2011 Şubat Anneleri

evet sezeryan olcak plesanta rahim ağzına yakın daha önce kapatıyodu ama şimdi 1,5 cm açmış o da normal doğumda aşırı kanamlara sebep oluyomuş.

hımmm hayırlısı olsun canım... Az kaldı desene kızına kavuşmana.ayyy ne heyecanlıııı!!!

kızlar önce yazayım sonra yemek yiyip geçmişi okuyacağım. bugün doktorumuza gittik oğluşum kanala kafasını iyice yerleştirmiş 3400 kg olmuş gününden 4 gün de önde gidiyor her an gelebilir dedi doktorumuz çatı muaynesi yaptı hepimiz gibi bende çok gergin ve stresliydim bu konuda ama gerçekten sakın korkmayın ve gerilmeyin sadece 15 sn sürüyor doktor elinin 2 parmağıyla tuşe denilen yöntemle bakıveriyo ve kendinizi rahat bırakırsanız hiç acı falan yok ; baktı ve dediki bence sen normal doğurabilirsin bu söz beni nedense çok mutlu etti bende normal istiyordum çünkü , her an suyun gelebilir sancın olabilir dedi ne olursa olsun hangi saat olursa olsun beni ara dedi beni çok rahatlattı seviyorum bu adamı ya :))) nst ye girdim kasılma ağrı falan çıkmadı şimdilik !!! ama oğluşum zıplayıp durdu içerde birde yeni doğan bebiş getirdi hemşireler odaya ama Allahm ne tatlıydı gözlerim doldu , birde renkli doplerle baktı doktor oğluşumun yüzünüde gördüm köfte dudaklım benim gel artık öpeyim o dudaklarını : ))):emir_bebek:

selam şekerlerrrrrrrrrr.......

napıyonuz bakalımm..geçmişe şöööyle baktımm..bugunlrde ne yazabiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum ...bende urumlar aynı..evde karpuz misali büyüyoz oğlumlaaa..eşim yanımda filinta gibi duruyooo..sinir olmaya başladımmm...ben yuvarlaarak yürüyom resmennn:19::19:
doğurmak istiyom ben artıkkkkk

hanımlar şimdi atv haberde bir haber verdiler isviçreli mi ne bilim adamları bir jel bulmuşlar ve doğum sancısını engelliyormuş. Türkiyede biri bu jelli doğumu yapmış.Bunu gösterecekler.

onu dün gece gördüm bende..hemen nette araştırdım..adı dianatal jel..muglada kullaanılmış..nasıl kullanıldığına dair bişey yok nette.ecza onlinede fiyatı 216 tl. sanıımkayganlık mı veriyo neee..dikiş problemi olmuyomuş filan filann..bugun idrarda protein için hastaneye gitim..gitöişkende dr.yanına çıkıverdim..sordumm böyle böyle bi jel vaarmış dieee..o da not aldı..ben bi araştıraım dedi.hergn yeni bişeyler çıkarıyolar didi...doğum işi bünyeden bünyeye değişiyo..herkeste her yöntem işe yaramayabiiliyor diyerektennn uzuuunnnn bi kaç tane doğum örneği verdi..ama yine de bi bakacakmışşş..

benim dr da alemm beee..epudural diyomm..boşver dioo
jel diyomm..hımmm bakarız diyo ama pek yanaşmıyo:):52::52:

kızlar önce yazayım sonra yemek yiyip geçmişi okuyacağım. bugün doktorumuza gittik oğluşum kanala kafasını iyice yerleştirmiş 3400 kg olmuş gününden 4 gün de önde gidiyor her an gelebilir dedi doktorumuz çatı muaynesi yaptı hepimiz gibi bende çok gergin ve stresliydim bu konuda ama gerçekten sakın korkmayın ve gerilmeyin sadece 15 sn sürüyor doktor elinin 2 parmağıyla tuşe denilen yöntemle bakıveriyo ve kendinizi rahat bırakırsanız hiç acı falan yok ; baktı ve dediki bence sen normal doğurabilirsin bu söz beni nedense çok mutlu etti bende normal istiyordum çünkü , her an suyun gelebilir sancın olabilir dedi ne olursa olsun hangi saat olursa olsun beni ara dedi beni çok rahatlattı seviyorum bu adamı ya :))) nst ye girdim kasılma ağrı falan çıkmadı şimdilik !!! ama oğluşum zıplayıp durdu içerde birde yeni doğan bebiş getirdi hemşireler odaya ama Allahm ne tatlıydı gözlerim doldu , birde renkli doplerle baktı doktor oğluşumun yüzünüde gördüm köfte dudaklım benim gel artık öpeyim o dudaklarını : ))):emir_bebek:

ayy okurken duygulandım yaaa... zaten herşeye ağlar oldum yine... Çok heyecanlııı.... kavuşmaya az kaldı.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım... :emir_bebek:

napıyonuz bakalımm..geçmişe şöööyle baktımm..bugunlrde ne yazabiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum ...bende urumlar aynı..evde karpuz misali büyüyoz oğlumlaaa..eşim yanımda filinta gibi duruyooo..sinir olmaya başladımmm...ben yuvarlaarak yürüyom resmennn:19::19:

onu dün gece gördüm bende..hemen nette araştırdım..adı dianatal jel..muglada kullaanılmış..nasıl kullanıldığına dair bişey yok nette.ecza onlinede fiyatı 216 tl. sanıımkayganlık mı veriyo neee..dikiş problemi olmuyomuş filan filann..bugun idrarda protein için hastaneye gitim..gitöişkende dr.yanına çıkıverdim..sordumm böyle böyle bi jel vaarmış dieee..o da not aldı..ben bi araştıraım dedi.hergn yeni bişeyler çıkarıyolar didi...doğum işi bünyeden bünyeye değişiyo..herkeste her yöntem işe yaramayabiiliyor diyerektennn uzuuunnnn bi kaç tane doğum örneği verdi..ama yine de bi bakacakmışşş..

Valla bende normal olursa epidural normal istiyorum... Doktor 2 saat geciktirir doğumu dedi ama varsın geciksin dedim içimden... Kaderde ne varsa onu yaşayacağız aslında.Ama ne bileyim korkuyorum işteee

canım gözünaydın...kızçeni görmüşsün...benim doktorum bayadır kilo kontrolü yapmıyo bana bende kilo almıyorum çok ilginç:51:

ohh maaşallah minişine 3115 olmuş.Ayrıca gözünaydın bebişini görmen çok güzel... Keşke bana da artık kilo kontrolü yok deseler de saldırsam herşeye... Ama aksine iyice diyete girdim :) Ahh bu gebelik şekeriii

sağolun kızlar darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına:)

ayy okurken duygulandım yaaa... zaten herşeye ağlar oldum yine... Çok heyecanlııı.... kavuşmaya az kaldı.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım... :emir_bebek:

çok sağol canım hepimiz alırız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza inşallah bak bende sulu gözüm benide ağlatıcaksın yapma : )

:nazar:

seda söyleye söyleye nazar değidrecen kadına :)) biz bişeye çok fazla iyi dedikmi tersine dönüyo valla . Maşallah de kayınvalidene :nazar:

doğru diyon valla aman maşallahh diyelimmm tütütütüüü

hanımlar şimdi atv haberde bir haber verdiler isviçreli mi ne bilim adamları bir jel bulmuşlar ve doğum sancısını engelliyormuş. Türkiyede biri bu jelli doğumu yapmış.Bunu gösterecekler.

hayret isviçreli bilim adamları sakızdan başka faydalı şeylerdemi araştırmışlar :37:

evet valla artık sıra bende sanırım:))
normal bi drum olmuş olsaydı bu perşembe doğurcaktım ama azcık çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık.
kızımın bi 40ı çıksın gezcez onla bol bol

nasıl yani.çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık demişsin ne çatlağıı anlamadım ben

hepinize iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir,ben uzun süredir ne girebiliyorum nede msj yazabiliyorum kayınvalideler burda doğum temizli yapıyoruz bi kaçgündür valla öldüm bittim ya ne zormuş hryerheryerde artık yarın biter gibi temizlik sonrada oğlumuzun beşiğini kurucaz alah izin verirse az bi zaman kaldı artık 38+1 olduk yarında kontrolümüz var bakalım tosuncuğum napıyor gelmeye niyeti var mı yokmu?hadi hepiciğiniz kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.akşam girebilirsem bakarım tekrar neler konuşmuşsunuz,valla nete giremediğim zaman merak ediyorum sizleri.

gözünaydın canım...günler geçtikçe heyecan artıyor demi...Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşş

ya bende iyice şiştim sanki eşim tontişimm diyoo bende sinir oluyorum:9:ya benim doktorumda maşallah çok rahatlatıyo en son gittiğimizde öle bi konuştu bana normal doğum için cesaret verdi ama bakalım hayırlısı...dün bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide 4 aylık oldu normal epiduaral yaptı doğumunu hiç bişi anlamadım diyo çok rahattı hatta en son dikiş atılırken muhabbet ettik diyo ama bilmiyorum....:37:

ya bugün doktur bana tansiyon biraz yüksek dedi yaa 14-9

bugün böle bi tuhafım hatta şimdi ateş basıyoo böle daralıyorum falan gibi psikolojikmidir nedir hey allam buluttan nem kapar oldumm

doğru diyon valla aman maşallahh diyelimmm tütütütüüü

hayret isviçreli bilim adamları sakızdan başka faydalı şeylerdemi araştırmışlar :37:

nasıl yani.çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık demişsin ne çatlağıı anlamadım ben

ayy ben yazana kadar manikcim yazmış drum az kafadan çatlak da onu demiştim canım :))
yoksam allahıma bin şükür 1 dene bilenem çatlağım yok anam saolsun ona çekmişim:))

kızlar akşam üstü kocişle çarşıya gittik lohusa şerbeti malzemelerini aldım lohusa takımın o kadar büyük hevesle yaptım ki size anlatama çok mutlu oldum bakarsanız sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-92.html

çok kokooşşşş :16: çok cici eline sağlık kız olunca istediğin kadar süslüyebiliyosun.

ayy ben yazana kadar manikcim yazmış drum az kafadan çatlak da onu demiştim canım :))
yoksam allahıma bin şükür 1 dene bilenem çatlağım yok anam saolsun ona çekmişim:))

maşallah diyelimmm :nazar:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayaklarımın altından alev çıkıyo resmen.buzdolabından şişe çıkardı eşim onu tutuyooo sonra soğıuk elleriyle ayaklarımı tutuyo coosssss ediyo valla yaaaa :37:

kızlar ben uzun zmandır çok giremiyorum bakıp size çıkıoyrum bi durum varmı die çok şküür herşey yolunda artık bebişler gelse ii olur önceden erken doğarlar die korkuyoduk şimdi hepimiz biranönce gelmelerini istiyoruz insanoğlu işte :):) hayırlısıyla bi kucaklasak sağsalim hem annişler hem bebekşler sağlıkla kurtulsak bnmde salı günü kontrolüm var bakalım doktorum çatı muyaenesi yapacakmı sorcam bide oğluşum kilo almış sağlıklııdr inş en son minikti sıpam
hepinizi öpüyyoruz oğlumla kendinize ve bebeişlerinize ii bakın

Son düzenleme:
Back
X