2011 Şubat Anneleri

selam arkadaslarr biz doktora gittik bugün oğlumla.

doktorla dogumu konusacaktım ki o bana sordu nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanmı diye

bende siz nasıl uygun görürsünüz dedim bence kadın saglıgı acısından sezeryan daha iyi ama sen

karar ver normal içinde bi sorun yok dedi öyle diyincde şaşırdım bende o deseydi şöyle diye tamam derdim secimi bana bırakınca kararsız kaldım 10 gn sonra tekrar gidicem kontrole bende bi daha geldiğimde karar vereyim dedim tamam dedi ne yapıcam bilmiyorum karar vermek cok zorr :26:

benim doktorum tam tersini düşünüyo...sezryan olmak isteyenleri bi anormallik yoksa normale çevirmeye çalışıyo..ben de normal yanlısıyım..ama korkuyorummm:):84:

mrb kızlar ben geldim.
annemi yine hastaneye kaldırmışlar.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula

inşallahh
sakin bir hamilelik geçiriyoruz aslında genel olarak.bebeklerimizde mutlu ve sakin olurlar inşallah.her bebek sıkıntı sorun yaşar ama inşallah bizi çook zorlamazlar.

çok merak ediyorum ne olacak nasıl olaacak neler yaşayacağız

bide ne kadar anlamlı bilmiyorum ama oğlumun saçları olacakmı diye merak ediyorum:37: hani kime benzediğini bile daha az merak ediyorum.böleee çok uzun saçları olsun istiyorum niyeyse :34:

haha....benimde öle tuhaf meraklarım var...burnu kime benziycek mesala:1: bize benzerse yandık...anneme benzerse şanslıyız:9: şükür bin şükür fena geçmiyo hamileliğimiz...bi dün çok rahatsız oldum..sanki bacaklarıyla midemi sıkıştırdı tüm gün..garibim sıgamayınca napsın...bide anası çok yiyo...:56: midede şişince sıkışıyodur orda...ama bi hoş etti içimi:59:

mrb kızlar ben geldim.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula

Gözdecim büyük geçmiş olsun hayatım , böyle eli kolu bağlı kalmakta kötü haklısın ama elinden gelen bişey değil canım ya,acil şifalar inşallah ...

mrb kızlar ben geldim.

Gözdecim geçmiş olsun canım ya allah acil şifalar versin gerçekten çok zor bir durum seninkide ama inş.bir an önce düzelir canım.38 haftadan sonra bir zararı olmayacaksa konuş bakalım dr.la belki senin istediğin gibi alırlar bebişi.

mrb kızlar ben geldim.

Çok geçmiş olsun gözde Allah acil şifalar versin annene yazık kadın ne çekti ne zamandır yaa .. Üzülme diycem ama insanın elinde değil en azından fazla yıpratma kendini, bebeğini düşün canım.

selam kızlar ben geldimm

koltukta tv karşısında uyuyakalmışım yine.güya erken kalktım.zil çaldı eşim geldi ona uyandım.2 şişe serum vermişler kan almışlar 6 tüp ilaç vermişler bissürüü.ayy kıyamammm.2.5 dan sonra çıkacak tahlillerin sonucu.uyuyo şimdi mışıl mışıl.bugün işe gitmiyo.ayy çok üzülüyorum o böyle hastalanınca bi çocuğumda o sankii.

bende öğle yemeğimi yidim pcyi açayım dedim ama yarım saat uğraştım.bi sorun var pcde ama bakalım hayırlısı.bozulmasın sakınnn

mrhb güzel annişler ve bebişleri
biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
canım kızım 2580 gr. 48cm olmuş.:8:
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

oyy maşallahhh kızınaa büyüyolar ne güzel

Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz ben nerdeyse 1lt yakın içmeye başladım.Sırf şu boğazımın yanmasını hissetmiyim diye.İş yerine 1lt süt alıp getiriyorum evden bardak bardak içiyorum boğazım kötü oldukça...Sütün fazlasının zararı varmıdır acaba.

bende günde 2 bardak bazen 3 bardak içiyorum bazı gün içmediğimde oluyor.şimdilerde soğuk içiyorum bende önceden ılık içiyordum

günaydın herkeseee dün gece uykusuzlar kervanındaydım bende geçe 3,5 du uyuduğumda sabahta kalkmak bilemedim oğluşumda uyuyor napsın dün çok yoruldu paşam uyusunda büyüsün sizler nasılsdınız:49:

sende uykusuzlar klübündensin anlaşılan.geceler haram olmaya başladı yaaa.çok zor geçiyoo

tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo

canım geçmiş olsun.öksürünce yada hapşırınca evet sıkıntı oluyor.dikkat e t kendine

mavı renklıden aldım canım small boy premature vardı ama o kucuk olur dıye almadım emzırme onlug bende baktım ama kara veremedım :41:

ben giremedim o siteye üye değilim ya ondan galiba.kundakla önlüğün fotosunu koysanıza merak ettim ben

tünaydınn kızlarrr nasılsınız ayy insan evde olunca tembelleşiyorr valla bi işte yaptıgım yokk sürekli yatıyorumm şimdi tv de hurmanın doğumu kolaylaştrdıgını söylüyolarrr hemen hurmaa yiyelimm

kesinlikle katılıyorum evde dura dura dahabi uyuşuk tembel oluyo insan.artık yapacak işte yok olsada yapacak güç yokkk

32.haftadan beri yiyorum canım ben günde 2 yada 3 tane çok iyi geliyormuş 2010 anneleride söylemişti yiyin diye :))

bende iki haftadır yiyorıum hurmayı.ama günde bitane yiyodum 2-3 olabiliyosa bende artırayım.konyadan getirtti eşim hurmayı ama kocaaammaaann ve öyle tatlıki iki tane çok gelir diye düşünmüştüm.ozaman bi tane ondan bitanede marketten aldığımı yiyim bende.bi tanede saklıcamki bebeğe babası ağzına versin diye kitapta okumuştum.çiğneyip vermek gerekyormuş.babasından başkasının yapmasına da içim razı gelmez.bide babamız herşeyi yiyo hiç yemek seçmiyor.

Yeni doğan çocuğa hurma çiğneyip ağzına sürülmeli, o tatlı sıvının bebeğin midesine ulaşmasına çalışılmalıdır. Hurma yoksa ağzına tatlı bir şey de sürülebilir.

Ebu Musa el-Eşârî (r.a.) diyor ki: «Bir çocuğum oldu. Onu Resûlullah (s.a.v.)'a getirdim. Adını İbrahim koydu. (Hurmayı çiğneyip) damağına hurma sürdü. (Çocuk, yalamaya başladı) ve Resûlullah (s.a.v), ona bereket duası etti.»

slm kızlar nasılsınız?
ayy patlıyorum ben bugün ya çok sıkılıyorum artık hep yanlız hep yanlız...akşam olmuyo walla bi türlü ya:S
Kociş de güya gitmicekti bgn sınav haftası olduğundan dersi yoktu,bugün snavı da yoktu,ama işi çıktı malesef yine bölüm başkanı çağırdı:S Kaldımmı yine bi başıma:(
ayy çok sıkılıorum bu ara yanlızlıktan ya.
doğumdan sonra işe başlıycam o zaman da şikayet edrim kesin özledim evimi die:1:
ahh ah insanoğlu işte hiç memnun olmuyo bişiyden:1:
sunumumu düzeltmem lazım aslında hiiiç canım istemiyo ama,garip bi psikolojiye girdim yahu ben:1:

valla forumda ollmasa patlarmışız yaa iyiki siz varsınız

huhuuu ne kaynatiyosunuz bakem =) biz dün drdaydik biraz moralim bozuldu gecen pazar acildeydim bebisin kilosu 2600 gr demislerdi dün 2430 gr dedi moralimi bozdu kadin, ya ben bu kiza nasil kilo aldircam :31: bide erken dogum olabilir dediler ya zaten zayif kuzum bide erken gelirse ne edecem ben :18: hos erken dogum erken dogum dediler rahim agzi yumusadi ve kisaldi dediler ama erken dogum riski olmayanlar bile dogurdu ben duruyorum hala:27: esimde her ise gittiginde ya askim ben isteyken askim doguruyorum diye tel ac diyo deli :1: benden sabirsiz kocis
canım bu ölçümler kesin diil 500 gr eksik yada fazla çıkması çok normal.kafana takma
selam arkadaslarr biz doktora gittik bugün oğlumla.

doktorla dogumu konusacaktım ki o bana sordu nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanmı diye

bende siz nasıl uygun görürsünüz dedim bence kadın saglıgı acısından sezeryan daha iyi ama sen

karar ver normal içinde bi sorun yok dedi öyle diyincde şaşırdım bende o deseydi şöyle diye tamam derdim secimi bana bırakınca kararsız kaldım 10 gn sonra tekrar gidicem kontrole bende bi daha geldiğimde karar vereyim dedim tamam dedi ne yapıcam bilmiyorum karar vermek cok zorr :26:

benim doktorum tam tersini düşünüyo...sezryan olmak isteyenleri bi anormallik yoksa normale çevirmeye çalışıyo..ben de normal yanlısıyım..ama korkuyorummm:):84:

valla sezeryanı daha sağlıklı diyen doktorda bi seninki galiba.benim doktorum normali öneriyorum en sağlıklısı o demişti.sezeryan kolayına geliyodur

bende sordum...sen bilirsin nasıl dersen öyle yaparız...normal için bi mahsur yok ama bu 37. haftada kesinleşir dedi önce...sonra ama ben hiçbi eczacının veya doktor bayanın normal doğum yaptığını görmedim dedi.(bende eczacıyım).hemşireye sordum niye öle dedi bollaşma yüzündenmi dedim. evet dedi ne olsa bollaşma oluyo,3-4çocuktan sonra iyice belli oluyo ama yinede oluyo dedi...:17:yani zaten korkuyodum ağrıdan dolayı...bide ablama sordum o normal doğum yapmıştı o bile o sebepten sezeryan yaptır dedi...önemli bence o konuda:38: haksızmıyım:87:

mrb kızlar ben geldim.

canım çok geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versin annene.üzülme bak sen üzülürsen annende çok üüzülür.hayırlısıyla bir doğum yapta annenin yanında olursun hemde bebişinle.inşallah en kısa zamanda toparlar annende

mrb kızlar ben geldim.
çok geçmiş olsun kendinede dikkat etmen gerek

bende sordum...sen bilirsin nasıl dersen öyle yaparız...normal için bi mahsur yok ama bu 37. haftada kesinleşir dedi önce...sonra ama ben hiçbi eczacının veya doktor bayanın normal doğum yaptığını görmedim dedi.(bende eczacıyım).hemşireye sordum niye öle dedi bollaşma yüzündenmi dedim. evet dedi ne olsa bollaşma oluyo,3-4çocuktan sonra iyice belli oluyo ama yinede oluyo dedi...:17:yani zaten korkuyodum ağrıdan dolayı...bide ablama sordum o normal doğum yapmıştı o bile o sebepten sezeryan yaptır dedi...önemli bence o konuda:38: haksızmıyım:87:

bollaşma ne olaki ben anlamadımm :53: noluyo bollaşınca ayy ben anlamadım

mrb kızlar ben geldim.

cnm çok geçmiş olsun ya ne desek şimdi seni rahatlatmycktır ama içini ferah tutumaya çalış canım,kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah annen

Gözdecim büyük geçmiş olsun hayatım , böyle eli kolu bağlı kalmakta kötü haklısın ama elinden gelen bişey değil canım ya,acil şifalar inşallah ...

Gözdecim geçmiş olsun canım ya allah acil şifalar versin gerçekten çok zor bir durum seninkide ama inş.bir an önce düzelir canım.38 haftadan sonra bir zararı olmayacaksa konuş bakalım dr.la belki senin istediğin gibi alırlar bebişi.

Çok geçmiş olsun gözde Allah acil şifalar versin annene yazık kadın ne çekti ne zamandır yaa .. Üzülme diycem ama insanın elinde değil en azından fazla yıpratma kendini, bebeğini düşün canım.

teşekkür ederim arkadaşlar valla aileden uzakta yaşamak çok zor hem benim için hem onlar için hemen telefon açtı zaten ben iyiym bak sen çocuğunu düşün sakın gelmeye kalkma diye o da biliyo beni ama bende doktoru aramayı düşünüyorum en azından doğumu orda yapıyım diycem ama eşim nolcak burda offf offf

teşekkür ederim arkadaşlar valla aileden uzakta yaşamak çok zor hem benim için hem onlar için hemen telefon açtı zaten ben iyiym bak sen çocuğunu düşün sakın gelmeye kalkma diye o da biliyo beni ama bende doktoru aramayı düşünüyorum en azından doğumu orda yapıyım diycem ama eşim nolcak burda offf offf

hiç kıpırdama sen yerinden.doğumu orda yapsan bu sefer annen biyandan sen bi yandan zor olur.evinde doktorunda rahat rahat yap doğumunu sonra al bebeğini git annen seni sağlıklı sıhhatli görsün.şimdi oda sstrese girecek merak edicek falan.

Alah yardımcınız olsun canım cok zor zamanlar nedesek bos suan senı rahatlatmaz ama bebegını ve kendını dusun annende ıyı olucaktır ıns

Seda sana siteden davetiye gönderdim.Siteye girdiğinde mycey'den bakabilirsin ürünlere :51:

illa beni uğraştırcaksınız yaneeee:37:

ama iyi oldu burda ne güzel şeyler var.emzirme önlüğünü beğendim hakkaten bende alabilirim.çağlayan 10 liralık puanından avantamı isterim ama :27:

o kundaktan ben almıştım bire bir aynı değil tabi benimki kulaklı falan çıtçıtlı 7.5 liraya almıştım burda küüçük bi dükkandan

Back
X