...kaynanalardan konuşmuşsunuzzzz...üfff benimkini düşünmek bile istemiyrum..gelecekler ne kadar kalacakalr acaba...bu bile sıkıntı içimdeee...
Selaaaaamm biz geldik![]()
ben chicco liteway düşünüyorum ama henüz almadım.0-36 ay arası kullanıma uygun ve tam yatıyor. Umarım inceleyip beğenmediklerinden biri bu değildir))
sıkma kendini deniz, varis, bronşit, tez ,bir de kayınvalide derken ne çok şeyi dert etmişsin. Miniğin hareketlerini düşünsene nasıl huzur veriyor ve bu güzel anların bir daha hayat boyu tekrarı yok. Tadını çıkar bolbol.
Selaaaaamm biz geldik![]()
selam kızlar, bugün okul çıkışı biraz alışverişe çıktım son eksikleri tamamlamak için. terlik falan kalmıştı. tavsiyelerinizi dinleyip üstten ayarlanan dışarıda giyilen tarzda birşey aldım. içime sindi. artık rahatız, hasta çantamız hazır en azından ama hiiiç acelem yok zamanında gelsin oğlum.
kasılmalardan bahsediyorsunuz, bende oluyorsa da anlamıyorum henüz ama yürürken ve çalışırken çok zorlanıyorum. keşke ev hanımı olsaydım diyorum bugünlerde sürekli( ama daha bir ay çalışmalıyım doğum iznimi uzatabilmek için. allah hepimize güç kuvvet versin
hoşgeldin canım mert nasıl oldu?
hoşgeldin canım, oğlunuz nasıl oldu? hastaneden çıktı mı? güzel haberler bekliyoruz senden