ebrarsenam; tarihin belli olmuş cnm hemde bu pzt  gözün aydın ,dikişli dikişli öksürmek gülmek ağlamak gerçekten bir işkence inş. Pzt ne kadar kendiliğinden geçer hastalığın
senaysn; cnm inş bekler bebişin ama beklemesede ciğrleri gelişmiş olacağı için çok problem olacağını sanmıyorum cnm, Allah yardımcın olsun dualarımda sanada yer vericem, ama sen dr un dediklerini yap mutlaka
buket111; gözün aydın cnm bebişini kucaklamışsın, biraz erken gelmiş ama sağlıklı olduğuna sevindim, sarılık değeri kaç çıktı? İnş. Fazla değildirde çabuk atlatır, Allah analı babalı büyütsün
sibel84; cnm ben genel anestezi oldum, uyuyosun uyanıyosun bebek yanında, acısı sonradan çıkıyor tabi sezaryen olduğu için, ama illaki sezaryense genel tavsiye ederim
cutie; cnm geçmiş olsun bebiş öncesi dünya kadar extra masraf çıkmış..
fns93; cnm maşalllaaaaaaaah diyim en kocamanından 

ebru şallının rekorunu kırmışsın tebrik ederim, ben klasik hamileyim sanırım, hamileyken her şeyi yiyip şişiyorum doğumdan sonra diyet yapıp iniyorum 
burcuozzer; cnm aldıklarını güle güle kullan
gozdeati; cnm annen taburcu olmuş gözün aydın çok sevindim, kızını görmüşsün doğum şeklide belirlenmiş gözün aydın
nesli81; cnm tarih beli olmuş gözün aydın
maway cnm kedide olsa sonuçta alıştığın bir canlıyı kaybedebileceğini bilmek eminimki seni çok üzüyordur, inş. Düzelir ama evde hem kedi hem bebek olayına dr izin vermeyebilir
Evridiki; cnm Allah korusun ya, okudukça bir an içimden bişiler gitti sandım… neyseki sonucu iyi boşuna stres yaptırmış sana hemşire
nur_45; cnm doğum hediyesi güzel bir jest gerçekten  eşimde telefon almıştı bana tabi biraz erken oldu benimki kullanıyorum şu an 
pnrgl; cnm Allah analı babalı büyütsün bebişin erken gelmiş ama nefes alabiliyor ne mutlu sana, artık doğumu arkaya attınız bakalım darısı bize
zehra1715; cnm bebişini görmüşsün gözün aydın, ben doğum şeklini tamamen dr a bırakmaktan yanayım cnm, sonuçta kaç kişiyi doğurtuyor kaç kişiyi sezaryen yapıyor elinden benzer hatamutlaka geçmiştir, hakkında hayırlısı inş.
SuRMeLi; cnm mert paşanın iyi olmasına sevindim , keşke daha erken fark edilip hastane değiştirilebilseydi ama her işte bir hayır vardır dicem cnm bende senin gibi, inş hemen geçebilen bişeydir de yavrucak çabucak evine dönebilir
sudenur80; aldıklarını güle güle kullan cnm
ay_yuzlum; bebeğini görmüşsün cnm gözün aydın, eğer sancın varsa kendini çok zorlama derim alabilirsen izin al
exex bebişin yatağı gelmiş içinde uyuduğu günleride görürsünüz inş.
brcsrtc; hastaymışsın geçmiş olsun cnm
nuryasemin; iltahabın geçmesine çok sevindim cnm, gözün aydın bebişinide görmüşsün
gulcancan; annenler gelmiş gözün aydın, evde temizlenmiş güle güle pisletin cnm,bebeğin kullan at alt açmalarından çarşafın altına serebilirsin
yasese; cnm bahsettiğin ağrıları bende bol miktarda yaşıyorum, doğuma kadar olacak artık maalesef…inş bir an önce iyileşirsin cnm sende
karamel06; cnm gaviskonumu içip 3 yastıkla yatıyorum en azından ağzıma gelmiyor reflüm bu şekilde…
melocum; cnm kardeşin çok üzmüş seni… inş bir an önce kendini toparlar artık yaşıda küçük değilki kızınca yapmasın.. ama sen karşına alıp konuşunca eminim etkili olur cnm kendini üzme lütfen bebişte etkileniyor
sevim_li; Cnm üzülmekte haklısın ama bebişini düşün sinirlenmemeye çalış, eşinde sen üzülme diye uğraşyor haklı olarak, inş sorunsuz çözülür bu iş