2011 Şubat Anneleri

aa karşılaşırız o zaman mutlaka benim 10,15 te randevum ama nst ultrason falan derken 12 i bulur yine.benim 37. hafta şimdi normal şartlarda bu zamana kadar sezeryan gözüküyodu benim plesantadan dolayı ama daha net bişi konuşmadık normal doğum olsun istiyorum bi yandan bi yandan korkuyorum ama ne biliyim işte hayırlısı neyse o olsun
ayyy valla çrş günü bakcam herkse bu mu acaba kayra yoksa bumu diye :))
kırmızı karanfil tak kız yakana

;))) ilahi.inşallah karşılaşırız.bakalım beni kesin nst ye sokar yine.erken doğum riski devam ediyor mu diye.o değil de şu vajinal muayene beni mahv ediyor.yine bakmasa bari.çok korkuyorum.doğumla ilgili bakalım ne diyecek gerçi benim 34. hafta belki daha demez bişey .tabi erkenden doğurmazsam.

merhaba kızlarrrr
bugun de hamurlar, kekler ohh ohhh..canım çekti şimdi benim burdaaaa:56:

temizlikler de yapılmışş..oh ne güzell..evim berbat halde benim..ancak evi çekip toz alabiliyorum..camlar, koltuklar silinmesi lazım...halıları yzın yıkatmıştım..sildirsem miii, yıkatsam mıı bilemedim..daha erken şimdi...komşularla konuşuyım ben nerden bulacam işini güzel yapan bayann..

öylem işte..koçiş gene gitti yanlızım ben bu akşammm...

valla temizlik konusunda benimde durumum içlerrr acısıııı

hiç bişi yapamıyorumm derleyip toplamaktan başka

kayınvlidem yapıcam dedi ama bakalım oda daha erken diyo ocağın sonuna doğru gelirim dedi bi durum olmazsa.bakalımmm.

halılarıda eşime sildiresim var o güzel siliyo.yıkamaya vermeye kıyamıyorum yaaa daha yeni halılar çok fena yıkıyolar en iyisi bile basıyo kaynar suyu yapış yapış geliyo o pof pof olan tüyyleri.

bizde akşaamaa kadar oturduk evde.benim bi şikayetim yok ama eşim sıkıldı zaten sabah beri ayaklanmıştı ama benim çıkasım yoktu

arkadaşı aradık gidelim diye oda avmdeymiş benimkide avmleri sevmez bişi alınacaksa gideriz alırız geliriz öyle gezelim bakalım edelim sevmez

şimdi düşünüyo nereye gitsekki diye.dizi seyredip sonra bişiler içmeyemi çıkalım diyo.
sonra arkadaşı çağıralım diyo.bende eve birini çağırmak istemiyom şimdi ortalık biraz dağınık içime sinmiyo.ev oturmasınada gidesim yokkk.ohhh devirdim biyanlarımı yatıyom işte ne güzel bana dokunmayın:37::35:

merhaba kızlar uzuuun pazar keyfimiz bitti yarın iş günü neyse son 3 hafta,şenay ve benim için

valla temizlik konusunda benimde durumum içlerrr acısıııı

hiç bişi yapamıyorumm derleyip toplamaktan başka

kayınvlidem yapıcam dedi ama bakalım oda daha erken diyo ocağın sonuna doğru gelirim dedi bi durum olmazsa.bakalımmm.

halılarıda eşime sildiresim var o güzel siliyo.yıkamaya vermeye kıyamıyorum yaaa daha yeni halılar çok fena yıkıyolar en iyisi bile basıyo kaynar suyu yapış yapış geliyo o pof pof olan tüyyleri.

bizde akşaamaa kadar oturduk evde.benim bi şikayetim yok ama eşim sıkıldı zaten sabah beri ayaklanmıştı ama benim çıkasım yoktu

arkadaşı aradık gidelim diye oda avmdeymiş benimkide avmleri sevmez bişi alınacaksa gideriz alırız geliriz öyle gezelim bakalım edelim sevmez

şimdi düşünüyo nereye gitsekki diye.dizi seyredip sonra bişiler içmeyemi çıkalım diyo.
sonra arkadaşı çağıralım diyo.bende eve birini çağırmak istemiyom şimdi ortalık biraz dağınık içime sinmiyo.ev oturmasınada gidesim yokkk.ohhh devirdim biyanlarımı yatıyom işte ne güzel bana dokunmayın:37::35:
en iyisi valla yan gelip yatmak bende öyleyim ama bi yandan da bebekli uzun kış gecelerini düşündükçe şimdi gezmicende ne zaman gezeceksin diyorum kendi kendime pöff...

kızlar sizce bir sorun olmazsa bebeklerin 40.haftaya kadar bekleme ihtimali nedir??
izin sorunu yüzünden ne kadar geç doğarsa o kadar iyi benim için

benimde aynı durum söz konusu ama ben yinede 40. haftaya kadar beklemek istemiyorum ya şubat girer girmez gelsin istiyorum bebiş dayanamıyorum

kızlar sizce bir sorun olmazsa bebeklerin 40.haftaya kadar bekleme ihtimali nedir??
izin sorunu yüzünden ne kadar geç doğarsa o kadar iyi benim için

canım ben çok ayrıntılı bilmiyorum ama erkek bebekler bazen biraz gecikebiliyo geçen sene 2 arkadaşım doğum yaptı ikisininde oğluşu oldu biri 41buçukta diğeride aşağı yukarı o zamanlarda doğdu....ama bu sene erkekler biraz erkenci bizim kulüpte:9:

canım ben çok ayrıntılı bilmiyorum ama erkek bebekler bazen biraz gecikebiliyo geçen sene 2 arkadaşım doğum yaptı ikisininde oğluşu oldu biri 41buçukta diğeride aşağı yukarı o zamanlarda doğdu....ama bu sene erkekler biraz erkenci bizim kulüpte:9:

aboo 41 olursa marta kayıyo taaa benimm.ohoooo zamanında doğsun dediysekte okaa geç demedik yaneee.:26:

en iyisi hayırlı zamanda doğsun minişler....ay ben salı günü gidicemm doktoraa çok korkuyorumm...ya hemen yatırıyorumm bebiş geliyo dersee:17:

Nurcum her şey vakti zamanında güzel tabi ama bu konuda ben bencilim galiba doktor doğum başlamış hemen yatırıyoruz dese sevinçten bayılırım herhalde :34:

Fatma yine yorgunsun herhalde gün içinde hep geçmişi okuyup okuyup kaçtın gözlüyorum seni ona göre :9: İki haftamız kaldııııııııı kutlamalıyız :52:

Nurcum her şey vakti zamanında güzel tabi ama bu konuda ben bencilim galiba doktor doğum başlamış hemen yatırıyoruz dese sevinçten bayılırım herhalde :34:

yalnız değilsin canım bende aynıyım yaaaa..hatta bazen beklemeyecek olmak adına sezeryan bile cazip geliyor

canım o kadar büyük çelişkiler yaşıyorum kii sorma gitsin....hem kızımı çok özledim biran önce kucağıma almak cennet kokusunu doya doya koklamak istiyorum ama doğumdannn çokk ama çokkk korkuyorummm:18:napıcam bilmiyorum....benim hamilelikten önce biraz sıkıntılarım vardı sanırım yaşadıklarım korkularımı tetikliyo...

kızlar bende sizdenim :26:

bir deli yanım git sezeryanla al kuzunu dio.. şu bir hafta içinde 3 arkadaşım dogum yaptı.
biri normal dogum konusunda cok ısrarlıydı ve ölede yaptı.. dogumu yapar yapmaz benı aradı sakın normalı deneme bıle dedı az once konustum bı hafta olmasına ramen hala aglamaklıydı atamıorum uzerımden psıkolojım bozuldu ve hala kalkıp bebegı kucagıma almakta zolanıorum dıo.
ondan bır sonra kı gun bı arkadasım dogum yaptı erken dogumla mecburi sezeryan oldu gece dogum yaptı ertesı gun öğlen ziyaretıne gıttım dogum yapmamıs gıbı yuruyodu masallah:nazar:
az önce yıne kendı druma dogum yapan bır arkadasın dogum hıkayesını duydum suyunun gelmesıyle hastaneye gıtmıs 4.5 cm acıklık varmıs agrı sancı olmadan yatısı yapılmıs asisanlar ilk dogum oldugu ıcın acılma cabuk olmasının mumkun olmadıgı ıcın acılma var mı dıe bakmamıslar arkadas soleyınce bakmıslar kı 11 cm acılma var saka gıbı dogum yapmıs yaaa super keske bole bı dogumlada bız alsak kuzularımızı kucagımıza bakalım bız nasıl bır dogum hıkayesıyle karsılascaz:18:

Son düzenleme:
yalnız değilsin canım bende aynıyım yaaaa..hatta bazen beklemeyecek olmak adına sezeryan bile cazip geliyor

ay yok ben o kadarına cesaret edemem sanırım sezercikten öyle bi korkuyorum kiiii :18: ama hamileliğimin en geçmeyen haftaları 31-32 ve 33. haftalardı

kızlar bende sizdenim :26:

bir deli yanım git sezeryanla al kuzunu dio.. şu bir hafta içinde 3 arkadaşım dogum yaptı.
biri normal dogum konusunda cok ısrarlıydı ve ölede yaptı.. dogumu yapar yapmaz benı aradı sakın normalı deneme bıle dedı az once konustum bı hafta olmasına ramen hala aglamaklıydı atamıorum uzerımden psıkolojım bozuldu ve hala kalkıp bebegı kucagıma almakta zolanıorum dıo.
ondan bır sonra kı gun bı arkadasım dogum yaptı erken dogumla mecburi sezeryan oldu gece dogum yaptı ertesı gun öğlen ziyaretıne gıttım dogum yapmamıs gıbı yuruyodu masallah:nazar:
az önce yıne kendı druma dogum yapan bır arkadasın dogum hıkayesını duydum suyunun gelmesıyle hastaneye gıtmıs 4.5 cm acıklık varmıs agrı sancı olmadan yatısı yapılmıs asisanlar ilk dogum oldugu ıcın acılma cabuk olmasının mumkun olmadıgı ıcın acılma var mı dıe bakmamıslar arkadas soleyınce bakmıslar kı 11 cm acılma var saka gıbı dogum yapmıs yaaa super keske bole bı dogumlada bız alsak kuzularımızı kucagımıza bakalım bız nasıl bır dogum hıkayesıyle karsılascaz:18:

Benimde bi hayalim var:) ben banyoya girdimmi kırk saat çıkamam sancılarım geliyomuş ben tabi doğum başlıyo diye banyoya giriyomuşum o sıcaklıkla bütün kaslarım gevşiyomuş hastaneye gittiğimizde daha ben ne olduğunu anlamadan ebe bi bakıyomuş açıklık 9 cm hemen alıyolarmış beni masaya pırt diye çıkıyomuş bebiş:) çok mu hayalperestim ben yaaaaaaaaa

okudum şimdi canım; o %5lik gruba gireyim ben ya;))

İyi akşamlar kızlar :49:

iyi akşamlar, ne zamandır görmüyordum seni burda nasılsın? bebiş nasıl

merhaba kızlar uzuuun pazar keyfimiz bitti yarın iş günü neyse son 3 hafta,şenay ve benim için

eveet son 3 hafta; hatta son 15 iş günü diyelim daha az gibi gözüksün;)))

benimde aynı durum söz konusu ama ben yinede 40. haftaya kadar beklemek istemiyorum ya şubat girer girmez gelsin istiyorum bebiş dayanamıyorum

inş. sınav falan vermezlerse sana erken de olabilir canım senin; lisedeydin di mi seminer yok. haziran sonuna kadar raporla uğraşmak çok geriyor beni açıkçası, kendi dr.umda ben vermem başka dr.lardan al dedi başından attı.

41buçuk kere maşallah o zaman onlara:nazar: böyle derken yarın yazıyormuşum ben kızlar akşam acilen doğuma gittim diye;)) ayyyy ne fena olur. şakası bile fena

ay yok ben o kadarına cesaret edemem sanırım sezercikten öyle bi korkuyorum kiiii :18: ama hamileliğimin en geçmeyen haftaları 31-32 ve 33. haftalardı
sezercik:9::9::9::9::9:

inş. sınav falan vermezlerse sana erken de olabilir canım senin; lisedeydin di mi seminer yok. haziran sonuna kadar raporla uğraşmak çok geriyor beni açıkçası, kendi dr.umda ben vermem başka dr.lardan al dedi başından attı.

sezercik:9::9::9::9::9:
yok ilköğretim benim seminer var ama taa haziranın son iki haftası bebeiş 40. haftasında doğduğunda bile hazran ayına zar zor geliyo raporlarla ne biçim doktor o öyle devlete mi gidiyorsun sen ben rapor filan veremem dedi.İlginç yani herkes yapıyor bunu...

slm kızlar,nasılsınız?

ben kocama çok sinirliyim şu anda arkadaşlarıyla takılıyo salak,göstercem ben ona gelince,sorumsuz:47::47::47:

Back
X