2011 Şubat Anneleri

slm kızlarr nasılsınız? geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim,sonra herkesler kaçıp gidiyo...oooo aşağıya bakılırsa doğurmayan bayaa varız daha:))) bu hafta sonu hava çok güzeldi izmirde,gezdim gezdim tadını çıkardım valla son gezmelerim diye diye:))

iyi akşamlar.. durun daha bizim marta kadar yolumuz var.karnımı görenler daha var senin doğumuna aşağı inmemiş diyorlar.hepiniz gidersiniz ben kalırım artık ((ama haksızlık buuuu :))

cnm hoşgeldinnn evt bugün hava cok güzeldi bizde cıktık dolaştık sanki bahar geldi izmiree daha yeni girdik evee

iyi akşamlar.. durun daha bizim marta kadar yolumuz var.karnımı görenler daha var senin doğumuna aşağı inmemiş diyorlar.hepiniz gidersiniz ben kalırım artık ((ama haksızlık buuuu :))

hihihi bnm karnım başından beri aşağı doğru çok ama bu haftada sanki daha çok indi oakdar kasıkta taşıyorumki bakınca ben de bi tuhaf oluyorum:) sanki doğdu doğacak ama yokkk

hihihi bnm karnım başından beri aşağı doğru çok ama bu haftada sanki daha çok indi oakdar kasıkta taşıyorumki bakınca ben de bi tuhaf oluyorum:) sanki doğdu doğacak ama yokkk

ayyyy cnm yaaa ne güzel senin bebek aşağı inmişş bnmkinde tık yokk zıp zıp yollarda yürüyorum ama banamısın demiyorr ne agrım ne sızım varrr bu kız doğmucak galibaa şurda ne kaldı doğumaa ben sezeryan olmak istemiiyormmkiii

içimizde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi ama artık dışarıda olmaya korkuyorum evde sıkıcı ....iş yapsam yoruluyorum.doğana kadar bir stres süreci var önümüzde .hayırlısı artık canım hepimize sabır diliyorum .sağlıklı sıhhatli gelsinler de :))

deryac81 geçmişe bakıyordum canım deterjanla ilgili daha öncede yazdım bir kaç kez ersağ diye bir organik deterjan kullanıyorum canım.türk malı ne kokusu var ne de yumuşatıcı kullanmak zorunda değilsin.ben memnunum .benim içim rahat bu konuda şampuanınıda ondan kullanacam.

gözün aydın cnm,allah analı bablı büyütsün..

oo gözün aydın cnm nişanın gelmiş,nişan geldikten sonra 2 gün içinde doğum başlıyor diye biliorum,kısaca doğum habercisi diyebiliriz heralde..

bence de en iisini yapmışsın cnm normale karar vererek...

cnm hoşgeldinnn evt bugün hava cok güzeldi bizde cıktık dolaştık sanki bahar geldi izmiree daha yeni girdik evee

karşıyakadaydık cnm biz siz nerdeydiniz?bugün önümden bi sürü hamile geldi..acaba onlardan biri de senmiydin:))) algıda seçicilik var yaa sürekli hamileler gözüme takılıo:)

kızlar yaa sonunda bitti temizlik bebek eşyaları felan filan bende bittim sonunda...salı buyuk gün çok heyecanlıyım gittikçede artıyo9 ay nasıl geçti anlamadım ama şu 4o saat nasıl geçecek bilmiyorum.Allahım hepimize o güzel saatleri en güzel şekilde yaşatır inşallah bebeklerimizle ,,bu arada rüyamda adını EMİR koymuşuz görmüştüm bİ kaç büyüğe danıştım rüyada gördüğünü koymak sünnetmiş galiba adıyla gelir dediler .Önceden karasızdık ama muhtemelen Mehmet Emir olacak galiba bebeğimin adı.sizin yazdıklarınızdan da okuduğum ve anladığım kadarıyla bugün itibariyle bende hemroid olmuşum ne yapıcam bilmiyorum inşallah geçicidir

ahaaaaa nuryasemin kendi gelmişşş..
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin..
Doğum nasıldı bebiş nasılll?

canm tebrik ederim ya maşallah size hemde normal doğum iki kez tebrikler :):)

allah bağışlasın.....darısı bızlerın başına

çok ederiz kızlar doğumum güzeldi sağlık sorunu olmayan herkese kesinlikle normal doğum öneriyorum fırsat bulunca doğum hikayemide detaylı yazıcam

güzelim ben hamile kalmadan önce ağrılarım bel fıtığım için akupunktur tedavisi aldım.dooktorum aynı zamanda anestezi doktoruymuş.bana epudralin ve sezeryanin biraz işin şov kısmı olduğunu söyledi sezeryana mecbur kalırsan genel anestezi yaptır dedi.en sorunsuzu o dedi .kaçtır yazacam ama kimsenin son anda kararını etkilemek istemedim ama zaten her doktorun fikri değişik bizimde kararlarmız değişşiyor tabii..ben hala normal doğum desem de (

sulezehra,burcuozzer,gulcancan,melocum,baby_s,minikmucizem,emelmuhammed,deryac81,izmirliigulsah, hepinize merhaba kızlar nasılsınız keyifler durumlar nasıl ...

ayy ne güzel rüya görüyorsun sen öyle :)) salı da geçer daha ne günler geçer ....

sulezehra,burcuozzer,gulcancan,melocum,baby_s,minikmucizem,emelmuhammed,deryac81,izmirliigulsah, hepinize merhaba kızlar nasılsınız keyifler durumlar nasıl ...
hoşgeldin güzelim...keyifler iyi sanırım doğum yapanlar çocuklarıyla yapamayanlar sıkıntılarıyla baş başa :))

Valla aynen öyle daRısı başımıza bizler de bi kurtulsak Allahın izniyle bekleyişlerimiz sona erse ...

biz çok şükür kızımla iyiyiz keyiflerimizde yerinde daha bir doğum belirtisi yok maalesef böyle bekliyorum galiba bende 40 hafta sonralarına kalıcam zaten şurda 40 haftanın bitmesine 1 gün kaldı benim kızımın gelmeye niyeti yokk ben kızıma kavuşmak istiyorum artık yaaa beklemek yoruyor artık beni rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inş. bir sancıda kurtuluruz

Aminnnnn canımm aminnn... ayy nie böle ağırdan alıo bu bebişler biz sabırsızlanıyoruzz ...

herkese iyi geceler kızlar ben biraz uyumaya çalışım bari yarın malüm kontrol var yine açılma varmı diye bakıcak ama ben istemiyorum bakmasını yaa benim canım çok acıyorr bari açılma olsada baktıgına deyse

tavsiyen için teşekkürler cnm bugün bi arkadaşta dalinden memnun değilmiş lekelri çıkarmadığı için dışarı çıkmıştım ama muallakta kaldığım için almadım bunu denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…