- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
Cnm dr dan ters cevap almak istemediğim için bi kaç gün erken doğsun diyemiyorum, burdaki askeri hastanenin dr u rahat 10 senelik dr olduğu için doğumu onda yapmaya karar verdim, bu civardaki özel hastaneler hakkında iyi duyumlar almadım bu yüzden başta özel düşünmeme rağmen sonradan tercih etmedim, eşim çok istiyor ama ben söyleyebilecekmiyim bakalım, cuma günü randevum var ameliyat günü belirlenip dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı inşnie çekiniyorsun dr dan özel dr değilmi seninki ? benimkide dicektir çatı muaynesi yapıcam yaptırmıcam o kadar özel muaynaneye gidiyorum 37.haftada yapsın bari.ben olsam sen yerinde doktoruma söylerim eşimin durumunu benim bi yakınım tam 37 de doğurdu kızı oldu çok tatlıydı kilosu 3100 gr dı sapasağlam ne sarılık ne baska bişi insallah seninkide öle sağlıklı doğar.
canım haftası ve kilosuna göre sınır 14 iken bizimki 21 çıktı. 25 den sonra kan değişimi gerekiyormuş. iki buçuk gün fototerepi aldı 14.2 ye düştü. Hastaneden taburcu olduk. iki gün sonra 16.7 ye çıktı. Doğum kilosuna ulaştı ve haftasına göre sınır değer dedi doktor. Çarşamba tekrar kan vericez bakalım kaç çıkacak.prematüre ve grup uyuşmazlığı olduğu için geç geçiyormuş sarılık. Doktor 7-10 gün arası beyin bariyeri geliştiği için risk azalıyor demişti.
Cnm inş kısa zamanda geçer..
Evet cnm yabencede 1 gün bile önemli, ama eşimle karşı karşıya gelmek istemiyorum bir yandanda, sonuçta bebek ikimizin benim kadar onunda söz hakkı var, aslında dr kararını verince ikimiz içinde emrivaki gibi olacağı için içim rahatlayacak gibiçok geçmiş olsun canım.. bende reflüden kaç gündür gözümü kırpamıodum geceleri en son artık gün kontrolum vardı dr a söledim gaviscon die bi şurup yazdı uzun bi süre sonra dün rahat bi uyudum şükür bide onu dene istersen..
ayy canım çok kötü denk gelmiş balım yaa.. evet anne karnında bi gün bile kalması önemli bebişin ama sen yine de söle bi druna neden çekiniosun olmaz derse de olmaz belkide gelişimi kilosu v.s iyidir uygun görür eşininde gözü arkada kalmamış olur hemde.
noldu canım hayırdır yaa ne bu isyan kayganan mı gene?
geçmiş olsun canım iyileşemedimi daha paşamız.. bol bol emzir bende duymuştum anne sütünün sarılığa ii geldiğini.. doğumundan biraz bahsetsene kolay olmus ilk doğumundu deil mi masaşşahh darısı başımıza inşallahh
selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, miyom konusuna gelince dr un daha iyi bilir tabi ama bence bi kere miyom için kesileceksen doğumda miyomda radan çıkardı yani