2011 Şubat Anneleri

hani burcuyla hafu bebek kurabiyesi yapmıştı ya kızlar.bende yapsammıki diyorum.marşmelow hamurundan süslemişlerdi.bi yapim diyom bi ohooo işi çok diyorumm karar veremedim.bu renkli hamuru kurabiye sıcakkenmi kapladılar aceba

zaten yapsamda bi tepsi bişi yaparım oda meraktan.

ayhh hala kalkıp bişiler yemedim bide sözde içerleri toplayıp şöölee bi pazarı gezerim diyodum peehhh

canım çoook ağrım sancım var ama düzensiz işte. doktoru aradım artarsa gel yoksa yerinden hiç kalkma dedi. acı çektiriyo bana resmen sonuçta sezeryan olucam alsa olmuyo mu bebişi anlamadım.

yok canım yaaa.sana 18 ini vermişti aramızda 1 hafta var benim 14 ü erken bile vermiş gene olsun 1 gün senden besin alsa kardır

canım çoook ağrım sancım var ama düzensiz işte. doktoru aradım artarsa gel yoksa yerinden hiç kalkma dedi. acı çektiriyo bana resmen sonuçta sezeryan olucam alsa olmuyo mu bebişi anlamadım.

canım geçmiş olsun uslu dursun bebişcik 2 hafta daha dursa aslında

37.hafta erken doğum sayılıyor.37 bitip 38i doldurunca normal sayılıyo diye biliyorum.o yüzden bekletiyordur.şimdide alınsa çok büyük sorun olmaz heralde ama tabiki ne kadar kalırsa o kadar iyi değilmi.

yok canım yaaa.sana 18 ini vermişti aramızda 1 hafta var benim 14 ü erken bile vermiş gene olsun 1 gün senden besin alsa kardır

acı çekiyorum işte neyse katlanırım napiim sağlıklı olsun da prenses:)

nerde o kurabiyeler link istiyorum seda ben de bugün marşmelow aldım pudra şekeri aldım az önce bişeyler yapıyım diye örnek göriyim varsa ;}

selam berbat bi gece gecirdim göğsümde bi sıkıntı oluştu nefes almakta zorluk çektim bide son bikaç gündür aynı adet öncesi gibi yaşanan sıkıntılar var bende ayyy çıldırcam sıkıntı oluşuyor içimde varmı aranızda pskolojide değişiklik yaşayan.

nerde o kurabiyeler link istiyorum seda ben de bugün marşmelow aldım pudra şekeri aldım az önce bişeyler yapıyım diye örnek göriyim varsa ;}

*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

şimdilik buna bakta diğerlerini bulunca eklerim

ya ne bilim ben de okudum bunu ama herşeye rağmen bir önlem işte dünyanın binbir türlü hali var.

Allah k,mseye vermesin hastalık çok zor.aslında sadece çocuklar için değil herkes gönüllü donörlük yapabilse bu durumdaki insanlara bir umut olur.çünkü kimin kimle uyuşacağı belli olmuyor.yaşamayan bilemez tabii.
Kordon kan saklanmas-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
burda okudumda bu kanda zaten çocukluk ve ergenlik çağı döneminde çıkan hastalıklarda etkili oluyormuş.ilerleyen zamanlarda yeterli olmuyormuş.ne bilim aklım karıştı galiba en iyisi doktora sormak

keşke gıda boyası alsaydım bir de mavi olanından.. neyse artık 14 şubat için bişiler yapıyım malum kandil kutlıcaz :}

canım geçmiş olsun.çok heyecanlanmış olabilirmisin.benim çok olmuyo ama bazen durup dururken birden bi sıkıntı geliyo

mesela dün akşam otururken böyle karnım hafif kasılsı oğlan biraz sert ittirdi hatta vajinamda baskı hissettim birden bi heyecan oldu bende kalp atışlarım hızlandı nefes alış verişim değişti

hatta eşimde dedimki şu kadarcık bir etkiden bile heyecandan vücudumun tepkisi değişiyo nabzım falan artıyo ben doğum sancısında napıcam kalp krizi falan geçiririm heralde dedimm

bi sancı bi kasılma anında çokmu fazla heyecanlanıyoruz acaba bilemedimki bende

benim aşağıya baskı çok oluyordu gecen haftalar bebek ittiriyomuş kendini aşağıya doğru dr dedi banada.benim p.tesi doğum şeklim belirlencek sanki sezeryan dese çok sevincem ama bölede korkaklar gib planlı sezeryan istemiyorum ama normal doğum heyecanını nasıl yaşıcam bilmiyorum öff
aslında burdaki doğum hikayelerinde kızlar iki ıkınmada doğurdum yazmışlar hehe bebeğin kilosu 3500gr gecerse nasıl çıkıcak bilmiyorum parçalanmıyım yaw zaten çok tuttugunu koparan bi tipte değilimdir.

sağol tatlım benim oyaladım seni de hakkını helal et..

Şuan Karar Verdim Çikolata Alıp Aldığım Folyolara Sarıp Üstüne Biblosunu Koycaktım, Çikolata Yapmaktan Vazgeçtim Galiba Şekilli Üstü Yazı Baskılı Kurabiye Yapıp Onları mı Sarsam..

Kurabiyeler Ne Kadar Dayanır ki..

Amaaann Sıkıntıdan Ne Yapcamı Şaşırdım En İyisi Ben Kalkıyım Evi Toplayıp Çamaşır Yıkayım Biraz :}

Son düzenleme:

doğurursun tabiki.Allah biz kadınları buna uygun olarak yaratmış.dağına göre kar verir sen hiç meraklanma

ablam benim ikinci çocuğunu evde doğurdu hemde 4 kiloydu ablamıda görsen ben gibi ufak tefek bişi yaniii.Rabbim kolaylığını verir.hayırlısı neyse o olsun diyelimm.zaten biz ne dersek diyelim herşey olacağına varıyor.sen yeterki gönlünü ferah tut

sağol tatlım benim oyaladım seni de hakkını helal et..

ni dimek şekeriimm lafı bile olmazz

boş işler müdiresi olaraktan görevim benim bunlar

bakalım becerebilirsem bende yapmak isterim.hastaneye çikolata götürmicemm.becerebilirsem bunlardan götürürüm hemşirelere falan veririm hem.aman ne bilim insanın gönlü bissürü şey istiyo ama şu aralar pek takatim yok gibi.bide daha var benim doğuma bayatlamasın diyorum.gerçi malzemeleri toplayana kadar 1 hafta geeçer.böyle cici kurabiye kalıplarım falan yok yani

sorma gördüğüm herşeye özeniyorum daha şimdiden mevlütü diş buğdayı planlamaya bile başladım ne olcak bizim bu halimiz bilemiyorum :}

ama dediğin gibi göbeğimi kaldırmaya takatim yok artık zorluyor velet ciddi ciddi.. biraz kıçımızı kırıp oturmak lazım ama o da sıkıyor bekle bekle boş boş düşünüp durunca daha çok sıkıntı basıyor..

kasıklarımda şiddetli adet sancısı var bugün bakalım yarın nast de yine sancım çıkacak mı<*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…