2011 Şubat Anneleri

haydı hayırlı olsun....allah bağışlasın darısı dığer annişlerın başına....bıara yoktun dedım kesın doğum yapmıştır...sensızlık hemen bellıyo oluyo manikk :)

çok guzer olmuşlar hayırlı olsun..pazartesı hayırlı haberlerını beklıyoruz....

oyyy çok güsellerr maşallahhhhhh ...

çok güzeller canım.. allah hayırlısıyla güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah...

çok guzer olmuşlar hayırlı olsun..pazartesı hayırlı haberlerını beklıyoruz....

sağolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun

haber verdiğin için sağol manikcim; bugün güzel haberler peşpeşe geliyor

tebrikler caglayannnnnn allah anali babail büyütsün... buarada ben su imzami nasil silcem bilmiyorum dogurdum kizin yari kirki cikcak ama imza kaldi öyle iyi mi

tşk ederız ıyı dıleklerın ıçın inşallah sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın...son gunler geçmek bılmıyor aslında yoksa bı bakmışın 40 haftadasın...hayırlısı olsun tum anneler için inşallah....

tebrikler caglayannnnnn allah anali babail büyütsün... buarada ben su imzami nasil silcem bilmiyorum dogurdum kizin yari kirki cikcak ama imza kaldi öyle iyi mi
maşallah allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi kuzucuğun...
ya bende ekleyemıyorum ımzayı nerden yapılıyo ya

hay maşallah çağlayanda kurtuldu,Allah güzel ömürler nasib etsin yavrusuna,geçmiş olsun

normalmi doğurdu çağlayan?

Kzılar ya Çağlayan doğurunca neşem yerine geldi dün konuşmuktuk onunla msn de doktoru tamda bugün izne çıkıyordu çok üzülmüştüm canım sıkılmıştı hiçbişey yapasım gelmiyodu ama şimdi böyle aniden doğuruverince sevindirik oldum herkese bi cevap yazasım var

Ay çok güzeller ya zaten ben tüylü şekerlere bayılıyorum benimkilerde takmayı düşündüm ama biblosu büyük olduğu için abartamayayım dedim.Seninkilerde harika olmuş hele birarada muhteşem görünüyorlar...

Canım maşallah ya nişanı gelen hmen doğuruyo valla senin de belli olmaz hemen oluverir maşallah suni sancıya bile gerek kalmaz bakarsın...

Bende dün aynı niyetle tüm çarşıyı talan atmiştim inş dediğin gibi olurda doğururuz:)

Alocum aynı beni anlatmışsın benim hamielliimde tıpkı seninki gibi geçti dugularım bile aynıydı ve 37. haftanın sonuna kadar bende nst nin adını bile duymamaıştım:) İnsan sonlara doğru ister istemez sıkılıyor ama hamileliğimizin sorunsuz geçmesi bile çok güzel.

Mert'e çok sevindim canım annesinin yanında edahada hızlı iyileşeceğine eminim.Ablamda yurt dışında yaşıyor orda sezeryana almıyorlar biliyorum sürmeli ama inan orda çok daha özen gösteriyorlar bebeğin normal yollardan doğması için pilates topu sıcak su küvetleri vb gibi bir sürü alternatif sunuyolar.O yüzden çok şanslısın aslında buradki gibi suni sanıyı dayamıyolar hemen doğsun diye.

haydı hayırlı olsun....allah bağışlasın darısı dığer annişlerın başına....bıara yoktun dedım kesın doğum yapmıştır...sensızlık hemen bellıyo oluyo manikk :)
sağol canım ya yokluğum belli oluyormu gerçekten ben öyle olduğunu düşünmüyordum açıkcası ama mesajını okuyunca çok sevindim teşekkür ederim.

Canım aynı siteden bebeğin için olanını yapabilirsin.
maşallah allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi kuzucuğun...
ya bende ekleyemıyorum ımzayı nerden yapılıyo ya
Satını ve bebeğinin tahmini doğum tarihini söylersen senin için yapabilirim...

hay maşallah çağlayanda kurtuldu,Allah güzel ömürler nasib etsin yavrusuna,geçmiş olsun

normalmi doğurdu çağlayan?
Sanırım normal oldu tam emin değilim ama öyle olduğunu düşünüyorum.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh.. ohh sonunda kurtuldu.. iyilerdir umarımm.. nasıl olmuş detay bilen var mı ?? darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh..

nişanı gelmişti bugün,onun normal doğum olacaktı diye biliyorum ama sen bebeği çıkarmışlar diye yazınca birden sezeryanmı oldu diye düşündüm

sat.17.05.2010
tahmını doğum.02.21.2011 tşkler..bakıyom bır turlu bulamadım

Son düzenleme:
nereye kayboldunuz her bırden doğurmayamı gıttınız ne halla halla :)

Son düzenleme:

sat.17.05.2010
tahmını doğum.02.21.2011 tşkler..bakıyom bır turlu bulamadım

akşam yemeğine gitmiştim de şimdi geldim...
canım şimdi aşağıdaki kısmı kontrol paneli profli düzenle kısmındaki çizelge kısmına yapıştır.İnşallah beğenirsin...

http://lbdf.lilypie.com/QFr0p2.png

bende yemekten geldim,yemekmi yedim savaştımmı belli değil,birden elim ayağım boşaldı,yoruldum yemek yerken,ayy halim kalmadı ne oldu bana birdennn,en iyisi gidip biraz uzanim,sonra grşz gelene kadar kimse doğurmasın he:)

ne güzel cnm,maşallah,güzel gnlerde kullan inşallah

ohh ohh bebikler atağa geçti,Allah analı babalı büyütsün inşallahhh....bende sezeryan günümü aldım 12 şubat cumartesii aah çok heyecanlıyımmm
hayırlı olsn cnm inşallah kolaycacık sağlıkla kavuşursn bebişine

çokkk tatlılar cnm,güzel günlerde paylaşın inşallah sevdiklerinizle

hayyy maşallah ya bugün pek bi hareketliyiz,nişanı gelmişti zaten dimi çağlayanın.
allah bağışlasın bebişi şimdiden,inşallah yolundadır herşey

Çağlayanın kızı doğdu demek ha. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Çok sevindim onun adına Darısı bizlere

ayyy çağlayanda doğum yapmışş çok sevindimmm yaa dün baya konusmştukkk iyi oldu onun için ve doktoru için miniğini doya doya koklasın normal mi oldu acaba sevil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…