2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
uyku tutmadı sıkıntıdan, 4ten beri döndüm durdum yatakta. sonra da kalkıp kahvaltı ettik oğlumla. birkaç saat sonra nst ve kontrol var, bakalım ne olacak...artık doğurayım istiyorum; 25.gün oldu bugün kuzucuğu içerde tutmaya çalışmaya başladığımızdan beri...37 hafta bitti; kuzum hala 2500 ama napalım zaten suyu az fazla kilo alamıyor, belki dışarda daha iyi büyür...

Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.

Sabah sabah ne güzel bir haber verdin canım böyle.
Minik bey artık evine geliyor demek anne ve babasının yanına.Sana en büyük bayram bugündür heralde gözünaydın canım.
Küçük paşamızın resimlerini bekliyoruz artık.

Şenaycım oğluşu görmeye gidiyormuşsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Benim dr.kızım içinde 2.500 doğarsa bizim için iyi demiişti şimdi 3.500 doğar diyor.Hem bebişler dışarıda daha çabuk topluyorlarmış kendilerini.

slm çağlayan sen gununu doldurmuşsun sonuna kadar durmuş bebişin içerde maşallah dediğin akıntı nişanmış nişan geldikten sonra 48 saat içinde doğum olur yazıordu bir yerdeyanlış hatırlamıosam.dunde kontrolum vardı doktor nişan olayını anlatmıştı.deiğin gibi kanlı akıntı şeklinde olurmuş.bugun yarın alırız hbrini kolay doğum olsun hepimizinki inşallah.

Günaydınnn arkadaşlarrr ... Bugün pek sakin buras haftasonu olduğu için mi acaba ... ee nasıl durumlarınız bakalımm nasıl gidio ?

Günaydın Herkeslere.. Çağlayan Heralde Kızın Geliyor Artık Anlattığın Belirtiler Doğum Nişanı Sanırım Benim de Bildiğim Kadarıyla..

Allah Bi Avazda Kurtarsın İnşallah Bi Kızım Daha Oluyooorrr

Kızlar ya akşamları kasılmadan ağrıdan ölüyorum sabahtan öğlene kadar turp gibiyim ve bu durum beni deli ediyoooooooooorrrrrrrrrrrrr

canım aynı durum bende de var..gündüz birşeyim yok ki bu nedenle ayakta geziyorum işler falan...akşam olunca da canım çıkıyo sanki..ayaklarımı nereye uzatacağımı,nasıl oturacağımı ve nasıl yatacağımı şaşırıyorum..sancılı bir gece de cabası tabi...

:80:
Cnm bence dr unu ara. Nişan gelmiş senin Rabbim kolaylık versin. Hayırlı doğumlar.

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep bize merhaba dedi...:=))...:79:.....

hadi bakalım.. hem dinlenmişde olursun daha güzel uykun gelir :80:
ayyyyy..yasmin deliksiz uyumuşum yaaaa..bi uyandım saat 7 ne kadar mutlu oldum
evet canım kullan ki şimdiden rahatlatsın,lohusalığın daha sıkıntılı olduğunu söylüyorlar
evet canım sen bunaldın bu aralar destek alamn bebeğin için de senin içinde iyi olacak,ahh keşke yakın olsak da birbirimize destek olabilsek
canım benim yaaaa...helal sana var ya ben yeni evliyken bitirdim yüksek lisansımı o zaman bile çekilmezdi şimdi biz normal yaşantımızı devam ettirmekte zorlanırken sen uğraşıyorsun
misafirler seni rahatsız etmeyip faydalı olacaksa iyi değilse zor yani
evet canımerkan.sen normal dediysen belki sezeryana bahane üretiyor olabilir,çünkü erkan 3380 kızıma ne ufak ne iri tam ideal bir bebek olacak dedi

esas doğum ağrısı senin anlattığın şekilde olurmuş yalancısı ise kArına ve kasıklara gelirmiş

canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz sevilimiz geliyor artık

ya MKT inanamıyorum
daha dün ağdadan falan konuştuk nasıl oldu çok merak ettim

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep bize merhaba dedi...:=))...:79:.....

gozun aydın arkadaşım ne mutlu sana darısı başımıza:)
sen zekai tahirde doğurdun sanırım nasıl oldu? gayede şuan hastanede ve oda dun gece doğum yaptı sezeryanla berenimiz dunyaya gelmiiş.sizin gunleriniz aynıydı sanırım.

aaaa cnm sen burdamıydın:))) ben de haber vereyimmi acaba kızlara die düşünüyodum:))) sen halletmişsin...allahım darısı da benim başıma...ben de kucaklamak istiyorum artık yaa:))) aallah analı babalı büyütsün cnm...hayırlı ömürlü olsun zeynebimiz...

canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz sevilimiz geliyor artık

ya MKT inanamıyorum
daha dün ağdadan falan konuştuk nasıl oldu çok merak ettim

melocum merakını ben gidereyim cnm,normal doğum yapmış mkt 2.780gr ve 51 cm boyunda doğmuş prenses...sütü de gelmiş çok şükür emziriyomuş:))) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...

günaydın şekerler

ayy nişan bu çağlayan hadi hemencik doğur inşallah cnm...

gözün aydın cnm.Allah bidaha ayırmasın...

çok sevindim cnm.Allah bağışlasın.tebrikler...

kızlar bugün 3te kontrolümüz var bizim de.dün yine karar değiştirip normale döndüm ben bugün 3te kesin belli olacak doğum şekli.hayırlısı hangiyse o olsun diyorum ben sadece.çok heyecanlıyım bugün ben yaa
hepinize iyi günler.öptüm

Çağlayan ne güzel hadi inş nişandırda bebeişin geliverir çok sevindimmm...

Canım gözün aydın artık bebişin hep yanında olcak inş..Bugün güzel haberlerle dolu bir gün...

Maşallah canım yaa bende yazmak istiyorum artık doğurdum diye hemencicik oluversin benimde...

Normal doğuma dönmene çok sevindim canım en azından niyetinn böyle olmasına hakkımızda hayırlısı oldun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…