2011 Şubat Anneleri

Herkese merhaba
geçen hafta cuma sabahı bebeğim dünyaya geldi. 35+6 haftalıktı. Perşembe sabahı suyum geldi bir gece tuttular cuma sabahı sancım başlayınca doğuma aldılar.Sabah 6:30 da sancım başladı 07:10 da da bebeğim dünyaya geldi. Doğumum normal oldu ve rahattı. Bebeğim premature olduğu ve kan grubu uyuşmazlığı olduğu için sarılığı ağır geçiriyor. 3. günden sonra hastaneye yatırdılar dün akşam taburcu oldu. uzun zamandır giremedim malum hastane koşturmacısı umarım herkes iyidir. Başka doğum yapanlar oldumu. Bende ocak annesi oldum ama sizlerle başladım sizlerle devam edeceğim inşaallah

canım tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olur inş...

voles yazını okuyunca çok duygulandım ne güzelde yazmışsın öle o güzel anları.bende normal doğum isterdim ama bnmki tüp bebek ve riskli ayrıca serklaj dikişlerim var p.tesiye gün aldık sabah 8 de kızıma kavuşucam inş. doğduğu anı göremicem üzgünüm ama yeterki sağsağlim doğsunda herşeye değer çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum biran önce p.tesi gelsede bende kızımı koklayabilsem...

anammmmm bukette kurtulduuu.hadi canım gözünüz aydınnn maşallahh duramamış çıkmışş hemenn.Aman sağlıkla gelmişş yaaa darısı başımızaa.

şenaycımm geçmiş olsun canımmm.ha birazcık daha sabredinnn.

voles yazını okuyunca çok duygulandım ne güzelde yazmışsın öle o güzel anları.bende normal doğum isterdim ama bnmki tüp bebek ve riskli ayrıca serklaj dikişlerim var p.tesiye gün aldık sabah 8 de kızıma kavuşucam inş. doğduğu anı göremicem üzgünüm ama yeterki sağsağlim doğsunda herşeye değer çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum biran önce p.tesi gelsede bende kızımı koklayabilsem...

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin... tabiki o anları yaşamak çok güzel ama sağlık söz konusuysa elden bişey gelmez... kızına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim... kucağına alır almaz koklamayı ihmal etme bakalım hayatında öyle bir koku daha önce duydunmu... cennetin kokusunu getirecek sana... benim içinde kokla annesi...

yanılmıyorsam 36. haftamdaydı dr. um senden çok kolay bir normal doğum bekliyorum demişti.. kızım 39+4 de doğdu.. saba saat 5 de nişanım geldi.. herhangi bir acı yada sancı yok tabi.. hemen banyomu yaptım ve beklemeye başladım ilk doğumum olduğu için çok tecrübesizim ve ne yaşayacağımı bilmiyorum ama çok heyecanlıyım bi yandanda nasıl doğurucam diye bi korkuda yaşıyorum neyse.. saat 10 kadar evde bekledim sancılarım başladı ve beni zorluyor ama dayanılmayacak gibi değil.. umarım böyle atlatırım diye düşünüyorum içimden.. dr. gittik hemen nst bağlandım.. arkasındanda bi çatı muayenesi henüz açılma 1cm.. ama kızımın hareketleri yavaş... normalde karnımı yarıp çıkmaya çalışan kızımın hareketleri hissedilmeyecek kadar yavaş.. ebe bana bugün gelmez bu ilk doğumlarda bazen nişandan 2 gün sonra bile gelebiliyo bebek şu anda seni hast. yatıramam dedi ve beni eve gönderdi... paşa paşa döndüm eve.. sancılarım gittikçe artmaya başladı ama sık değil.. gayet soğukkanlı bir şekilde beklemeye karar verdim... 5dk bire düştüğü zaman hast. gideceğim dedim.. gece saat 2 de eşim artık tamam gidiyoruz dedi ve hast. yolunu tuttuk tekrardan.. yine bir çatı muayenesi ve açılma 3 cm.. ebe tamamdır yatırıyorum seni dedi ve odama yerleştim açılman 8-9 cm olduğu zaman seni doğumhaneye alıcam dedi... bana göre uzunnnnn ama aslında çok uzun olmayan beklemeden sonra ebe geldi ve beni doğumhaneye götürdü... nst bağlandım ve o esnada su kesemi patlattı... eşim yanıma geldi öpüşüp koklaşmalardan sonra doğum masasına yatırdı beni ve gitti.. artık tek başımaydım..sancılar bayağı artmıştı.. nitekim ıkınmalar başladı... her sancı geldiğinde ıkınnnn diye bağırıyorlardı sancı bitince nefes alabiliyordum ancakk.. sancı geliyormu evettt ıkınnnnnnn.... veee o anda bacaklarımın arasından kızımı gördüm dr. ayaklarından tutmuş kaldırdı hala kordonla bana bağlıydı.. nasıl güzelll.... o anda ağlama seside patlayıverdi tabi... ıngaaaaaa.... o nasıl güzel bi ses... hemen hemşireye verdi temizleyip örtüye sarıp yanıma getirdiler işte kızınız diye hayatımda ben öyle bi güzellik görmedimmm... Allah hepinize bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahh.. kızlar normal doğum kolay bir iş değil söylemeliyim ama kesinlikle her kadın yaşamalı.. o anki mutluluğumu göz yaşlarımı kelimelere dökemem... 2. çocuğumuda allah nasip ederse yine normal istiyorum... 1 haftalık lohusayken kızımı tekrar hast. götürdüm topuk kanı almaları için.. karnım bile kalmamıştı... herşeyden öte o güzelliği o haliyle görmek dünyada bi kadına verilmiş en güzel lutuf bence... biraz uzun oldu özür dilerim ama söz konusu kızım olunca kitaplar dolusu şey söyleyebilirim.. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... bebeğiniz ve sizin için en hayırlı doğum şekli neyse o şekilde doğurun tek tavsiyem bu.. Sevgiler...

valla okurken ağladım ne güzel anlatmışsın.. inşallah bizimde doğumlarımız böyle güzel geçer, ben ne hissedicemi sancımı 5dkda 1 sayabilecekmiyim onu bile bilemiyorum ne kadar soğukkanlıymışsın MAŞALLAH Darısı Başımıza İnşallah..

ben şu an çalışmıorm cnm doğmdn sonra başlıycm inşallah.. ben de yüksek yapıorm,teze de yeni geçtm,hocam sıkıştrp durduu için mecburen yapıorm bişiler,makale fln bakıp onlardn bişiler çıkarıorm işte,sunum munum istio arada onları yapmaya çalışıorm,ama artk baydı beni de iice,otrp ders çalışmk artk çok zorlaştı:50:
hmmm eşim ün.de çalışıo bu arada onunla gitmiştim:1:

canım çok zor bir durum gerçekten hele de bu durumda...Allah yardımcımız olsun..inşallah bende başlayacam çalışmaya..doğumun olmasını bekliyom..kolay gelsin canım..

ben buara çok duygusalım herşeye ağlayasım gelio son günler ondnmı acaba?bide girp oldum napcam nasıl iyileşcem bilmiyorum doğuma 3 gün kala nerden çıktı bu hastalık yaa p.tesiye iyileşirim inş. da bebişimede geçmez sen koru Rabbimmm.dikişlerle nasıl öksürcem hapşurca ben ya çok üzgünüm acil iyileşmem lazım neyapmalıyım kızlarr yardımm......

voles cım vallahi okurken beni dee ağlattın
Allah analı babalı buyutsun maşallah size
canım yaa resmen yasattın bize anlatırken
Allahım hepimize hayırlı kolay dogum versın
kızının sansı bol olsun,sağlığı daım olsun
senı cokkk ama cook tebrık edıyorum
bebişini güle oynaya büyüt inşallah:))

Herkese merhaba
geçen hafta cuma sabahı bebeğim dünyaya geldi. 35+6 haftalıktı. Perşembe sabahı suyum geldi bir gece tuttular cuma sabahı sancım başlayınca doğuma aldılar.Sabah 6:30 da sancım başladı 07:10 da da bebeğim dünyaya geldi. Doğumum normal oldu ve rahattı. Bebeğim premature olduğu ve kan grubu uyuşmazlığı olduğu için sarılığı ağır geçiriyor. 3. günden sonra hastaneye yatırdılar dün akşam taburcu oldu. uzun zamandır giremedim malum hastane koşturmacısı umarım herkes iyidir. Başka doğum yapanlar oldumu. Bende ocak annesi oldum ama sizlerle başladım sizlerle devam edeceğim inşaallah

canım çok sevindim gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..bebişin ve sen hemen toparlanırsınız inşallah..benimde 35. haftanın son günü..bakalım bizim sancılar ne zaman gelecek:))))

Herkese merhaba

Allah analı babalı büyütsün canım
sanırım topikteki 4. doğum yapan sensin ve ilk normal doğum yanlış hatırlamıyorsam

Fatmacım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim,ben rahimdeki kesik ağrısından bahsederken,ilişki esnasında ağrı yapıyormu yapmıyormu bunu merak etmiştim,sen ağrı hissetmediğini söylemişsin,inşallah kimse hissetmesin zor olur ya:) peki dikişlerin tamamen iyileşmesi kaç ayını buldu? bazıları 1 yıl diyor yaw

evet canım doğru demişler tamamen iyileşmesi baya zaman aldı benimde

oyyyyy beni bir heyecan sardı..sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi..ben normaldede çok heyecanlanan biriyim..inşallah o gün düşüp bayılmam...Allahım ne çabuk geçti aylar..
vales arkadaşıma çok teşekkür ederim verdiği bilgiler için..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

bebeğini görenlerin gözü aydın.
doğum tarihleri belli olalara da hayırlısı olsun.
kızlar sakın aman kontrollerinizi ihmal etmeyin geciktirmeyin; ben herşey yolunda diye düşünüyordum. meğer doğum sancıları kasılmalar başlamış. nadir de olsa hissedilmeyebilirmiş, o da bana denk geldi. dünkü 75lik sancıları bile hiç anlayamadım. nts de görünce şaştım.
bugün de bebeğim çok hareketsizleşti; dün 4 tane iğne olduk 2 sabah 2 akşam ciğerleri gelişsin diye. bir de sancı ve kasılmaları önlemek için günde 3 tane ilaç alıyorum galiba bebeği de uyuşturdu ilaçlar.
ne zormuş hamileliğin son zamanları, hepimize kolay gelsin kızlar
ara ara haberdar etmeye çalışırım sizi, sevgiler
geçmiş olsun canım inş herşey yoluna girer.

Herkese merhaba
Maşallah canım gözün aydın ne güzel kısa bir sancı dönemi ve güzel bir normal doğum çok şanslıymışsın.Tenrik ederim seni de bebişinide.

ayyy canım çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
bu arada çok geçmiş olsun bildiğim kadarı ile hemen her her bebek sarılık geçiriyor
teşekkür ederim canım. Bizimki biraz inatçı bir sarılık galiba henüz geçmedi.

erkenci bir paşa dahhaaaaaa

hoşgeldinnn paşamızzzz

canım hayırlı olsunnn.kaşla göz arasında doğurdun demek haaa...hemde normal doğumlaaa.canım benimmm oğluşunda kan uyuşmazlığımı vardı.bizdede var ama testlerde benim oğlumun etkilenmediği çıkıyor iki seferdir soktor sorun yok diyor

sarılık yebi doğan çoğıu bebekte oluyor.ne güzel şimdi evdesiniz çok sevindim yaaa

Sağol canım.sedacım bu grup uyuşmazlığı bebekle annenin kan grubu farklı olduğunda yaşanan bir durum. negatif pozitif olayı değil.

buketcimm gözünaydın...maşallah sağlıkla almışsın kucağına bebişini....akropolde yaptın demi doğumunu...nasıldı?gerçi anladığım kadarıyla sıkıntınız olmamışş ama...maşallah evinizede dönmüşsünüz....
sağol nurcum. nurten hanım harika bir doktor doğum kolay oldu hastane fena değil ebeler çok ilgiliydi.
ooo gözün aydın buket bi kayboldun doğurdun geldin,Allah sağlık sıhhat versin,kaç kilo doğdu miniğin?bu gidişle çoğumuz ocak annesi olucaz galiba,ben 1 hafta sonra neler olacak forumda çok merak ediyorum valla:)
sağol canım. Darısı hepinize inşaallah.

Gözün aydın canım.Allah Analı Babalı büyütsün.Hoşgeldi minik paşan.....Güzel sağlıklı ve uzun bir ömrü olur inşallah.

canım tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olur inş...

Allah analı babalı büyütsün canım
sanırım topikteki 4. doğum yapan sensin ve ilk normal doğum yanlış hatırlamıyorsam

bi aceleci paşa dahaa buket gözün aydın 5. bebişimizde geldi hoş geldiiii sefalar getirdi :nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım inş herşey yoluna girer.

Maşallah canım gözün aydın ne güzel kısa bir sancı dönemi ve güzel bir normal doğum çok şanslıymışsın.Tenrik ederim seni de bebişinide.

Herkese çok teşekkür ederim.Umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.

buketcim adına çok sevindim....bende nurten hanıma çokkkk güveniyorumm ve ayrı bi yakınlık hissediyorumm ama söylediklerin içimi dahada rahatlattı....hastanede yattığımdada gerçekten görevli hemşireler çok ilgili ve kibarlardı.....inş bizimde doğumlarımız seninki gibi sorunsuz ve kolayy olur

kızlar doktorunuza hediye almayı düşünüyormusunuz?
ben güzel bi hediye almak istiyorum ama ne alacağıma bi türlü karar verebilmiş değilimm:26:

kızlar şu an çok gerginim ve sinirliyim.. bugün her türlü aksilik üst üste geldi..yemek yaptım..zamanı unutmuşum suyunu çekti dibine tuttu..eşimde dalga geçti tabi.. sonra yemeği döktüm..başka yemek yapma vaktim de yok..karnım da aç..neyse kurabiye türü birşey yapayım dedim sonra 200 derecede pişmesi gerkiyormuş tarife göre... tabi benim fırın sağ olsun haşladı hepsini..beyaz olması gerekirken kahverengi oldular..şu an ne yiyeceğimi de bilmiyorum..offf.. sinirlerim tepemde..ayyyyyyyy çok acıktım...ne yesem ki...

Back
X