- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar yatıyodum tam yatmadan bi size bakıyım dedim.
aslında uyuyacağımdan dilde bir an evvel sabah olsun diye.
yarın kociş geliyo çok şükür.ama antalya konya yolu kapanmış çok kar yağmış zaten çok dar dağlık bi yol başka taraftan geleblrlermiş inş açılır sabaha kadar
isimlerden bahsetmişsiniz benimde kızmın iki ismi olcak ama ben ananemin anısına koymak istedim tek isim kullanılır muhtemelen çünkü ikisi de zor CANFİZE UMAY öğretmenleri de sorar artık hangisini kullanıyosun diye ona göre seslenirler ben genelde ööle yapıyodum
hadi size iyi geceler
benim isim (ESLEM) beğenilmedi herhalde kızlar pek yorum gelmedi..![]()
senın kızının ismide değişik anlamı nedir aceba bunuda ilk kez duyuyorum...
kuranda geçtiği yerlerin mealinde Allaha teslim olanlar diye geçiyor canım. netteki anlamlarda salim selametli diye geçiyor..
Eki Görüntüle 124264 Eki Görüntüle 124263 Eki Görüntüle 124267 Eki Görüntüle 124268 Eki Görüntüle 124269
kızlar bu cantalardan hangısı cok kullanıslı olurr,bıde kızım olucak acaba bebısım kız dıye pembe secmem ne kadar mantıklı sonusta ben tasıycam hanı gunluk bıseyde olsun ıstıorum aynı zamanda butun malzemelerımızı alsınn.cok kararsız kaldımmmm.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurlerr.
canım ya hiç anlamıyorum bunlardan ben nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorum ama çok bölümlü normal büyük bir çanta kullanırım diye düşünüyorum.bilmiyorum işimi gören bir şey bulrumuyum ama ???? bebeğin var diye pembe kulllanmana gerek yok yani .
canım yardımın ıcın saol pekı 1 numara ıle 2 numara arası baya bı buyukluk farkı var.2.sı cok mu buyuk kacar dısarı cıkarken almak ıcın yoksa buyukluk olarak ancamı sıgar bebıs esyaları.??
Eki Görüntüle 124264 Eki Görüntüle 124263 Eki Görüntüle 124267 Eki Görüntüle 124268 Eki Görüntüle 124269
kızlar bu cantalardan hangısı cok kullanıslı olurr,bıde kızım olucak acaba bebısım kız dıye pembe secmem ne kadar mantıklı sonusta ben tasıycam hanı gunluk bıseyde olsun ıstıorum aynı zamanda butun malzemelerımızı alsınn.cok kararsız kaldımmmm.cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurlerr.
amin ccanım .senin işin de zormuş.hani söylese yanına sevdiğin bir ismi eklersin ya da başkabir şy bulalım dersin böyle gizli emrivaki oluyor birnevi....kesin o da kendi babasının ismini koyacaktır.tabi kocanın ismi değilse :)))bu arada herkezin bebeği ismiyle yaşasın hepsi birbirinden güzel maşallah,allah biran önce yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
![]()