2011 Şubat Anneleri

Saol'un kızlar iyiki varsınız,zaman yaklaştıkça dedim kendi kendime birşeyler mi çıkarıyorum.Mesai bitsede eve gidip dinlene bilsem

Çiçekçim hayırlı olsun canım çok sevindim,hemen değiştiriyorum listede :))

inşallah inşallah canım bende senin gibiyim illa bi iki lokma atçam ağzıma yoksa midem mahfoluyor işyerinde herkes biliyordur hamile olduğunu anlayışla karşılarlar fazla sıkma kendini kraker falan atıştır arada

çağlayan bu facebook sayfasını ilk sayfaya taşırsan sevinirim herkes görsün önerilerde.

Tamam taşıyorum,biz burda kim kim nasıl tanıycaz :)))
Herkes tanıtsın bari kendi face'de ben benimde sizin nicklerden nasıl anlıycam kimin kim olduğunu :))

selam kızlar.ben eve gelmedim görümcemlerdeyim ama haber vereyim dedim.bebişim iyiymiş.haftasına göre 5 gün öndeymiş.ama pozisyonu tersti ve cinsiyetini gene göstermedi ya.kız olabilirmi diye sordum ne kız ne erkek diyebilirim pozisyonu ters dedi.bi tahminde bile bulunmadı.üçlü teste gerek görmedi bende yaptırmayacağım.1 ay sonra tekrar gel ayrıntılı ultrasonu yaparız dedi.ne yapacağım bilmiyorum.ya 1 ay meraktan çatlayacağım yada başka dra gideceğim.:)hadi görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…