gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik
günaydın kızlar
uyku tutmadı sıkıntıdan, 4ten beri döndüm durdum yatakta. sonra da kalkıp kahvaltı ettik oğlumla. birkaç saat sonra nst ve kontrol var, bakalım ne olacak...artık doğurayım istiyorum; 25.gün oldu bugün kuzucuğu içerde tutmaya çalışmaya başladığımızdan beri...37 hafta bitti; kuzum hala 2500 ama napalım zaten suyu az fazla kilo alamıyor, belki dışarda daha iyi büyür...
Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.
Kızlar ya akşamları kasılmadan ağrıdan ölüyorum sabahtan öğlene kadar turp gibiyim ve bu durum beni deli ediyoooooooooorrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.
ayyyyy..yasmin deliksiz uyumuşum yaaaa..bi uyandım saat 7 ne kadar mutlu oldumhadi bakalım.. hem dinlenmişde olursun daha güzel uykun gelir :80:
evet canım kullan ki şimdiden rahatlatsın,lohusalığın daha sıkıntılı olduğunu söylüyorlarsorma bende o depresyon batağındayım kimse anlamıyor bizi kimse umursamıyor değilmi yada bize öyle geliyor. doktorum pasiflora verdi kullan diye ısrar ediyo doğumdan sonra artabilirmiş bu sıkıntılar sakın boşlama iç ilacını dedi
.
evet canım sen bunaldın bu aralar destek alamn bebeğin için de senin içinde iyi olacak,ahh keşke yakın olsak da birbirimize destek olabilsekkullan pasiflora verdiyse canım.. onun zararı yok diye biliyorum.. bende salı günü kontrole gittiğimde konuşucam doktorumla bende istiycem bişiler.. bunun önüne geçmezsem lohusa depresyonu daha fena geçer diye düşünüyorum...
canım benim yaaaa...helal sana var ya ben yeni evliyken bitirdim yüksek lisansımı o zaman bile çekilmezdi şimdi biz normal yaşantımızı devam ettirmekte zorlanırken sen uğraşıyorsuniyi geceler kızlar,geçmişi okuyamadım,forumu açıp derse daldm yine..
çok yorldm bgn yine afyona gttim
en azından artk resmi olarak tezime başladım onunla avunuyorum işte..
ama cidden çok yoruldm artk kaldırmıo bünye,yollarda doğurucam o olucak yani,bi de dün hava durumunda kar yağışı gösteriodu,korka korka çıktk yola,ama çok şükr ki yağmadı
doğuma kadar gtmk istemioorm artk ya,inşallah yine gtmem gerekmez
ama martta gdcem mecbur,gdcem de nasılll
pazar gnü de eşimin anne babası ve ablası + yeğenleri gelio.
ne kadar kalıcakları da belli diil,umarım çok kalmazlar,kafam kimseyi götrmyo zaten,bir de şu durumda yatak odasına tıkılıp kalmak istemiorum,hamileliğimin son gnlerini öyle geçrmem umarım...
böyle işte,malesef geçmişi okuyup alıntı yapamadm bgn yorgnlktan ve derslerimden,umarım herkes iidir,herşey yolundadır
evet canımerkan.sen normal dediysen belki sezeryana bahane üretiyor olabilir,çünkü erkan 3380 kızıma ne ufak ne iri tam ideal bir bebek olacak dedisaolun kızlarr yazdıklarınız içinnn
melocum senin dr erkan beydı dimi..funda benimki..geçende iri bebek diyip soru işareti koymuştuu..bugunde..aklımı karıştırıo yni..bebemm kilo almasına sevinemedim pek..şeker fian da yok bende..
sancılardan ağrılardan bhstmişsinizzz..
bugunlerde o kadar depresifim, hiçbirşey yapmak istemiyorum, hiç bir şey zevk vermiyokii..hızlı hızlı bir göz gezdirip çıkıyorum
nolur kusuruma bakmayın kızlarr..bana noldu anlamadımm..nazaramı geldim anlamadımm
cevaap yazmıyorum veya heyecanınızı yazılı olarak paylaşamıyorum diye nolur gücenmeyinn..toparlıycam kendimi inşallahh...
kızlar bu arada 2 gündür belimden sol bacağıma yayılan ağrılarım var bıcak gibi saplanıyo bugünde kasıklarım çok fena adet sancısı gibi ama sürekli devam ediyo böyle girip çıkmıyo doğum yakın mı acaba anlayan varmı?
5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynepbize merhaba dedi...:=))... :79:.....
5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynepbize merhaba dedi...:=))... :79:.....
canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz sevilimiz geliyor artık
ya MKT inanamıyorum
daha dün ağdadan falan konuştuk nasıl oldu çok merak ettim
melocum merakını ben gidereyim cnm,normal doğum yapmış mkt 2.780gr ve 51 cm boyunda doğmuş prenses...sütü de gelmiş çok şükür emziriyomuş:))) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...
gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik
Çağlayan ne güzel hadi inş nişandırda bebeişin geliverir çok sevindimmm...Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Canım gözün aydın artık bebişin hep yanında olcak inş..Bugün güzel haberlerle dolu bir gün...gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik
Maşallah canım yaa bende yazmak istiyorum artık doğurdum diye hemencicik oluversin benimde...5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynepbize merhaba dedi...:=))... :79:.....
günaydın şekerler
kızlar bugün 3te kontrolümüz var bizim de.dün yine karar değiştirip normale döndüm benbugün 3te kesin belli olacak doğum şekli.hayırlısı hangiyse o olsun diyorum ben sadece.çok heyecanlıyım bugün ben yaa
hepinize iyi günler.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?