2011 Şubat Anneleri

evet rahmetli babamın doğum günü :59: onun 52sinde öğrenmiştim zaten hamile olduğumu.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek verdii.

bende o tarihte olmasını çok istiyorum

canım allah rahmet eylesin başın sağolsun inş allah gönlüne göre verir.
allah oğluşuna uzun uzun sağlıklı ömürler versin
bu arada ben bi uyumayı denyeyim bakalım belki başarılı olurum hadi size iyi geceler.kendinize iyi bakın

iyi gecelerrr aaaa saat 2 olmuş hiç saate bakmamıştım ne çabuk olmuşşşş

gerçi saat 2 olmuş benim neyime uykumu var sankiii peehhh

dün 300 yazılı okuyp analizleri girdim neyseki bitti

geçen hafta hamur kızartması konuşulmuştu canım çektiydi ama yapamamıştım
akşam ekmek makinesine hamur attım şimdi hazır.kızartıp kahvaltımızı yapacağız...
hadi gelin sizde misss gibi çay da demleriz

Günaydın Melocummm oh hamur işleri filan afiyet olsun valla bizde bugün temizlik var.Erken kalkıp apar topar yedik kadın gelicek diye.Uzuuun kahvaltının tadını çıkarın.

Günaydın Melocummm oh hamur işleri filan afiyet olsun valla bizde bugün temizlik var.Erken kalkıp apar topar yedik kadın gelicek diye.Uzuuun kahvaltının tadını çıkarın.

Olsun canım az kaldı artık senin, tam zamanı...benim kadında benden telaşlı bu hafta perdeleri yıkamış gelince şaşırdım,az kaldı bir yerden başlamak lazım diyor
cam kapı açık olur üşütme kendini malum soğuk sıcak algılamıyoruz artık

Son düzenleme:
Kızlar gece gece ne kadar muhabbet yapıyosunuz ya benim 11 dedimmi gözlerim devrilmeye başlıyo maşallahınız var yani.Uyumaya çalışın yarın bebek olunca çoooookkk arayacaz bu günler çok...

meraba kızlar...

aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık probleminizin olmamasına çok sevindim.

slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.

Dualarımız seninle canım Allah kolaylık versin...

Olsun canım az kaldı artık senin, tam zamanı...benim kadında benden telaşlı bu hafta perdeleri yıkamış gelince şaşırdım,az kaldı bir yerden başlamak lazım diyor
cam kapı açık olur üşütme kendini malum soğuk sıcak algılamıyoruz artık

Evet ya başlamak lazım son dakikaya bırakmaya gelmez bu işleri oldurda bebek gelmemekte çok direnirse bi daha alırım artık napayım.Temiz temiz evimin biraz sefasını süreyim.Hep misafirler sürecek değil ya.:1:

Evet ya başlamak lazım son dakikaya bırakmaya gelmez bu işleri oldurda bebek gelmemekte çok direnirse bi daha alırım artık napayım.Temiz temiz evimin biraz sefasını süreyim.Hep misafirler sürecek değil ya.:1:

evet canımm bugün kargaşa olur ama yarın missss. gibi bir eve uyanıp onun keyfrini süreceksin

günaydınnn kızlarrrr biz bugünn erken kalktıkk sbah sabh kocişimle köy kavaltısına gittikk ohh bii yemişim vallaaa sormayınn bir an korktum kendimdennn şimdidee nasıl uyku bastırdıı uyuyayım bari birazzz....

günaydınnn şekerlerrrrr

bu reflüden nedir çektiğim yaaaa...dün gece saaat 3 gibi yattım..5 e kadar reflüden uyuyamadım..sabah görevden eşim geldi..8 de uyandım..pohaca getirmiş sıcacıkkkk..bi tane yiyeyim dedim..yemezzzz olaydımmmm..uyuyabilene aşk olsunn..reflü azdı geneee...koçiş uyudu..ben kalakaldım böyleeeee:((((((((((((((hhala devam ediyooo..renninede fayda etmiyo artık yaa..şişeyi dikiyorum artık kafama..yok olmayınca olmuyorrrr

Merhaba arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı doğumlar nasib etsin allahım dünyanın en güzel duygusuyla tanışmanıza az zaman kalmış hepinizin..geçen sene bu zamanlar bizlerdede bu heyecan vardı ve 1 yıl ne kadar çabuk geçmiş geriye bakınca insan anlıyor..diyeceğim o ki eğer öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim tecrübeli sayılırız bizler artık..bende sezeryanla doğum yaptım ve çok çabuk kalkıştım sadece 2 gün yattım ve bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilendimmm inşallah hertşey gönlünüzce olurr

çok teşekkür ederiz canım..yardımlarınıza gerçekten ihtiyaç duyuluyor..ben de sezeryan olacağım..bebek doğduktan sonra neler yapmam gerektiğiyle ilgili sıkıntım olacak ve kafanızı şişrme durumum olabilir:)))))şimdilik bir soru aklıma gelmiyor ama ilerde soracam bol bol:))))ilginiz için teşekkürler..

kumralperi
canım öncelikle bebeğine sağ salim kavuştuğun için gözün aydın...yaşadığın sıkıntılar için Allah sabır versin..umarım en kısa sürede atlatırsın..senin adına çok seviniyorum çünkü bebeğini kollarına alıp kokusunu doya doya içine çekebiliyorsun..Allah bizlere de nasip eder inşallah...

slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.

canım benim Allah yardımcınız olsun..kim bilir nasıl heyecanlısındır..inşallah herşey yolunda gider ve hayırlı doğum olur senin için..

hekese selamlar..nasılsınız bugün..ben kahvaltımı yaptım ve geçmişi okudum..şimdi de ders var birazdan kalkacm..bir bebeğimiz daha doğmuş..içimden bir his benimkininde erken geleceğini söylüyor..kanları kaynıyor içerde duramıyorlar:))))
ben çok heyecanlıyım bakalım doğuma giderken durumum ne olacak..düşüp bayılırım tık diye:))
Allah yardımcımız olsun..

günaydın yağmurlu bir istanbul günü en evdiğim hava şekli hehe:)

Kızlar günaydın:71:, geçmişe bakamadım, eşim 38. haftada bebiş sezaryenle alınırsa muhtemelen yanımda olamayacağı için 37. hafta dolunca aldıralım bebeği bende göreyim bi kaç gün diyor, bende dr a nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ya çekiniyorum nedense, bugün 37. haftada doğum yapan bir arkadaşla görüşme imkanım oldu herhangi bir problem olmamış bebişte, Eğer 37 bitince alır ise yada 37+2de fln o zaman bu hafta içi değil sonraki hafta içi doğması lazım bebeğin..
Benimde dünden beri kasılmalarım arttı rahat 15 sefer oluyor gibi, dakik olmadığı için saymıyorum kaç kere oluyor diye, yalancı sancı oluyor yani

slm kızlarr:)
buket gözn aydn cnm,çok sevndm,çok heyecanlıııı:52:

sağol canım darısı sana olsun

buketcim adına çok sevindim....bende nurten hanıma çokkkk güveniyorumm ve ayrı bi yakınlık hissediyorumm ama söylediklerin içimi dahada rahatlattı....hastanede yattığımdada gerçekten görevli hemşireler çok ilgili ve kibarlardı.....inş bizimde doğumlarımız seninki gibi sorunsuz ve kolayy olur
çok iyi ve sabırlı bir doktor. Ebelerde çok iyiydi.Şuan oğlum çok küçük inş. çabucak toparlanır. hala sarılığı devam ediyor.

hayırlı uğurlu olsun bebişin canım, Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini, hayrını gör inşallah evladının. darısıda bize bu arada maşallah rahat doğum yapmışsın. bebişin resmini bekliyoruz en kısa zamanda...

...
teşekkür ederim canım. İnş. sizin doğumlarınızda kolay olur.

kızlarrrrrrrrrrr..........
yaa sabahhhlara kadar gecelere kadar ağlayasım varrr.........
o kadar canım sıkkın ki anlatamamm
biri yüzüme baksaa ağlıcamm ama kendimi tutuyorumm............
ya alıp başımı gidesimm geliyorr derler ya aynen ölee
Allahım nolur sabır ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar günaydın:71:, geçmişe bakamadım, eşim 38. haftada bebiş sezaryenle alınırsa muhtemelen yanımda olamayacağı için 37. hafta dolunca aldıralım bebeği bende göreyim bi kaç gün diyor, bende dr a nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ya çekiniyorum nedense, bugün 37. haftada doğum yapan bir arkadaşla görüşme imkanım oldu herhangi bir problem olmamış bebişte, Eğer 37 bitince alır ise yada 37+2de fln o zaman bu hafta içi değil sonraki hafta içi doğması lazım bebeğin..
Benimde dünden beri kasılmalarım arttı rahat 15 sefer oluyor gibi, dakik olmadığı için saymıyorum kaç kere oluyor diye, yalancı sancı oluyor yani

burcu günaydın da hani diolar ne kadar kalırsa bebek anne karnında o kadar iyimiş dr iyice onay alında ona göre olsun eşinin çokmu muhim işi 1 hafta daha gitmese.hayırlısı neyse o olsun

Back
X