2011 Şubat Anneleri

bazen evin küçük olması acayip işe yarıyo

bak hemencecik heryeri süpürdüm.tabi öyleeee üstten yalap şalap :37: dip köşe çekmedim.valla bu kadarcık şeyden bile yoruldum Allah sizi inandırsın ellerimin falan canı kaçtı.inadınada bugün hiç enerjim yok.aslında gönlüm çok şey yapmak istiyo ama enerjim yok

az dinleneyim silerim bide

dinlen sedacım yaa valla ben bayadır bıraktım eşimle yapıyom o süpürüyo ben silip toz alıyom
dün bi oturduğumuz odayı süpürim dedm ne belim kaldı ne kasığım

mrhb güzel annişler ve bebişleri
biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
canım kızım 2580 gr. 48cm olmuş.:8:
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

Maşallah Maşallah Allah Nazarlardan Korusun..:nazar:

ayyy maşallah canım yaa kocaman olmuş maşallah :nazar: :nazar: artık 2.5 lara mı geldi sıraa

Maşallah canım kocaman olmuş.:nazar:
Amin canım inş.Doğum haberlerinide böyle buradan duyururuz..

Maaşaallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı... onada hayırlı evlat olmayı nasibetsin.. bizimki nasıl oldu acep meraklandım iycene...

Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz ben nerdeyse 1lt yakın içmeye başladım.Sırf şu boğazımın yanmasını hissetmiyim diye.İş yerine 1lt süt alıp getiriyorum evden bardak bardak içiyorum boğazım kötü oldukça...Sütün fazlasının zararı varmıdır acaba.

Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz ben nerdeyse 1lt yakın içmeye başladım.Sırf şu boğazımın yanmasını hissetmiyim diye.İş yerine 1lt süt alıp getiriyorum evden bardak bardak içiyorum boğazım kötü oldukça...Sütün fazlasının zararı varmıdır acaba.

çok fazla içmemeye çalış.. yoğurt daha sağlıklı içinde faydalı bakteri tüürü çok fazla... hem sütün fazlası demir emilimi açısından ters etki yapıp kansızlığa neden oluuyor.. günde en fazla iki bardak içmen yeterli... yoğurda ağırlık ver...

Maşallah Maşallah Allah Nazarlardan Korusun..:nazar:

canım havuzlu han akşama kadar açık mahmut paşada öyle bazı dükkanlar kapatıyor sadece onlarda bebek mağazaları değil :)))) ben 3 te gitmiştim akşam 7ye kadar oradaydım hala açıktı

maşallah canım kocaman olmuş kızçen artık 2,5 kilo olmuşlar az kaLdı gelmelerine mercimek tanelerinin hepsi hayırlısıyla gelsin inş:nazar:

Son düzenleme:

yoktur heralde canım drum günde yarım litre içmemi söyledi ben öğlen 1 bardak yatmadan önce 1 bardak süt içiyorum gün içinde de 1 kase yoğurt yiyorum

bak şimdi aklıma geldi yengem ilk hamileliğinde senin gibi 1 litre süt içiyodu yeğenim doğumdan sonra d vit kullanınca bıngıldağı erken sertleşti meğer o sütü içtiği için d vitaminine gerek yokmuş sen doğumdan sonra sor bi druna

günaydın herkeseee dün gece uykusuzlar kervanındaydım bende geçe 3,5 du uyuduğumda sabahta kalkmak bilemedim oğluşumda uyuyor napsın dün çok yoruldu paşam uyusunda büyüsün sizler nasılsdınız:49:

canım havuzlu han akşama kadar açık mahmut paşada öyle bazı dükkanlar kapatıyor sadece onlarda bebek mağazaları değil :)))) ben 3 te gitmiştim akşam 7ye kadar oradaydım hala açıktı

maşallah canım kocaman olmuş kızçen artık 2,5 kilo olmuşlar az kaLdı gelmelerine mercimek tanelerinin hepsi hayırlısıyla gelsin inş:nazar:

canım çok teşekkür ederim sevindim yaa ben de ctesi kapalıdır diye gitmiyordum hiç gidelim bari bu ctesi de eksikleri tamamlayalım.. teşekkür ederimmmm

yoktur heralde canım drum günde yarım litre içmemi söyledi ben öğlen 1 bardak yatmadan önce 1 bardak süt içiyorum gün içinde de 1 kase yoğurt yiyorum

bak şimdi aklıma geldi yengem ilk hamileliğinde senin gibi 1 litre süt içiyodu yeğenim doğumdan sonra d vit kullanınca bıngıldağı erken sertleşti meğer o sütü içtiği için d vitaminine gerek yokmuş sen doğumdan sonra sor bi druna

Anlamadım ben canım senin dediğini ya şimdi yengen o sütü içtiği için iyimi olmuş kötümü olmuş

:nazar::nazar::nazar:
hepimizin bebişlerine maşallah...büyüdüler artık 100gr.1000gr.2000gr derken 2.5 larıda gördük şükür.
inşallah bide sağsalim doğduklarınıda görsek.doğum hikayelerimizide paylaştığımızı görücez inşallah...

keşke bizde içebilsek okadar..bende iş yerine getirmeye üşeniyom.akşamda fazla kaçırınca çerez meyve...süte yer kalmıyo..ama yinede en az 2 ençokta 3 bardak anca içebiliyorum...nolcak uzun olur bebişin:emir_bebek: daha ne:nazar:

tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo

fazla değilmi canım yhaa 2 bardaktan fazlası kansızlık yapıyor diye biliyorum ben

gunaydın kızlar bugun ıse gec gedım bıraz oh cok ıyı geldı:10:
dun aksamdan adet sancısına benzer bı sancım oldu belımde ve kasıklarımda sabah gıtmeyecektım ıse ama baktım gecmıs bosuna ıznımı kullanmayayım dedım :30:
azonce ogluma netten https://www.unnado.com/
hazır kundak aldım emınonune gıttgımde sormustum aynısan 32tl demıslerdı 17ye bulunca kaptım hemen:90:

:nazar::nazar::nazar:
hepimizin bebişlerine maşallah...büyüdüler artık 100gr.1000gr.2000gr derken 2.5 larıda gördük şükür.
inşallah bide sağsalim doğduklarınıda görsek.doğum hikayelerimizide paylaştığımızı görücez inşallah...

inşallah inşallah...sağlıkla olur inşallah..:nazar:

tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo

canım gecmıs olsun benım 2 ay once cok olmustu oksurugum hatta dr kortızonlu ılac verdı mecburen oksurugu kessın dıye cok fazla oksurmek ıyı degılmıs zencefıl ve bal karısımı bana cok ıyı gelmıstı bu arada:26:

Back
X