- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm gelsinler görsünler boşver, onlarında torunu, güzel güzel davranacaklarsa sende rahatsız olmazsın, hem o zamana kadar sende toparlamış olursun biraz lohusalık atlatılmış olurAy bana kalsa hiç gelmesinler ama( çok meraklılar ..nasıl olcak bilmiyorum...hemde karı koca ....son noktaya gelidiğinde diyecem ama ben kasmıyacam öyle kızlardan da takip ediyorum olan bize oluyor en azından baba gelmesin diyecem ....kusura bakmasınlar....
şekerlerr bende kaçıyorum ufaktan ufaktan kocacığımın yanına kıvrılıvereyimbelkimm hemen uyuruzzz(inşşşşşşş)size iyi muhabbetlerr tatlu sohbetler....çok da konuşmayınnn sonra okumak zor oluyooo
hade bash bash
![]()
Hayırlı gecelerr nasılsınız hanımlar?
şu çatlama meselesi ah ahh,göğüslerim tamam biraz çatlamıştı ama karnım son 3 haftada çok kötü çatladı yaahatta birden çatladı diyebilirim,bide çok kötü kaşınıyor
sabah perdelerimi atıp makineye yıkicam,çıksın aradan,sonraki günde yataklarımı halledicem,evi temizlicem çok iş var,doğuma yavaş yavaş evde hazır olsun dimi
Cnm sen çocuk olarak görüyorsun onları çok iyi anlıyorum seni ama tabi kaynananın bu şekilde doldurmasıda hiç hoş değil, seninkine benzer bir örnekte ben vereyim,
Eşim benim faceye bir akrabasının kızını eklemişti kağanın resimlerini görebilsinler diye, neyse bende olur ekleyebilirsin dedim, neyse bir ara silmiş kız beni fln, neyse sonra gene eklemiş beni, şimdilerdede facesinden iletilerin görmiyim diye engellemiş, bende takip ettiğimden fln değil yani önce anasayfamdaki gönderilere göz gezdirmiştim sonra eşim aradı tesadüf, kağanın resimlerini ekledim aç bak beğenecekmisin babası dedim, o da şifresini söyledi banada bi kaç resmini yükle dedi, onunkine girdim yükledim, neyse videolara fln bakayım diye anasayfasına takıldım biraz, baktım kızın bir sürü gönderisi var, Allah Allah dedim ben yeni baktım yoktu, neyse, kendikime girdim onun profiline baktım beni engellemiş :))))
Ay nasıl güldüm varya :)) benim gözümde o çocuk ya, ben napıyım onun gönderilerini :)) inan profiline bile bakmıyodum :)) ama doldurmuşlar kızı belli, durduk yere niye böyle şeylere kalkışsın ,ne kadar istemediklerini benim gözümde henüz çocuk olan bir kızı bile bana karşı bu kadar doldurmalarından anlıyorum
Cnm görmezden duymazdan gel gelebildiğin kadar, yardımcı olsun sana yeter, üzülmemeye çalış
sağolun kızlar Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.Allah kocalarımıza sağlık versin valla gerisi nekadarda sorun olsada evimizin huzuru olsun yeter
ayyyy makarnayı yidimm gözüm dönmüştü şimdi nefes alamıyorum onla alakası yoktur dimii![]()
canım şimdiden kolay gelsin diyim ama çok fazla yorma kendini çok yüklenme bende dün temizlik yaptım dip köşe şimdi ağrılardan ölürüm artık yapmıycam çok kötü oldum
canım allah böyle fesat insanları bizden ve ailemizden uzak tutsun ben hep öyle dua ediyorum
sağolun kızlar Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.Allah kocalarımıza sağlık versin valla gerisi nekadarda sorun olsada evimizin huzuru olsun yeter
ayyyy makarnayı yidimm gözüm dönmüştü şimdi nefes alamıyorum onla alakası yoktur dimii![]()
makarna diyince hep ablam aklıma geliyo
büyük ablam yeğenime hamileyken son ayı ramazana denk gelmişti.oruç tutuyo tabi bizimkisi.gece sahurda makarna yemiş.
sabaha sancılanmış (ikinci çocuğu bide yani) oda sahurda makarnayı fazla kaçırdım sanırım sıkıştırıyo diye düşünmüşsen meğerse doğum sancısıymış hastaneye gidemeden pırt diye evde doğurmuşş
ayy ne zaman gece makarna muhabbeti geçse aman çok yeme sabaha doğurursun diye takılırımm
ben doğurmam heralde dimi sabaha![]()
:)))) o zaman son haftalarda bol bol yiyelim makarna :)))
Benimde makarna deyince hep aklıma gelen bir olay var, annemin bir velisi vardı eskilerden, kadının canı makarna istemiş, 1 paket makarnanın hepsini haşlamış, 2 çocuğu eşi ve kendisine birer tabak koymuş , kimse yemek isemeyince oturmuş 1 tencere makarnayı yağlamış kendi yemiş bide üstüne uyuyunca kalp krizi geçirmiş öldü kadın ya, Allah rahmet eylesin...
hamur olduğu için dikkat etmek lazım ölçü konusunda
senin hikayen beni pek açmadı burcucum ne yalan söliimmm
dayanamıyorum makarnaya valla yapacak bişeyim yokk
yaa varya bazen düşünüyorumda hala anne olacağıma inanamıyorum bi bebeğim olacağına inanamıyorum.kendimi hala çocuk gibi hissettiğim anlar oluyor.şaka gibi geliyor.çok merak ediyorum çok heyecanlanıyorum bide çok korkuyorum.
hayırlısıyla bi kucağımıza alalım.hayal gibi şimdi herşey
kızlar ben kaçar
uykum gelmedi daha ama uzanıp biraz tv seyredeyim sonrada güp yatakkkk
hepinize iyi geceler öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
hayırlı ömürlü olsun cnm...doğum hikayeni beklioruz...meraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar
aynen cnm,benimkilerde öyle...daha bir tane iğnesini bile görmedim nişanlandığımdan beri..resmen benim içimden geçenleri yazmışsın cnm ya...kesinlikle onlardan gelecek hiç bir şeye ihtiyacım yok ama nedense insan üzülüyo...insanın hiç mi içinde küçücük bi heves olmaz yaaa gelinime şunu alıvereyim die...bebişime bi tane hastane çıkışı alıvermiş saolsun...onu da bi sürü laf çarptırdım da öyleAl benden de okadar sen ev görmüşsün en azından şükret.. ben evlendim nişanlı kaldım şimdi çocuk olacak daha bir tane çöp görmedim inan ne takı ne hediye inan şu evde bitane çöpleri yok. İsteseler yaparlar kimseden bişey beklemeye hakkımız yok belki bilmiyorum ama insan üzülüyo yinede onların aldıklarıyla yaşıycak değiliz ama ne biliim verdikleri değerin bi göstergesi gibi geliyo bana. Bu konuda bende çok muzdaribim inan bırak almayı vermeyi 8 aydır hamileyim evdeyim neler yaşadım ne zor günler geçirdim şurda kalmış doğuma az bişe bi kere arayıpta naptın nasılsın bile demiyolar.. Üzülmüyorum dersem yalan olur böyle olsun istemezdim niye böyle onuda bilmiyorum ...
benim de eşim kaç gündür soruyo cnm ne alayım sana die...istediğin beğendiğin bişey varsa onu alayım dedi,nasıl olsa alıcam bu hediyeyi dedi...ben de tamtur istiyodum ne zamandır,sanırsam onu alacakkızlar eşleriniz doğum hediyesi aldımı yadfa alıcakmı ?
benimki oğluşa künye alırken bana bilezik almış kaynanam beğenmemiş ince diye ki bence gayet iyiydi altın takmayı sevmem pek ben değiştirme dedim ama kaynanamm kızmış oda değiştirmiş yani doğum hediyemi almışşgerçi benim hediyem yolda geliyor ondan daha güzel hediye yok ama düşünmesi yeter
![]()
bu isimler içinde melih güzel bence...ama eğer benim oğlum olsaydı,yiğit , yağız yada mert koymayı düşünüyodum...Ya ben hala oğluma isim bulamadım şurda bikaç hafta kaldı doğuma
O kadar şu olsun bu olsun dedim ya eşim itiraz etti ya benim içime tam sinmedi..
Asilkan nasıl sizce ? Demiralp, Uğuralp, Onuralp, Melih, Miraç , Eymen, Egemen .. bikaç tane daha vardı unuttum bunlar arasında gidip geldik ama tamam bu çok güzel dediğimiz olmadı hiç karar da veremiyoruz . Yardım edin kızlar ya başka önerisi olan varmı
Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:
mrb cnm, ikisi de çok hoş isimler...son ana kadar karar veremezseniz iki ismi de yazın iki kağıda ve avucunuza koyun,bebk hangisine dokunursa o olsun ismi,böylelikle kendisi seçmiş olur adını:))) bi arkadaşım böyle yapmıştı...
Anamm sizide bos birakmaya gelmiyor hee sayfalari doldurmussunuz neyseki okuyabildim.:86:
Mapucim ohhh kolay gelsiiin.
nuryasemin ellerine saglik canim mis gibi olmustur evin.
dillerim_lal ayy bende mi makarna yesem ne valla çok pisss dogurasim var benimmm
BURCUU canikom bence mert çok güzel bir isim.. fikrimi sormadin ama ben söyliiimm dedim
baska birsey kaçirmadim in$allahh
ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş( neyse ii geceler herkese..ben de gidip bi yatayım bakalım uyuyabilcekmiyim:26: