2011 Şubat Anneleri

slm kızlar bizim apartmanın dibine 5 -6 kişi hoparlör fellan kurmuşlar bangır bangır .halay çekiyorlar .anlamadım sanırım düğün yapıyorlar :))) gürültü dışında iyiyiz biz.az birraz dışarı çıkayım dedim bugün eşimin eşi çıktı ben metroyla felan giderim dedim ama ikna edemedim bir saat çıktık geri bıraktı beni eve .hava iyiydi biraz değerlendireyim dedim ama olmadı yani biraz oldu.ben hala kabullemiyorum ama artık ağırlaştım eşim haklı sanırım öyle tek başıma sokaklarda olmak iyi değil :((((

sabahtan beri öyle..ben evdeyim takip edebiliyorum ya...
birde seda ve sen sık girmeyince muhabbet çok ilerlemiyor.siz çok hoşsaohbetsiniz biz iki kelime yazıp bırakıyoruz:1:

ayy teşekkür ederim canım :)
aslıdna sende öölesin ama bi,zim kadar vaktin olmuyo senin. izne çıkınca artık :)
bu arada az önce ööle komik bişi olduki sizede anlatıyım dedim.
kardeşimle konuşuyodum msnden klavye koyma yeri olurya pc masalarının umay hanım bi tepik attı içeri girdi orası ayyy çk güldüm yaaa teyzesine yazmak istedi sanırım :60: :60: :60:

ya kızlar bişey sorcam..bi kaç kişide gördüm,şu dolapların içine,çekmecelerin içine konan örtüler hazır satılıomu yoksa diktiriyomusunuz?adı var mı onların?

neyse şekerler ben çıkıyım kociş yeni geldi malum kızcak valla adamcağız hadi öpüldünüz :54:

slm kızlar bizim apartmanın dibine 5 -6 kişi hoparlör fellan kurmuşlar bangır bangır .halay çekiyorlar .anlamadım sanırım düğün yapıyorlar :))) gürültü dışında iyiyiz biz.az birraz dışarı çıkayım dedim bugün eşimin eşi çıktı ben metroyla felan giderim dedim ama ikna edemedim bir saat çıktık geri bıraktı beni eve .hava iyiydi biraz değerlendireyim dedim ama olmadı yani biraz oldu.ben hala kabullemiyorum ama artık ağırlaştım eşim haklı sanırım öyle tek başıma sokaklarda olmak iyi değil :((((

bence de baby_s Allah korusun ani bişey olursa eşin yanında olsun yalnız kalma dışarda artık dikkat etmek lazım herşeye

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarım..
ay bır haftadır gıremıodum delı oldumm.. gecmısı okumaya gucum yetermı bılmıorum ama balıklama atladım valla doguran felan varmı cok merak ettım once sorayım dedım sımdı bı sole goz gezdıreyım.

kapitone canım diktiriliyor kumaşçılarda vardır

ayy cnm teşekkür ederim,ne zamandır sorcam hep unutuyorum,demek diktirilio,anneme söylesem diktirir mi acep?:44: ya şu yahşi cazibeyi izliomusunuz kızlarr:)) simge öldürecek beni:)) mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum:1:

slmm kızlarr nasılsınız size birsey sorrmak istiyorum aranızda buhar makinası alan veya almayı dşünen varmı? hangisi daha iyii araştırıyım dedimm

bence de baby_s Allah korusun ani bişey olursa eşin yanında olsun yalnız kalma dışarda artık dikkat etmek lazım herşeye
haklısın canım kabullendim bende biraz daha dişimizi sıkalım sonra zaten bahar derken yaz kızımı alır gezerim :)))

ay bır haftadır gıremıodum delı oldumm.. gecmısı okumaya gucum yetermı bılmıorum ama balıklama atladım valla doguran felan varmı cok merak ettım once sorayım dedım sımdı bı sole goz gezdıreyım.
hoşgeldin güzelim bir ahftalık geçmiş oku oku bitmez .yeni bir gelişme yok canım.

İyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Bizim bugün kontrolümüz vardı ama her ay olduğu gibi yine sinir küpü olup geri geldik :59: Bizim doktorumuz sadece bademcik ağrısına bakar gibi bakıp tek kelime etmeden gönderen biri ama bu çevredeki tek özel hastanenin doktoru. Ben ilçeden ile 1.5 saate gidiyorum ama hiçbirşey anlamadan geri geliyorum başını bacağını ölçüp gönderiyo ultrasonda inanın 3 dk bile kalmıyorumdur.. Neyse hadi bunlara alıştım alışmadımda kabullenmek zorunda kaldım ama artık haftalar yaklaştı be kadın ağzını açta iki kelime et bi halimi sor doğumdan bahset ... yok yok yok :47:
Çok akıntım oluyodu benim son günlerde akıntı gibi de değil sanki su gibi günde 2-3 tane günlük ped değiştiriyodum söyledim suyun çok iyi dedi ama dur bakalım dedi o lanet masa varya oraya çıkardı alttan eliyle baktı sonra ''ooo sen yok '' dedi kafasını salladı çıktı ultrason odasından. Nst ye gönderdi ordada 3 kez nst alındı hepsinde 80lik 100 lük sancılar çıktı hemşire soruyo ağrın varmı yok dedim bebek oynadımı dedi evet dedim doktora söyle dedi.Neyse doktora sonuçları götürdüm baktı sancın oluyomu dedi hayır dedim iyi tamam dedi eşim sordu abla ( ailecek tanışıyolar doktorla) bebeğin duruşu falan nasıl normal doğum olurmu diye mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum normale dedi bana baktı bende cesaret edemiyorum dedim hiç boşuna yorma kendini normal olmaz dedi gitti diğer hastanın yanına deli oldum ya bi anlat söyle bende ona göre hazırlıım kendimi hoş bukadarını bile çok konuştu.haftaya görüşürüz dedi bundan sonra her hafta geliyosunuz dedi.

2300 kilo 45 cm olmuş oğluşum kilosu çok az geldi bana canım sıkıldı :14::14: en son 3 hafta önce 1900 dü ki 8 gün falan önden gidiyodu ama şimdi geriden geliyo haftaları hep o ultrason sonuç kağıdında çok üzüldüm ama bu aralar hiçbişe yiyemiyorum çok iştahsızlaştım ..

Neyse kafanızı şişirdim canım sıkıldı paylaşmak istedim :85:

gerçekten bazı insanlar sormadan hiç birşey söylemiyor lafı ağzından cımbızla çekiyorsun resmen gerçekten sinir bozucu davranmış,bu arada moral bozucak bişey yok bence bebeğinin kilosu gayet iyi daha 1 ayımız var nerdeyse o 1 ayda 1 kilo alabbiliyor bebekler hiç moralini bozma sağlığın nasıl elveriyorsa o şekilde olur doğumunda allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

slmm kızlarr nasılsınız size birsey sorrmak istiyorum aranızda buhar makinası alan veya almayı dşünen varmı? hangisi daha iyii araştırıyım dedimm

bende alamayı düşünüyorum ama daha araştırmadık,evler kalöriferli olunca hava çok kuruyor benim bile genzim yanarken minicik kuzum napacak hiç bilmiyorum,onlarda işe yarıyormu ayrı bi konu tabi

gerçekten bazı insanlar sormadan hiç birşey söylemiyor lafı ağzından cımbızla çekiyorsun resmen gerçekten sinir bozucu davranmış,bu arada moral bozucak bişey yok bence bebeğinin kilosu gayet iyi daha 1 ayımız var nerdeyse o 1 ayda 1 kilo alabbiliyor bebekler hiç moralini bozma sağlığın nasıl elveriyorsa o şekilde olur doğumunda allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

Sağol canım hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

tokat / erbaa da melocum
anladım canım ya...zor olmuş gerçekten,ne desen haklısın
ay evet ya...nerelerdesin sen yok doğuran falan herşeyyolunda
ayy cnm teşekkür ederim,ne zamandır sorcam hep unutuyorum,demek diktirilio,anneme söylesem diktirir mi acep?:44: ya şu yahşi cazibeyi izliomusunuz kızlarr:)) simge öldürecek beni:)) mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum:1:
ben izlemiyorum canım
annen diktirir ben mutfağıma da düşünüyorum
haklısın canım kabullendim bende biraz daha dişimizi sıkalım sonra zaten bahar derken yaz kızımı alır gezerim :)))

hoşgeldin güzelim bir ahftalık geçmiş oku oku bitmez .yeni bir gelişme yok canım.

aynı durumdayız ya ben de artık yalnız çıkamıyorum eşim kızıyor kavga kıyamet arabayı kaçırıyorum ama aslında haklı da ne yapayım

arkadaşlar arastırdımda buhar makinasıyla birlikte birtane nem ölçer alın diolar odanın durumuna göre çalıştırırsınız diyolar birdee sürekli çalıştrmk zararlymışş bilgilerinizeee

Back
X