- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz)
oyyy çok güsellerr maşallahhhhhh ...
çok güzeller canım.. allah hayırlısıyla güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah...
çok guzer olmuşlar hayırlı olsun..pazartesı hayırlı haberlerını beklıyoruz....
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
Merhaba Anne Adaylarııı....:80:
Öncelikle Allah hepinizi(mizi) bir avazda kurtarsın inşallah...
yazdıklarınızı hemen hemen okudum dört gözle bebişlerinizi bekliyorsunuz ne güzell...
Ben Haziran Annesi olucam Allah nasip kısmet ederse...
Bizim topicteki anneler uyumuş galiba ben de bu ay doğum yapacak olan annelerin duygularını okumak istedim...
Heyecan bastı, ne güzel ya bugun yarın bebeğinizi kucağınıza alacaksınız, ben ve benim gibi Haziran anneleri ise bi 20 hafta daha beklicekler...
Duygu ve düşünceleriniz ne kadar yoğundur şimdi, Allah bizlere de 40. haftalara gelmeyi nasip eder inşallah...
Siz ve bebekleriniz Allah'a emanetsiniz , inşallah bir avazda tez zamanda alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza...
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
maşallah allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi kuzucuğun...tebrikler caglayannnnnn allah anali babail büyütsün... buarada ben su imzami nasil silcem bilmiyorum dogurdum kizin yari kirki cikcak ama imza kaldi öyle iyi mi
Ay çok güzeller ya zaten ben tüylü şekerlere bayılıyorum benimkilerde takmayı düşündüm ama biblosu büyük olduğu için abartamayayım dedim.Seninkilerde harika olmuş hele birarada muhteşem görünüyorlar...kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
Canım maşallah ya nişanı gelen hmen doğuruyo valla senin de belli olmaz hemen oluverir maşallah suni sancıya bile gerek kalmaz bakarsın...kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
Bende dün aynı niyetle tüm çarşıyı talan atmiştim inş dediğin gibi olurda doğururuz:)oh oh..yeni doğumlar olmuş:)))))))))))))
MKT ve hafu hayırlı olsun..gözünüz aydın..Allahım darısı kalanların başına olsun.....bende bekleyenlerdenim..
bugün 4-5 saat dışarda gezdik foruma falan gittik..bakalım bu gece doğururum belki:)))))))))))))
oyyyy beklemek de zor ama heyecanlı geçiyor..her gece belki suyum gelir sancım olur diye tetikte oluyorum..az kaldı yaşasın:))))))))))))
Alocum aynı beni anlatmışsın benim hamielliimde tıpkı seninki gibi geçti dugularım bile aynıydı ve 37. haftanın sonuna kadar bende nst nin adını bile duymamaıştım:) İnsan sonlara doğru ister istemez sıkılıyor ama hamileliğimizin sorunsuz geçmesi bile çok güzel.merhaba herkese..
son günlerde daha bi ilgiyle takip ediyorum topiği.
gerçekten de mısır patlağı gibi patır patır doğuruyor herkes:)
aslında ben şubat sonunda doğuracaklardanım ama şimdiden çok heyecanlanlıyım
burayı okudukça da artıyor heyecanım...
ama bahsedilen ağrılar yalancı sancılar vs. maşallah mı demeliyim bilmiyorum bende hala hiç yok.
sertleşiyor bazen karnım taş gibi oluyor kısa süre sonra geçiyor
genelde wcye gidiyorum ve geçiyor diyebilirim :) acaba sancı diye bahsedilen bu mudur diyorum..
doğumdan normal de olsa sezaryen de olsa korkuyorum ki bu hala net değil. ama görüyorum ki herkes doğuruyor
ve sadece bebiklerinin güzelliğinden bahsediyorlar yani bi şekilde tüm acılar geçiyor anlaşılan..
en azından burada bunu anladım iyi ki topik var bana fazlasıyla güç veriyor.
pazartesi günü kontrole gidicem ben, en son 11 gün önce 2700grdı kızım:)
doktorum her hafta gel filan da demedi 2 hafta sonraya attı görüşmeyi..
nst diye bahsedilen ve herkesin girdiği şu aletin de adı bile geçmedi hiçç
bu sefer ben de yaa böyle böyle bişi varmış herkes giriyor ben ne zaman giricem diye sormayı düşünüyorum:) ne zaman doktorla görüşsek yok iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok filan dedim acaba o yüzden mi beni hiç nst ye sokmadı bilmiyorum. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebiklerimize..
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum evlatlarının analı babalı büyümesini diliyorum:)
bizim gibi henüz doğurmamışların da inşallah hayırlısıyla kolay doğumları olur diyorumm:)
Mert'e çok sevindim canım annesinin yanında edahada hızlı iyileşeceğine eminim.Ablamda yurt dışında yaşıyor orda sezeryana almıyorlar biliyorum sürmeli ama inan orda çok daha özen gösteriyorlar bebeğin normal yollardan doğması için pilates topu sıcak su küvetleri vb gibi bir sürü alternatif sunuyolar.O yüzden çok şanslısın aslında buradki gibi suni sanıyı dayamıyolar hemen doğsun diye.feeble amin canim insaallahmert annesinin sesini duyunca gozunu açmis oyy cok sevindim yaa valla Allahim insaallah sapasaglam hastaneden cikmasinida nasip eder
kizlar bugunde gelen olmadi yaasezeryanda yapmiyorlar
uff SIKILDIM vallaaaaaaaaaaaa
sağol canım ya yokluğum belli oluyormu gerçekten ben öyle olduğunu düşünmüyordum açıkcası ama mesajını okuyunca çok sevindim teşekkür ederim.haydı hayırlı olsun....allah bağışlasın darısı dığer annişlerın başına....bıara yoktun dedım kesın doğum yapmıştır...sensızlık hemen bellıyo oluyo manikk :)
Canım aynı siteden bebeğin için olanını yapabilirsin.tebrikler caglayannnnnn allah anali babail büyütsün... buarada ben su imzami nasil silcem bilmiyorum dogurdum kizin yari kirki cikcak ama imza kaldi öyle iyi mi
Satını ve bebeğinin tahmini doğum tarihini söylersen senin için yapabilirim...maşallah allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi kuzucuğun...
ya bende ekleyemıyorum ımzayı nerden yapılıyo ya
Sanırım normal oldu tam emin değilim ama öyle olduğunu düşünüyorum.hay maşallahçağlayanda kurtuldu,Allah güzel ömürler nasib etsin yavrusuna,geçmiş olsun
normalmi doğurdu çağlayan?
Canım aynı siteden bebeğin için olanını yapabilirsin.
Satını ve bebeğinin tahmini doğum tarihini söylersen senin için yapabilirim...
Sanırım normal oldu tam emin değilim ama öyle olduğunu düşünüyorum.
Satını ve bebeğinin tahmini doğum tarihini söylersen senin için yapabilirim...
sat.17.05.2010
tahmını doğum.02.21.2011 tşkler..bakıyom bır turlu bulamadım
ne güzel cnm,maşallah,güzel gnlerde kullan inşallahohh ohh hergün doğuran doğurann ne güzel yaaa imreniyorum valla bizim kız tembel bugün yürüyüie çıktık kayıpederim bana doğum hediyedi aldı kızlarr hemde yeni çıkıan altın kelepçeli bileziklerdenn sevindim vallaa pek mutlu oldumm saolsunlar tek gelin oluncaa ilgi artıyorrrr tabii :))
hayırlı olsn cnm inşallah kolaycacık sağlıkla kavuşursn bebişineohh ohh bebikler atağa geçti,Allah analı babalı büyütsün inşallahhh....bende sezeryan günümü aldım 12 şubat cumartesii aah çok heyecanlıyımmm
çokkk tatlılar cnm,güzel günlerde paylaşın inşallah sevdiklerinizlekızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
hayyy maşallah ya bugün pek bi hareketliyiz,nişanı gelmişti zaten dimi çağlayanın.Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?